Birde üstüne alay ettiler yeter artık !

Bilmiyorum o kadar içim sıkılıyor ki

nolur bişiyler söyleyin çok çok bunaldım ya
Bol bol ders çalış. Hayal kur. İstediğin bi universitede yeni arkadaslarinla olduğunu filan düşün. Hayatının aşkını üniversitede bulcaksin belkide. Sana gercekten değer veren,en çirkin halin neyse o halinle bile seni dünyanın en güzel kiziymis gibi hissettiren birini bulursun illaki. İnan bulunuyo. Bol bol ders çalış ama tüm gucunle elinden ne geliyosa derslerine ver. Durumun varsa spor salonuna git. Kosabilcegin bi arkadaşın varsa yakinlarda onunla beraber koş evde de spor yapabilirsin. Böylece hem daha dinç hem daha mutlu olursun. Kilo versemmi diyosun kilo vermekten öte sporla kendini cok daha iyi hissedersin. Universiteye kendine daha güvenli bi kız olarak girersin. Sonra istersen saçını boyat istersen başka şeyler yap ama kendin icin yap. Bu konuda da istediğin zaman yardımcı olurum spor konusunda filan buralarda çok guzel fikirler var gerçi eger bakarsan.

aman bırak sen onlrı derslerine bak güzellik nedir ki canım iki makyaj yaparsın saçına fön çektirirsin şımşıkır giyinirsin bitti gitti işte senden güzeli yok sen güzel olmayı zor mu sanıyosun???? ama zeki olmak zor işte herkesde beyin var ama bak kullanamıyorlar(!) sen okuluna derslerine odaklan geleceğin parlak olsun eline mesleğini aldın mı güzelde olursun herkesde peşnden koşar hem daha yaşın kaç deli kız kimsenin psikolojini bozmasına izin verme cirkinsin diyolar eee vet cirkinim sana ne de gül geç. çirkinliğin çaresi varda beyinsizliğin çaresi yok de canım sende sana oyle diyenlere yani makaraya all sen kendini güzel hisset ki insanlarda seni güzel bulsun yada bulmasalar nolur allah aşkına :))

Ben kendimi güzel bulduktan sonra önemi yok mu yani ?

Kendime çeki düzen vermek istiyorum buradaki fikirleri de okuyorum ama beni girmeden ne kadar olur yanımda görmeden yani.
Bilmiyorum belki spora giderim su an ciddi anlamda kotuyum

Ya birak zaten 36 beden hos degil. Azcik balik etli olacaksin. Alimli calimli. Benim senin yasinda yegenim var. 40 kilo bile degil. Keske kilosu soyle boyuna gore 55 falan olsaydi. Sen boylesin. Kendini boyle kabul et
Kendimi kabul etsem sorun yok.
Ki bu olaylardan önce hatta o lafları yerken bile 1 ay öncesine kadar kendimi seviyordum kendini bana yakistirmayan biri varken bile.
Şu aldatılmış olayı çıktı çıkalı böyleyim.

Bak şu an dünyayı parmağında oynatan kadınların çoğu çirkin ördek yavrusuymus. Ben kendi halimle dalga geçiyorum ilerde güleceksin şu hissettiklerine misspoine ablam demişti dersin.
Ya herkes böyle diyir diyor ne güzel umutlaniyirum sonra dışarı çıkıyorum gerçekleri görüyorum fisssss

Kendime çeki düzen vermek istiyorum buradaki fikirleri de okuyorum ama beni girmeden ne kadar olur yanımda görmeden yani.
Bilmiyorum belki spora giderim su an ciddi anlamda kotuyum
Yanında gormeye gerek yok ki bunun için. Yapcaklarin belli aslında kendine gelmek icin. Neyinden memnun degilsen onun icin neler yapabilcegini arastircaksin. Kilo vermen gerekiyosa once kilo verceksin yaninda spor yapcaksin. Ama herseyden önemlisi ders caliscaksin. Senin hayatın universiteye gidince baslicak çünkü. Kimse için bu şansından olma. Okula gidebildigin en cirkin halinle git. Saçını filan yapma. Makyaj yapiyosan yapma. Biri sana bisey derse sende onlarla dalga gec kendini ezik hissetme ki kimse seninle dalga gecemesin. Normalde hic sevmem ama onlar seninle dalga geciyosa sende onlarla geç. Yada hic takma yapabilceksen. Universiteye kadar bekle sonra napiyosan yap. Saçını filan yapma dememin sebebide eger şimdi biseylere abanirsan onlar bak biz böyle böyle dedik ondan yaptı derler. Onların fikirlerini onemsemedigini göster. Sonra yapcaklarini yapip kendine güvenin geldiginde bide öyle çık karşılarına bak nasıl içine düşerler o zaman

Ya herkes böyle diyir diyor ne güzel umutlaniyirum sonra dışarı çıkıyorum gerçekleri görüyorum fisssss

Benim kuzenimin arkadaşı vardı Neyse bu kız lisede iken çok güzeldi ve kuzenim onu kıskanırdı. Bende derdim bu kız ne güzel olacak diye. Geçen yaz düğünde gördük kızı biz şok. O kadar değişmiş ki. Kuzenim de gün geçtikçe güzelleşti resmen. Ya ben bu durumun erkek versiyonunu görmüştüm dur bulursam atıcam.

Ya doğruya doğru normal bir kızım istediğim kadar yirtinsam da onlarla yarışmak imkansız
Ama başarılı olduğumu onlara gösterebilirim çünkü yarım kadar puan alıyorlar nerdeyse

Merak içindeyim

yaşın küçük belli ki şuan beğenilmek istiyorsun bu senin egonu okşayacak ama bir 5 sene sonra erkekler sıra olacak onun de ve sende şu an beğendiğin çoğu erkeğe dönüp bakmayacaksın ben bunu mu beğenmişim diyeceksin derslerine çalış iyi bir yere gel ve sen seçilme sen seç

Ya doğruya doğru normal bir kızım istediğim kadar yirtinsam da onlarla yarışmak imkansız
Ama başarılı olduğumu onlara gösterebilirim çünkü yarım kadar puan alıyorlar nerdeyse
Niye öyle düşünüyosun? Normal bi kizsin iste bu kötü bisey mi ? Sadece bakimla vs çok çok güzel olursun. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır olayı varya gercekten doğru. Bi saç şekli degistirme bile ne biçim degistiriyo insanı. Bu kadar küçümseme kendini. Ay keske şuraya Fotolarımizi atabilsek o zaman görürdük çirkin olmadığını

Sen kendini sev ve beğen onları takma kafana seviyesiz ergenler.
Derslerine bak odağını bozma.
Kimse için üzülme bir çok kişinin başına geliyor bu durum.
Zoruna gidiyor normal ama toparlanman lazım.
Güçlü olmalısın hayat devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…