Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.

Eklentiler

• 19409138-BAFD-4438-BF36-53BA724C6637.webp
    19409138-BAFD-4438-BF36-53BA724C6637.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 882
  • 78E81D7C-56F9-4167-9C7A-C1AC10E37DF4.webp
    78E81D7C-56F9-4167-9C7A-C1AC10E37DF4.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 828
  • 9737D273-FAB0-4D05-86E6-3E42ABDA8D61.webp
    9737D273-FAB0-4D05-86E6-3E42ABDA8D61.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 823
“Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca.
sana yem atmış aklı sıra.
büyük ihtimalle boşta, şansını denemek istedi.
Bence yüzüne bile bakma başka birinden hoşlanıyorum de engelle geç, ne bu tripler herifteki sanki herkes onu düşünüyor.

Ne güzel önüne bakmışsın yeniden bu toksik ilişkinin içine girme derim

K.çını kaldırmışsin, artist artist konuşmus. Sonra hevesli gibi üstüne atlamışsin, adamı haklı çıkarmışsin
Bir de ıssız adam tripleri, ben evlenmem bilmem ne.
Salak,kendini ne saniyorsa
Sen de atlamışsin hemen yüzyüze konuşalım diye.
Bu kadar hevesli hevesli atlanır mi? Sonra niye cepteyim dersin

5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Konu sahibi;
Ya lütfen adam size F*** buddy olmayı teklif ediuor resmen
Farkındasınız dimi
He ben yatıcam zevkime bakcam diyorsanız o olur
Sonucta her kadının ihtiyacları var
Ama duygunuz varsa olmaz!

sana yem atmış aklı sıra.
büyük ihtimalle boşta, şansını denemek istedi.
Bence yüzüne bile bakma başka birinden hoşlanıyorum de engelle geç, ne bu tripler herifteki sanki herkes onu düşünüyor.
Bende farkındayım ama seviyorum baya bu duygusallıkla yanlış karar vermeye korkuyorum

Toksiğin dibi. Engelleyip önüne bak artık.

Adam toksik falan değil, hiç lafı dollandırmadan herşeyi açık açık söylüyor. Birde adamın attığı mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibi onun dönmesi için baya çaba göstermiş. Ama ne gariptir ki 'sevgilim dönmüş ne yapmaya çalışıyor' diye soruyor. Asıl adam kartlarını bu kadar açık oynadığı halde sen neden kabul ediyorsun diye sormadan edemiyor insan?

K.çını kaldırmışsin, artist artist konuşmus. Sonra hevesli gibi üstüne atlamışsin, adamı haklı çıkarmışsin
Bir de ıssız adam tripleri, ben evlenmem bilmem ne.
Salak,kendini ne saniyorsa
Sen de atlamışsin hemen yüzyüze konuşalım diye.
Bu kadar hevesli hevesli atlanır mi? Sonra niye cepteyim dersin
Biliyorum o konuda hatalıyım ama çok seviyorum kendime engel olamadım

Adam toksik falan değil, hiç lafı dollandırmadan herşeyi açık açık söylüyor. Birde adamın attığı mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibi onun dönmesi için baya çaba göstermiş. Ama ne gariptir ki 'sevgilim dönmüş ne yapmaya çalışıyor' diye soruyor. Asıl adam kartlarını bu kadar açık oynadığı halde sen neden kabul ediyorsun diye sormadan edemiyor insan?
Evet ben dönmesi için aylarca çabaladım

Pohpohlayan kimsesi kalmamış. Vazgeçilmez olduğunu zannettirmissin. Geri gelmiş. Postala gitsin.

İlişki toksik bacım

Lanet olsun ki hala çok seviyorum
Hayır canım sevmiyorsun sevdigini sanıyorsun. Cunkubonun için değerli değilsin. Ve değerli olmak istiyorsun bu tamamen psikolojik
Kendine verdiğin değeri sorgula.
Ve kendini daha çok sev
İnsan bu konuda eksikse kendini sevmeyene çekiliyor.onun için değerli olmaya çalışıyor.
Lutfen yapma bunu kendine.seni önemsemeyen değer vermeyen biri için güzel zamanını harcamaya değer mi.? Dünyada milyonlarca insan varken.
Bu zor olacak.ama kendine bir çok şey yaratirsan alışacaksın.bu sefer o seni arayacak isteyecek. Cunku kendisine değerli hissettiren birini kaybetmiş olacak.
Önüne bak guzelligini, neşeni, degmeyen bir erkek için harcama💙

Back
X