Birden değişen erkek

Wpdan yazışmak çocukça mıymış? Hangi kitapta yazıyormuş?
Bence çok sıkıcı bir adam. Tamam sen baya hata yapmışsın ama bence dönsün diye beklenecek bir adam değil. Herşeyde bi hayır var bak belki de bu adama bilinçsizce yaptığın davranışlar gün gelir şükür sebebin olur çokta büyütme gözünde.

Sen bunaltmissin ama adam da iyi degil diyorum ben de zaten. Simdi donse bile sen hatani anladin diye doner adam kendinde hata oldugunu dusunmuyor ki ve yine sana ayni sekilde davranacak. Sen yine gerileceksin. Bence bu adam olmaz. Bir de 2 aylik iliskiniz daha. 2 ayda boyle soguk davranan tip evlenince ne yapmaz? Cicim aylari biraz farkli olur. Adamin kumasi bu yani. Idare ederim boyle her genc kizin hayali diyorsan sen bilirsin.

Bitermiş zaten bu ilişki çokta kasmadığın iyi olmuş, pek işe yarayan bi adam gibi durmuyo. Ben sana hak verdim. Şüpheli tavırları var

Simdi barissaniz bile bence yine ayni davranacak ve hatta ben böyleyim beni boyle kabul et diyecek sen bir-iki defa ilgisizsin filan desenn sana son bi sans vermiştim sen yine aynilarini yapıyorsun diyecek. Aman boşver gitsin. Ben çok karisilmasina da karşıyım ama hayatımda biri ha varmış ha yokmuş gibi yasamak da saçma...bu arada aldatılma psikolojisini üzerinizden atin ve yeni bir ilişkiye o zaman başlayın.

Çok ilgisiz çok rahat salıyor kendini normalmiş bunlar,watsaptan çevirim içi oluyor kaç defa ama bana bir cümle bile yazmıyor akşama kadar,varlığı yokluğu belirsiz bir sevgiliyi ben ne yapayım,durduk yerde yapmadım ki bunları.

Watsaptan yazmyalım ben aramadan aramasın görüşmeye üşensin,instagramda kız arkadaş sayısı artsın,siz olsanız bu durumda sessiz kalabilir miydiniz?

Bence güzelce ara ve konuş. Yeniden başlayalım ve baştan tanışalım de.

Evet hataların var olabilir de. Olacaktır da. Her insan hata yapar. Kaldı ki nedir yani aldatma mı olmuş ne olmuş Ufak tefek hatalar.Ama karşıdaki hemen of pof edecekse hiç gerek yok gitsin gelmesin.
Bu forum erkeklerin yaptığı hatalarla, kadınların da onları çekip affediciliği ile dolu. Neden kadın bir hatada terk edilme korkusu yaşarken kadınlar erkeklerin her türlüsüne katlanmak zorunda?
Boşver üzülme o kadar bu olmazsa başkası olur kimse hint kumaşı değil emin ol. Tecrübeyle sabittir

iyi de adam değişmemiş ki gerçeklerin farkına varmış. haha. sanki sende hiç hata yok da adam birden öküz oldu gbi bi başlık atmışsın bi de.

Ayrıca sorunları görüşüp çözmek yerine
Aynen öyle birden balon gibi söndü,özlediğim için sürekli iletişim kurup görüşmek istedim olmayınca da sorunlar çıktı

Hem inşallah döner diye düşünüp neden ayrılık mesajı atıyorsunuz onu anlamadım. Adamı soğutmak için elinizden geleni yapmışsınız. Bi daha ısınması zor olur

Hem inşallah döner diye düşünüp neden ayrılık mesajı atıyorsunuz onu anlamadım. Adamı soğutmak için elinizden geleni yapmışsınız. Bi daha ısınması zor olur
Öyle değil tam olarak.seni kırdığım ve üzdüğüm için özür dilerim,seni çok özlediğim için öyle davranmıştım,seninle görüşemediğimiz için isyan ettim dedim yaşattığın her şey için teşekkür ederim.kendine iyi bak dedim.
Peşinde tetikte beklediğimi onu gözetlediğimi düşünmesin diye yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…