Sen bunaltmissin ama adam da iyi degil diyorum ben de zaten. Simdi donse bile sen hatani anladin diye doner adam kendinde hata oldugunu dusunmuyor ki ve yine sana ayni sekilde davranacak. Sen yine gerileceksin. Bence bu adam olmaz. Bir de 2 aylik iliskiniz daha. 2 ayda boyle soguk davranan tip evlenince ne yapmaz? Cicim aylari biraz farkli olur. Adamin kumasi bu yani. Idare ederim boyle her genc kizin hayali diyorsan sen bilirsin.Bir sürü güzel şey de yaşadık öncesini yazmadım,aramız iyiydi birden daha az yazmaya başladı instagramda kız arkadaş sayısı arttı ben de öyle olunca sorgulamaya başladım.Görüşelim diyince bilmiyorum cevabını vermesi de çok kırıcı geldi.Sinirlendim,çok yoruluyormuşuz benim iş yerime gelmeyi gözü kesmiyormuş böyle cevap olurmu,akşam aradığımda da çok ters konuştu zaman ver diyo,zaman mı diyorum iyi o zaman dedim o da he he dedi kapattı,bunlar normal mi allah aşkına.Hiç yazmasam yazmadığı günler vardı ya.Böyle sevgili olur mu ilk günden.
Bitermiş zaten bu ilişki çokta kasmadığın iyi olmuş, pek işe yarayan bi adam gibi durmuyo. Ben sana hak verdim. Şüpheli tavırları varBir sürü güzel şey de yaşadık öncesini yazmadım,aramız iyiydi birden daha az yazmaya başladı instagramda kız arkadaş sayısı arttı ben de öyle olunca sorgulamaya başladım.Görüşelim diyince bilmiyorum cevabını vermesi de çok kırıcı geldi.Sinirlendim,çok yoruluyormuşuz benim iş yerime gelmeyi gözü kesmiyormuş böyle cevap olurmu,akşam aradığımda da çok ters konuştu zaman ver diyo,zaman mı diyorum iyi o zaman dedim o da he he dedi kapattı,bunlar normal mi allah aşkına.Hiç yazmasam yazmadığı günler vardı ya.Böyle sevgili olur mu ilk günden.
Son iki aydaBu olayı ne zaman yaşadınız.
Dediğim gibi ha varmış ha yokmuş gibi yaşıyor ve çok saçma.Watsaptan yazmyalım ben aramadan aramasın görüşmeye üşensin,instagramda kız arkadaş sayısı artsın,siz olsanız bu durumda sessiz kalabilir miydiniz?
Aynen öyle birden balon gibi söndü,özlediğim için sürekli iletişim kurup görüşmek istedim olmayınca da sorunlar çıktıEvet hataların var olabilir de. Olacaktır da. Her insan hata yapar. Kaldı ki nedir yani aldatma mı olmuş ne olmuş Ufak tefek hatalar.Ama karşıdaki hemen of pof edecekse hiç gerek yok gitsin gelmesin.
Bu forum erkeklerin yaptığı hatalarla, kadınların da onları çekip affediciliği ile dolu. Neden kadın bir hatada terk edilme korkusu yaşarken kadınlar erkeklerin her türlüsüne katlanmak zorunda?
Boşver üzülme o kadar bu olmazsa başkası olur kimse hint kumaşı değil emin ol. Tecrübeyle sabittir
Öyle değil tam olarak.seni kırdığım ve üzdüğüm için özür dilerim,seni çok özlediğim için öyle davranmıştım,seninle görüşemediğimiz için isyan ettim dedim yaşattığın her şey için teşekkür ederim.kendine iyi bak dedim.Hem inşallah döner diye düşünüp neden ayrılık mesajı atıyorsunuz onu anlamadım. Adamı soğutmak için elinizden geleni yapmışsınız. Bi daha ısınması zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?