- 21 Kasım 2015
- 225
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi TearsFears
-
Yok canım benim gerçekten öyleNiye öyle düşünüyosun? Normal bi kizsin iste bu kötü bisey mi ? Sadece bakimla vs çok çok güzel olursun. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır olayı varya gercekten doğru. Bi saç şekli degistirme bile ne biçim degistiriyo insanı. Bu kadar küçümseme kendini. Ay keske şuraya Fotolarımizi atabilsek o zaman görürdük çirkin olmadığını
Gerçekten daha mi iyi olurum ileride ysni ne kadar olabilir ki
I allah dediğiniz gibi olur
Inş yayaşın küçük belli ki şuan beğenilmek istiyorsun bu senin egonu okşayacak ama bir 5 sene sonra erkekler sıra olacak onun de ve sende şu an beğendiğin çoğu erkeğe dönüp bakmayacaksın ben bunu mu beğenmişim diyeceksin derslerine çalış iyi bir yere gel ve sen seçilme sen seç
Halt yesin o kızlarYooo gerçek ya bak şuna. Hatta hangi dergi hatırlayamadım lisede çok red edildim falan demiş röportajda o kızlar şu an ne yapıyor acaba.
Umarım ya insallH :) bunalımıa girmisim ki o kadardaha guzel olursun dusundugunden kat ve kat.. Bı cok guzel manken veya ne bıleyım artıstın kucukluk resımlerıyle sımdıkılerı karsılastır.. Aradakı farkı ne demek ıstedıgımı anlarsın..
bak o kadar şey demişim sen gene güzellik kısmını çekip almışsın. canım allah aşkına türkan şoray türkiyenin engüzel kadınlarındanmış bak şimdi yaşlandı eski güzelliği var mı hayır tabikide zaten er yada geç bir gün güzellikler geçicek.. etrafında gördüğün o yakışıklı erkeklern hepsi 15 yıl sonra kel göbekli bıyıklı döşü kıllı evde ossura ossura oturan tipler olucak ve adam gibi meslekleri olmadan. sen gerçekten geleceği böyle olucak zavallıı insanların sana dediklerini bu kadar önmsiyo musun? yapma canım kendine bunu. YAPMA!!!!Ben kendimi güzel bulduktan sonra önemi yok mu yani ?
Tamam sakinbak o kadar şey demişim sen gene güzellik kısmını çekip almışsın. canım allah aşkına türkan şoray türkiyenin engüzel kadınlarındanmış bak şimdi yaşlandı eski güzelliği var mı hayır tabikide zaten er yada geç bir gün zellikler geçicek.. etrafında gördüğün o yakışıklı erkeklern hepsi 15 yıl sonra kel gönekli bıyık döşü kıllı evde ossura ossura oturan tipler olucak ve adam gibi meslekleri olmadan. sen gerçekten geleceği böyle olucak zavallaı insanların sana dediklerini bu kadar öenmsiyo musun? yapma canım kendine bunu. YAPMA!!!!
bende kendimi hiç beğenmezdim lisede birde terkedilince resmen bunalıma girdim.Simdi çalışıyorum gittim burnumu yaptırdım ve etrafımda fır döndüklerinin farkındayım niye artık işi olan belli bir standartlarda bir bayan oluyorsun.Şuan hala yüzümde bağımsızlığını ilan etmiş sivilcelerim umrumda bile değil :)Inş ya
Lisede orta okulda ay bi cirkindim tipi gormen lazim kocaman ben vardi burnumum kenarinda baska yerlerdede vardi benler kucuk kucuk hani supurgeli.cadilar.olurya suratlarinda onlara benzerdi biraz buyuselerKendimi o kadar çirkin hissediyorum ki soracak teselli edecek kimsem yok ezik gibi hissediyorum nasıl oynarım bunu da bilmiyorum.
Tamam sakin
Şaka bir yana gerçekten böyle düşünmüyordum bu olaydan sonra
Sanırım kendimi ezik hissettiğim için sebepler arıyorum.
Hiç anlamam o işlerden küçük biyerdeyiz kuaforlerden de bikere gittim mezuniyette beni ne hale getirdi gösterdiniz acirdiniz o saç kesimine.Lisede orta okulda ay bi cirkindim tipi gormen lazim kocaman ben vardi burnumum kenarinda baska yerlerdede vardi benler kucuk kucuk hani supurgeli.cadilar.olurya suratlarinda onlara benzerdi biraz buyuselerhicc.dikkat cekmezdim..
Sonra hersey yerine oturdu yavas yavas simdi iltifatlari.cok sık duyarim...duzelir yuzumuzu.taniyin ne gider ne gitmez sac.sekliniznyuzunuze uygunmu vs cok onemli
Gerçekten öyle midiray bende gözlüklüydüm bana dört göz derlerdi bakmazlardı simdi bana bakmayan dönüp bir daha bakıyor ama ben onlara sümüğümü bile atmam
güven kız biraz kendine seninde zekan var.. sende zekisin inan güzel olup beynim boş olacagına çirkin olup beynimi kullanrım daha iyi
Gerçekten öyle midir
O kadar da çirkin degilim ya değilimdirortalama bir tipim ışte sıradan bir kız.Kendimle barışmak gerek sadece
Oyle mi diyo nbence kendin abartıyorsun. eğer okuldaki böyle saçı yaglı gibi kafasına yapıştırıp kulagının arkasına koymuyorsan cirkin değilsindirşaka bir yana genelde çirkin olmuyor kadınlar sadece güzelliğini nasıl çıkartcagını bilmiiyor veya daha fiziksel olark oturmamıs oluyor. ve benden sana bir abla tavsiyesi kendi yaşındaki ergen hanzolarla takılma bir kaç yaş büyük olsun tecrübeeeeee:)
Oyle mi diyo nşuraya resim koyup birkaç öneri mi alsam belli dener mutlu oluru dedim sonra düşündüm düşündüm aha benim hiç resmim Yok Ki dedim düşün onları n yanında kötü kalıyorum diye resim cekinmiyordum o derece.
Üniversitede böyle olmaz umarım.
Resmim Yok Kiohooo sen kendini baya gömmüşsün be canım
gercekten tavsiyeye ihtiyacın varsa özelden resmini at ben sana yorum yaparım
Üzüldüğümü baya beli ediyorumErgen olmaları terbiyesiz ve vicdansız olmalarını haklı çıkarmaz. En büyük hatalar gençlikte yapılır ömür boyu peşinden gelir derler. Siz aldirmayin bence. O çocuğa gelince kendini ne zannediyor acaba. Belki alay etmelerini o söylemiştir. Uzuldugunu belli etme edersen daha çok yaparlar.
Yok ya o kaşar çirkin değiliz ben de ispanya ya gittim gitmeden önce nabarim ben onların arasında filan dedim de gayet bizim gibi insanlardıYakışıklı yada güzel görünmenin birinci kuralı kendinden emin olmaktır. Mutlaka kendine has bir tarzın ve tavrın olsun, çok karizmatik gelir karşındakine. Türk erkekleri ve kızları ortalama ve hatta vasat denebilecek fiziki görünüme sahiptir yani senin gibi kızlarla dolu etraf. Erkeği etkilemenin en iyi yollarından biri fiziksel çekicilikse diğeri de bilgi ve zekadır. Öncelikle fiziksel görünümüne dikkat ederek, giyimine bir tarz geliştirerek ve mutlaka sadece derslerine odaklanarak devam et, kimseyi umursamadan, onlarla ilgilenmeden. Kendini unutturmak bazen en iyi yöntemdir. sen kendine odaklan göreceksin her şey daha iyi olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?