Birde üstüne alay ettiler yeter artık !

yapma tatlım ya başına gelenler kötü evet ama biz kimler için onsuz yaşayamam dedik de şimdi adını bile hatırlamıyorum takmiycaksin bitanem tam tersine kendine bakicaksin ozguvenin tam olsun arkadaşlarının dediklerine kahkaha atıp geciceksin üzülüp ağlamak yok bak hele ki onların yanında bir nevi siktir et eminim ki güzel kizsindir sadece kendini salma daha çok bakım daha güzel giysiler ve umursamaz tavırlar gülüp gecmeler bunları yaptığın zaman onların sürati asılacak sen üzülüp mutlu etme onları hayırlı haberlerini bekliyoruz ayrıca derslerine çalış çünkü değmez onlar için öpüyorum

burada o kadar insan sana, bence gerçekten çok doğru ve değerli önerilerini sunmuş, sen ise sürekli "yok onların arasında beni bir görseniz çok çirkinim, arap kökenliyim", "bula bula en yakın arkadaşımı mı buldu?", "ay benden güzel birşey çıkmaz" gibi cevaplarla insanların fikirlerini bloke etmişsin.

bu halinle bence de senden birşey olmaz kuzum, kusura bakma. istediğin bölümlere de hoşçakal de.
sen kendi kendine hayıflanırken, üniversite yollarında asıl onlar olacak. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…