Birgün herşey düzelir mi?

Mucizelere de inanıyorum elbette. Mesela tekrar okumam benim için çok zordu ama oldu. Şuan yeniden ihtiyacım var. Sizin için çok sevindim. Allah daim etsin güzellikleri

Harika yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. :) Gerçekten bazen yontmak istiyor hayat ama daha da güzelleştirmek için. İşte o süreç çok zor, yolun sonu değil.

baban hariç hiç bir derdin seni üzmesine izin verme. bu hayatta en değerli sensin!! unutma en değerli sen. Ne kadar dibe batarsan o kadar kuvvetli çıkarsın. Her gecenin bir sabahı var. İsyan etme. Kendini üzme.
Babam çok iyi. Hiç tahmin bile etmeyeceğimiz yerde bulduk şifayı. Sanırım ayrıntılara değilde bütüne bakmayı öğrenmem gerek. En değerli kendimiziz, haklısınız.

İnancım olmasa inanın napardım hiç bilmiyorum. Elbet geçecek, süreç çok sancılı sadece.

Hayatta geçmeyen birşey mi var arkadaşım..
Bu da geçer mi dediğiniz daha neler geçicek..
Şimdi depresyonu yasıyın, o da güzel. Vakti gelince kalbiniz ferahlar.
İçinizden ağlamak geliyorsa ağlayın ama geçeceğini bilerek :)

Ağlayamıyorum sanırım ilacın etkisinden dolayı. Çok çok zorlarsam bir iki damla, oda baş ağrısı olarak geri dönüyor.
Tamamen koparmadık bağları, buraya döndüğünde deneriz dedik, bu şekilde yeniden başlayan ilişki var mıdır bilmiyorum
Sanırım beni yıpratan bu. Kaygı durumu oluşturuyor.
Saçma bir şekilde iki ay sonrasını düşünüyorum, olur mu ya olmazsalar.
Beynim benimle konuşmasın istiyorum.

Çok güzel anlatmışsın, özellikle beynim benimle konuşmasın istiyorum demişsin ya.
Bu çoğu zaman bende de oluyor.. Eminim herkes de oluyordur.
İlişki yeniden başlar tabi ki, neden olmasın. Evlilikler bitip başlıyor..
Önemli olan hayırlısı olması canım.

Evet konuşmasın, sussun istiyorum. Olan biten herşeyi biliyoruz zaten neden beynimizde dönmeye devam eder ki? Çok sinir bozucu :) Hatırlatmasa kolayca geçecek. Neyse yine de düşünebilmek ve hatırlayabilmek büyük nimet diyelim
Hayırlısı olduğuna inansam da rabbim bilir geleceği diyelim. Çok teşekkür ederim yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…