Birde üstüne alay ettiler yeter artık !

başarılı olmam bazı gerçekleri değiştirmiyor ama yinede haklısınız.kendimde değişiklik filan istiyorum ama öneri alacak tek bi kişi bile yok.zaten en yakın arkdasım arkamdan bıcakladı.Kuzenlerimde baska yerlerde anlatamadım patlamak üzereyim birde şöyle olur diye korkuyorum değişiklik yaptıktan sonra beni depresyonde bellerlerse

gülüp eğlenesiniz yoksa bile öyle yapın.
aşk acısı çektiğinizi çaktırmayın ve derlere odaklanın.
yazık değil mi bacağı b..tan çıkmamış ve daha erkek bile olamamış bir oğlan çocuğu için gelecekten vazgeçmeye.
elf filan da hikaye. o yaşlarda erkekler kim öpücük verirse ona gider.
hiç takmayın.

kendine gel ya.
tiksinmen gereken kişiler onlar!
iki yüzlülük,sahtekarlık yapanlar.

karakrtersizliklerinden tiksinmelisin.

insan olduğun için kendinle gurur duy.

bir süre sonra birbirlerine düşman olurlar merak etme.

dalga geçenlere de gül geç,çok da tın de.

sen rahat ol ki beyinsizler malzeme bulamasınlar.

aklını kullanan gençler ilerde güzel yaşarlar.
geçici,boş güzelliğine güvenenler de havasını alırlar.

hayatının dönüm noktasında beş para etmez biri için geleceğini harcama.

sen her şeyinle busun.ve senin olan her şey değerli.

aklı selimden nasibini almayan zavallılar dış görünüşü bir şey sanar.

bir yıl sonra bile bu ortamdaki insanları acıyarak hatırlayacaksın emin ol.

o kızmıda var tabi.Elletmeyince kezban oluyoruz.

bilmiyorum kendimi güzel hissetmeye zeki hissetmreye ihtiyacım var kısacası baya bunaldım cok yakın arkadaslarım sırf yakınım oldukları için teselli ediyolar tabi orası ayrı ama inancım kalmadı hiç sevileceğime sanrım.

olsun kezban, fadime hiç dert değil.
elin şuncacık bebesi size kezban dese ne olur, öptürünce de yelloz olacaksınız.
19 yaş 20 yaş ennnnn güzel çağlar.
fazla kilo varsa diyet yapın ama sağlığınız için.
boya filan yapmayın yazık güzel bir kesim yeterli bence.
güzel bir gülümseme her şeyden önemli
ama dik ve sağlam bir karakter hepsinden önemli.

bugünden tezi yok derslere dalıyoruz
değilsek bile mutlu rolü yapıyoruz
milletin ağzına laf vermiyoruz
her şeyi de görmezden geliyoruz.

özelden akıl verebilirseniz yardımcı olursanız aslıdna kilo saç konusunu konusabiliriz tabi müsaitseniz istemezsenizde farketmez ama fazlam varmı yokmu bilmiyorum veya ne saç şekli gider.

bird ehyazdıgın son 4 maddeyi alıp duvara asıcam yazıp

hayatta duruşu ve fikri olan aklı başında insanları herkes takdir eder.
etmez gibi görünenler de içten içe kıskanır.

hedefin var ve o hedefe odaklısın.

her şeyin yolunu bulmuşlar.ne kezbanı,insanın kendini kullandırmaması,şahsiyetli olması mı?

ahaha rica ederim ancak özele de gerek yok.
internetten ideal kilo hesaplama yazar aratırsanız kaç kilo fazlanız olduğu çıkar zaten.
benim de fazlam vardı 45 günde filan 9,5 kilo verdim 2,5 kilom daha var mesela.
saç şekli de yüzünüze ve gözlerinizin yapısına boyunuza göre değişir.
profesyonel bir kuaför bulup kararı ona bırakın halleder.

19 20 yaşında eşşek kadarlar artık ne alayı,o fasıl 15 16 bilemedin 17ye kadar sürer, 18de adam yerine konup oy veriyolar ergenlik 25e kadar çıkacak heralde

çoğu erkek böyle düşünüyor çevremde kafası dar buluyorlar aksini.Git maerikada yaşa o zaman

vucut şeklide etkili.
kiminin vucudu 55 kiloyken bile uzunsa bile hatları yüzünden şişko durur kimide 60 kiloyken 65 kiloyken zayıf duruyor.spor hıcası filan bulurum belkin.

19 20 yaşında eşşek kadarlar artık ne alayı,o fasıl 15 16 bilemedin 17ye kadar sürer, 18de adam yerine konup oy veriyolar ergenlik 25e kadar çıkacak heralde
bilemyorum artık gerçi üniversitede de böyle alay eden insnalkarla tipler çıkacak gibi.Yok sen onun yanına yakışmazsın bilmemne
o sana bir gömlek fazla mıdır ay öyle br laf demişlerdi şoke oldum.Otorite olmuş insnalar herkes bana karşı.

Bak tatlim sen daha degiseceksin. Guzelleseceksin serpileceksin.
Milletin ne dedigini takma.
Derslerinle ve iyi bir universiteyi kazaninca agizlarinin payini verirsin.
Derslerini dusurme. Ailen senden bir sey bekliyor ve sen uc bes capulcunun sozlerine bakip kendini saliyorsun. Ayrica o kiz arkadadin da tam bi kasarmis kusura bakma. Varsin sen kezban ol. En temizi zaten. Ayrica arkadas secerken de dikkat et. Pisliklerden uzak dur..

vucut şeklide etkili.
kiminin vucudu 55 kiloyken bile uzunsa bile hatları yüzünden şişko durur kimide 60 kiloyken 65 kiloyken zayıf duruyor.spor hıcası filan bulurum belkin.

vallahi ben o ponçik ponçik duranlardanım.
klasik kadın tipi üst dar alt maşallah.
ona rağmen kalçadan 7 cm inceldim.
spor da çok iyi olur hem mutluluk hormonu salgılarsınız hem kemik kas dokunuz gelişir hem de sosyal faaliyet işte.

safın tekiyim ki ben.
49 days diye bir kore dizisi izledim ha ordaki kızın aynısıyım bak kız en yakınım dediği herşeyini anlattıgı kankası nişanlısıyla sevgili göremiyor.Bende böyleyhim göremiyorum bu tarz seyler kacıncı bi bilseniz ama onlar en azından platonikti kızamazdım ama bu öyle değil karşılıklı sandım.insnalar kötü sanırım.

İnsanlar cok kotu tatlim. Sen sen oo karaktersizlerden uzak dur. Elbet kendine gore dostlar bulursun. Kac kilosun boyun kac bakalim?

çoğu erkek böyle düşünüyor çevremde kafası dar buluyorlar aksini.Git maerikada yaşa o zaman
işlerine öyle geliyor ondan.
onlar amerikada yaşasalar daha doğru olmaz mı?oranın kültürünü örnek alıyorlar çünki.
boş insanlar boş işlerle meşgul olurlar.
bak başarılı,akıllı,dolu çocuklar öyle saçmalıyorlar mı?
sen kendi değerini farket ,karşındaki sendeki gücü görür ve nerde duracağını bilirler.

İnsanlar cok kotu tatlim. Sen sen oo karaktersizlerden uzak dur. Elbet kendine gore dostlar bulursun. Kac kilosun boyun kac bakalim?
en son gecen yıl diyetisyene gttim.Topuksuz 171 boyum ayakkabıyla 173 filan oluyor
gecen yıl 82 kiloydum bu yıl suan 67 oldum.Hala fazlam var yani.38 40 bedenim.Arkdaslarımla alışverişe gidiyorum onlar elbise alıyor tayt alıyor etek alıyor ben anca öyle bakıyorum alabildiğim bir tişört.çok bunaldım s anırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…