,instagramdaki kız arkadaşlarını sorguladım,watsappta hemen yazmazsa sorun çıkardım derken bunu iki üç güne bir yaptım,çocuk sinirlendi ve her seferinde daha az arayıp sormaya başladı.
Ben de bunun üzerine neden ilgilenmiyosun tarzı şeyler yazdım,
geçen hafta iş yerime geldi arabasıyla ve beni yarım saat beklemiş o orda beni beklerken arabanın yanından geçtim gittim iş yerinden birileri görecek diye ama çok büyük hata ettiğimi anladım,çok kızdı
O klasiktir zaten. Kadinlar bir onceki sevgililerinin hatalarini bir sonrakinden cikarirlar.Çok pişmanım aslında böyle biri değilim,bu çocukta her kızın hayal ettiği karakter özelliklerine sahip bir insandı,beş yıllık ilişkim aldatmayla sonuçlanınca hiç yapmadığım şeyleri bu çocuğa yaptım beni seviyordu da yazık ettim farkındayım inşallah döner ve düzeltebilirim.
Bu soylediginde mantikli kisimlar var adamin ama sonucta 2 yillik degil 2 aylik sevgilisiniz daha. Tabi orda burda yazisacaksiniz. Cocuklukla alakasi yok bunun. Bence adam simdiye kadar yeterince yazismis. Cok da saaapma ya sirf senden kaynakli degil olaylar. Adam sana bazi temel seyleri vermemis bence.Yan yanayken hiç sorunumuz yoktu,watsapptan yazmayı sevmiyormuş en başta söyledi ben de yazmayı seven bir insanım akşama kadar hiç bişey yazmayınca da ben ilgizilik olarak algıladım yani bütün gün yazmasak normalmiş kaç yaşında insanlarız çocuk gibi watsaptan mı yazcaz diyordu.
iliskiniz 60 gunluk zaten daha.Daha önce kimseye böyle şeyler yapmadım hatta bana yapılan şeyi ben bu çocuğa yaptım yaparken farketmedim ama şimdi anlıyorum,ilk başta çok iyiydi son on günde oldu bunlar,öncesinde kız arkadaşlarıyla buluşcam dediğinde bile sorun çıkarmıyordum.Son on günde az yazmaya başladı ben de altında bişey aradım sürekli acele ettim sanırım.
Bilmiyorum ya gercek hayatta tanimiyorum ama bana cok da matah biri gibi gelmedi yazdiklarindn. Toplantidaysa da telefonu acmayip bir mesaj atsaydi toplantidayim diye. Sen dersini aldiysan gelse de hos gelmese de. Cok da buyutme gozunde. Millet aldatan sevgilisiyle evlenip cocuk bile doguruyor. Biraz bayacak davranislar sergilemissin ama adam da oldurmemissin yani. Kendine yuklenme.Aslında ona ayrılık mesajı atmak istemezdim ama belirsizlik olsun istemedim sürekli onu beklediğimi düşünüp daha çok soğuyabilir diye,ben yokken düşünsün istedim,.her zaman erkekler hata yapar sanki ben de hayırsız,garip,düşüncesiz,anlayışsız biri olabiliyormuşum.bir şansımız daha olsun çok isterim aslında.
Bir sürü güzel şey de yaşadık öncesini yazmadım,aramız iyiydi birden daha az yazmaya başladı instagramda kız arkadaş sayısı arttı ben de öyle olunca sorgulamaya başladım.Görüşelim diyince bilmiyorum cevabını vermesi de çok kırıcı geldi.Sinirlendim,çok yoruluyormuşuz benim iş yerime gelmeyi gözü kesmiyormuş böyle cevap olurmu,akşam aradığımda da çok ters konuştu zaman ver diyo,zaman mı diyorum iyi o zaman dedim o da he he dedi kapattı,bunlar normal mi allah aşkına.Hiç yazmasam yazmadığı günler vardı ya.Böyle sevgili olur mu ilk günden.Bilmiyorum ya gercek hayatta tanimiyorum ama bana cok da matah biri gibi gelmedi yazdiklarindn. Toplantidaysa da telefonu acmayip bir mesaj atsaydi toplantidayim diye. Sen dersini aldiysan gelse de hos gelmese de. Cok da buyutme gozunde. Millet aldatan sevgilisiyle evlenip cocuk bile doguruyor. Biraz bayacak davranislar sergilemissin ama adam da oldurmemissin yani. Kendine yuklenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?