Birgün herkes kayınvalide ile sorun yaşamak zorunda mı?

Bunun farkındayım. Kendime kızıyorum bu yüzden. Ama emin ol çok sinirlendim. Çünkü mesele eşim ve ben. Ve bize tek laf edemez. Çünkü tavrımızı bilir. Yazık annem sesi çıkmaz bir şey demez. Ona laf söylemesi beni zivanadan çıkardı. Toparlar miyiz bilmiyorum. .

Doğrudur anneniz oyledir. Kv yanlis yapmis evet o da dogru...
Ama esiniz annene karsi cok iyi ve saygili ise. Biraz toleransli davranabilirsin eşinin hatirina.
Ben diyorum. Benim annemi uzeni bende cok uzerim ama annem gibi goruyorsam yinede frenlerim.
Evet. Hatanizi anlamissiniz zaten.
Ama o kadininda yerine koymak gerek. Belliki anneni seninseviyor ve o uvey anneden kisakniyor.
Bence gidip gelebileniz iliskinin iyi olmasi iyi birseym herzaman kavga gurultulu ornekleri goruyoruz duyuyoruz. Esinin üvey annesinede saygi duymasi guzel birsey. Ama ben annem varken baskasina anne diyemezdim. Abla desin, yine sevsin saysin ama benim cocugum.kendi kv haricinde baskasina anne dese bende kiskanirim.

Bilemedimm ben kv denin senin o mesajini hakkettigini dusunmuyorum acikcasi. O mesaj uzerine kim bilir nekadar uzulmus ve kirilmistir.
Hakkindan fazlasini vermissin.
Umarim durumlar duzelir.

Ne bileyim. Basiretim bağlandı orada. Acaba bir msj daha atıp yüz yüze konuşmak yerine msj attığım için özür falan mı dilesem. Bilemiyorum.

Sen bence esas kv karşı bilenmişsin. 2 kv aşkı daha yoğun sende. Sırf eşini ve kardeşlerini küçükken buyutmedigi için sende onlar gibi davraniyorsan bence yanlış. O aileye sonradan dahil olmuşsun neler yaşandı anlatılan kadar bilirsin. Madem çocuklarına bakmamista neden hala aynı çatı altında ?? Bana bakmayıp atan bi anneyi neden burnumun dibine sokayim

Ne bileyim. Basiretim bağlandı orada. Acaba bir msj daha atıp yüz yüze konuşmak yerine msj attığım için özür falan mı dilesem. Bilemiyorum.
Bence senin için kıymetliyse ki öyle gibi.... Direk yanına çık ve konuş kadıncağız kendini tam yalnız hissetmesin.... Yani kıskanması çok normal dimi.... Biraz empati kurun ve fevri davranmayın....

Doğrudur anneniz oyledir. Kv yanlis yapmis evet o da dogru...
Ama esiniz annene karsi cok iyi ve saygili ise. Biraz toleransli davranabilirsin eşinin hatirina.
Ben diyorum. Benim annemi uzeni bende cok uzerim ama annem gibi goruyorsam yinede frenlerim.
Evet. Hatanizi anlamissiniz zaten.
Ama o kadininda yerine koymak gerek. Belliki anneni seninseviyor ve o uvey anneden kisakniyor.
Bence gidip gelebileniz iliskinin iyi olmasi iyi birseym herzaman kavga gurultulu ornekleri goruyoruz duyuyoruz. Esinin üvey annesinede saygi duymasi guzel birsey. Ama ben annem varken baskasina anne diyemezdim. Abla desin, yine sevsin saysin ama benim cocugum.kendi kv haricinde baskasina anne dese bende kiskanirim.

Bilemedimm ben kv denin senin o mesajini hakkettigini dusunmuyorum acikcasi. O mesaj uzerine kim bilir nekadar uzulmus ve kirilmistir.
Hakkindan fazlasini vermissin.
Umarim durumlar duzelir.

Ya ne var biliyor musun ben istiyorum ki herkes iyi olsun herkes mutlu olsun. Şimdi 36 yaşında adama ne diyim. Benim anne dediğime abla demen olmaz dedi.
Herkesi idare etmekten çok yoruldum. Çünkü son 1- 1.5 yıldır ilişkiler iyice iç içe oldu.
Ben sadece annem.babam ve rahmetli abime büyüdüm. Bizim arabalarımız senede 1 hafta gördüğümüz kişilerde ve hiç böyle şeyler yaşamadık. Memur ailesiydik ve çevremiz öyleydi. Eşimin ailesi yaşadığımız yerin yerlisi.
Bu durumda eşim bana hiç yardimci olmuyor, özellikle esas k.validenin huyunu bildiği için karşı karşıya gelmek istemiyor ve bu yasananlari açıklamiyör yada anbesinin gönlünü almıyor. Yani hiç bişey yokmuş gibi davranıyor. Ben ne kadar içinde olmasam da yığınla amca oğlu dayı oğlu teyze oğlu/kızı var. Insanlar sürekli birsey yumurtluyor ortaya. K.pederim hakkında bizden daha çok şey biliyor.
Şimdi üzülüyorum da yaptığıma. Ha yine gorusmem belki ama o msj gitti bir kere

Sen bence esas kv karşı bilenmişsin. 2 kv aşkı daha yoğun sende. Sırf eşini ve kardeşlerini küçükken buyutmedigi için sende onlar gibi davraniyorsan bence yanlış. O aileye sonradan dahil olmuşsun neler yaşandı anlatılan kadar bilirsin. Madem çocuklarına bakmamista neden hala aynı çatı altında ?? Bana bakmayıp atan bi anneyi neden burnumun dibine sokayim

Esas k.valideye bilendim çok haklısın. Ama 2. Sevgisi yok bende hatta samimi bile değilim. Benim eşim her nekadar biz bazı sorunlar yaşasak da iyi ve vicdanlı ailesine düşkün bir insandır. Hep der kırk kere kötü olduğunu biliyorum, ama annem. O dul kadın benim sorumluluğum. Diğer oğulları yapar yapmaz bilmem ama ben onun yanında olacağım dedi ve aynı apt. Taşındık.
Eşim kin nedir bilmez. Geçmiş geçmiştir der çizgi çeker. Ha siz farklı düşünür sizi atan bir anneyi kabul etmezseniz o da tabi sizin dünyanız için dogrudur. Ne diyebilirim ki

Ya ne var biliyor musun ben istiyorum ki herkes iyi olsun herkes mutlu olsun. Şimdi 36 yaşında adama ne diyim. Benim anne dediğime abla demen olmaz dedi.
Herkesi idare etmekten çok yoruldum. Çünkü son 1- 1.5 yıldır ilişkiler iyice iç içe oldu.
Ben sadece annem.babam ve rahmetli abime büyüdüm. Bizim arabalarımız senede 1 hafta gördüğümüz kişilerde ve hiç böyle şeyler yaşamadık. Memur ailesiydik ve çevremiz öyleydi. Eşimin ailesi yaşadığımız yerin yerlisi.
Bu durumda eşim bana hiç yardimci olmuyor, özellikle esas k.validenin huyunu bildiği için karşı karşıya gelmek istemiyor ve bu yasananlari açıklamiyör yada anbesinin gönlünü almıyor. Yani hiç bişey yokmuş gibi davranıyor. Ben ne kadar içinde olmasam da yığınla amca oğlu dayı oğlu teyze oğlu/kızı var. Insanlar sürekli birsey yumurtluyor ortaya. K.pederim hakkında bizden daha çok şey biliyor.
Şimdi üzülüyorum da yaptığıma. Ha yine gorusmem belki ama o msj gitti bir kere

Nerde cokluk orda .... luk.
Zaten su akraba dedikodusundan nefret ediyorum. Durduk yere gercek kv denin huzurunu kaciriyorlar oda sizinkini kaciriyor.
Olan olmus artik yapacak birsey yok. Bir kac gun gecsin bence bir konus kv den ile guzelce. Anne sen bana yukleniyorsun neyse ama anneme neden yukleniyorsun.
Swnin oglun annemin damadi. Damadininda gonlunu almak zorunda.
Ne yani sen simdi evlensen, senindemi evine gelmeyelim gitmeyelim kp ayip olur diye de.
Anne. Sen kv o da kp. Iki taraftada baglarimizin olmasi gayet normal ama kiskanacagin bir durum yok. Kp oz gidip gelecegiz ve benim gercekmkv de sensin. Uvey kv de babam var arada mecbur gorusuyoruz.
Anne. Sen bu konuda bizi sıkıştırmak ve baski kurmakla ilsikimizi zedeliyorsun.ben guzel guzel gecinmek istiyorum. Huzur istiyorum de.
Annemin bu konularla yakindan uzaktan alakasi yok. Lutfen annemi uzme. Onu karistirma. Yinede bir sorun olursa bana de ama annemi karistirma.

Gibi konussan ama konusmussunsur diye tahmin ediyorum.

Hakkindan hayırlısı. Zor...

Benimde annemle Kvalidem çok sorun yaşadı. Şimdi ben ikisinide birbirleriyle gorusturmuyorum.birbirlerine olan nefretlerini içlerine atmak zorunda kaldılar malesef.Cnm bence sende böyle yap.sen hiç kötü olma. Ama onlarıda gorusturme. İnan sen rahat edeceksin benim gibi

Nerde cokluk orda .... luk.
Zaten su akraba dedikodusundan nefret ediyorum. Durduk yere gercek kv denin huzurunu kaciriyorlar oda sizinkini kaciriyor.
Olan olmus artik yapacak birsey yok. Bir kac gun gecsin bence bir konus kv den ile guzelce. Anne sen bana yukleniyorsun neyse ama anneme neden yukleniyorsun.
Swnin oglun annemin damadi. Damadininda gonlunu almak zorunda.
Ne yani sen simdi evlensen, senindemi evine gelmeyelim gitmeyelim kp ayip olur diye de.
Anne. Sen kv o da kp. Iki taraftada baglarimizin olmasi gayet normal ama kiskanacagin bir durum yok. Kp oz gidip gelecegiz ve benim gercekmkv de sensin. Uvey kv de babam var arada mecbur gorusuyoruz.
Anne. Sen bu konuda bizi sıkıştırmak ve baski kurmakla ilsikimizi zedeliyorsun.ben guzel guzel gecinmek istiyorum. Huzur istiyorum de.
Annemin bu konularla yakindan uzaktan alakasi yok. Lutfen annemi uzme. Onu karistirma. Yinede bir sorun olursa bana de ama annemi karistirma.

Gibi konussan ama konusmussunsur diye tahmin ediyorum.

Hakkindan hayırlısı. Zor...

Valla benzer konuşmaları o kadar yaptım ki...Bundan sonrası hayırlısı

Ne yaptin konustun mu hic kv ile?

Yani bu son olaydan sonra konuşmadık. Dün gece bir msj daha attım çok uzun. Sana gönderdiğim msj hataliydi böyle bi msj atmamaliydim kusura bakma ama bak sen de hataliydin vs. Aile içinde olur bunlar vb. Sabah işe gitmeyeceksen kahvaltı hazırlayım gel konuşalım falan yazdım. Msj okundu ama cvp gelmedi.

Akşam eşim k.Valideyi aradı. Bizim interneti kesmiş esime dedim ki sakin benim olayımdan haberin olduğunu belli etme kadına. Sana da bir şey derse benim haberim yok de dedim. K.Valide eşimle pek güzel konuşmuş. Normalde bana küsünce ona da küserdi. Eşim konuştuktan sonra internetimiz geldi.

Yani beni eşime şikayet etmedi (eşim olanlardan haberdar), benim msjim üstüne cvp yazmadı bilmiyorum iyiye mi kötüye mi işaret.

Yani bu son olaydan sonra konuşmadık. Dün gece bir msj daha attım çok uzun. Sana gönderdiğim msj hataliydi böyle bi msj atmamaliydim kusura bakma ama bak sen de hataliydin vs. Aile içinde olur bunlar vb. Sabah işe gitmeyeceksen kahvaltı hazırlayım gel konuşalım falan yazdım. Msj okundu ama cvp gelmedi.

Akşam eşim k.Valideyi aradı. Bizim interneti kesmiş esime dedim ki sakin benim olayımdan haberin olduğunu belli etme kadına. Sana da bir şey derse benim haberim yok de dedim. K.Valide eşimle pek güzel konuşmuş. Normalde bana küsünce ona da küserdi. Eşim konuştuktan sonra internetimiz geldi.

Yani beni eşime şikayet etmedi (eşim olanlardan haberdar), benim msjim üstüne cvp yazmadı bilmiyorum iyiye mi kötüye mi işaret.
Yani ayni apartmanda mesajlasmak cozum degil gibime geliyor.
Hakkinizdan hayirlisim belki kirilmistir ondan cevap yazmamak istememistir

Benim kayinvalidem srnin gibi birini hic istemedim istememde dedi...
Aramizda okdr kultur farki varken ben onlari tum rezilliklerine ragmen yanlarinda olurken cingenenin ozu birkadin kalkip bna bn seni istemedim dedi...cok komiktu bnm icin..
Basligindan dolayi anlattim ay gene sinirlendim.

Yani ayni apartmanda mesajlasmak cozum degil gibime geliyor.
Hakkinizdan hayirlisim belki kirilmistir ondan cevap yazmamak istememistir
Gece saat geçti. Arasam açsa beni yine sonirlendirebilir ve ben kendimi tutamayabilirdim. Bu nedenle yazmayı denedim. En azından ben küçük olarak adımımı attım. Napayım gorecegiz

Benim kayinvalidem srnin gibi birini hic istemedim istememde dedi...
Aramizda okdr kultur farki varken ben onlari tum rezilliklerine ragmen yanlarinda olurken cingenenin ozu birkadin kalkip bna bn seni istemedim dedi...cok komiktu bnm icin..
Basligindan dolayi anlattim ay gene sinirlendim.
Allaha Şükür biz öyle şeyler yaşamadık. Sizin.gibi bir olay yaşasam adını almam ağzıma.

İyi yapmışsın bence. Deli deliye görünce sopasini saklar. Kayinvaliden de biraz kendine çeki düzen versin. Senin bu mesajında sonra illa Özür dilemesine gerek yok. Sen diyeceğini dedin. Bilir ki annene bir şey dese karşısında seni bulur.

Ayrıca çocuklarını bırakıp gitmiş. Kendi bile görüşmemis, oğlu onu alıp getirmiş. Eşin tabi ki anne der diğer kadına. Kıskanmakta haksız kayinvaliden. Eğer anlattığın gibiyse. Eşini bırakıp giden o olmuş. EvlenmeyiP onu mu bekleyeceklerdi. Sen de elbette eşinin anne dediğine anne dersin, gorustuguyle görüşürsun.

Ben seni bayagi hkli buldum.

Siz haklisiniz fakat yetiskin belli yasa gelmis insansiniz . Mesajla tepki gostermeniz bana cocukca geldi.

Karsilikli konussaydini keske o anki siniriniz gecince.

Back
X