öğrenciyim ben iktist okuyorum..daha o kadr basındaym ki hayatın smdiden böle kötü olaylar yasamak ne kadar ktü..inanmak istedi bence neden bilmiorm.cnkü sormadı bana dgru mu bnlar dye.ve şimdi arkadaslarına verilmiş sadakam varmış nerdeyse evlencektik falan diyomuş bunlar o kadar canımı yakıyo ki..olayları tam anlatma fırsatım olsa keske size herseyi daha ii anlarsınız ama sıkılırsınız okumaktan.ama şöle diyim ona benm hakkmda ktü knusan benm 4 senelk bi arkdsm ve o da haklı olark arkdsı bnları diyosa dgrudur die düsündü.ama bana hakaret etmesi genede cok zoruma gidio ne olrsa olsn hc bi insan hakareti haketmezki.ha benm arkdsm neden böle bi ktülük yaptı işte orasını bende anlamadm..ve dedm ona neden böle bsey yaptn ben bsey demedm dio şaşrdm kaldm ve o kız bugn benm evime geldi yüzüne bile bakmadım bu kadr yüszlk olur mu hayatımı mahvetti resmen..kim bana tekrar bekaretmi vereblr yada incinen gururumu yada kırılan kalbmi..çok klışe geleblr bu sözlerm ama gercktn öyle kaybettklerm bi insanın yasama sebebleri deil mi sizcede.bi kız ne icin yasar ki bnlarn dısında...düsünyrm ilerde evlensem eşime nasl anltcm bu durumu hadi o anlayş gsterdi bebgmn yüzüne nasl bakıcam..keske bnları zamanında düşünseydm..çok zor inanın..ltfen eleştrmeyn cnkü yaptgmı savnmyrm kesnlkle
anlatabilirsin bence uzun uzun olayı anlarız tam anlamıyla enazından kendi adıma ben sıkılmam başka arkadaşlarda sanmıoyrum sıkılsınlar....ama arkadaşın neden yapmış kesin ortada bir durum var onu çözümlemek lazım hiç suçum yok diyorsun ben pek birşey anlamadım açıkçası çok yersiz durduk yere birbrni çok seven iki insan hakaretlerle ayrılmış başka birşey var bu işte bence herşeyi anlat ki aydınlanalım.............
evet gercekten beni ona öle bi anlatmski bi kanatlarm eksk melegm sanki..dedm ona da bu kadr ii deilim insanm snucta htalarm var illa ki..isim vererek knusuyum..yücehan ın bu yzden benden beklentleri çok yüksekti bu ilişki kusursz olmalı diger ilişkilere benzememeli diodu..öleydide benm gzümde..sibel böle bseyi neden yaptı cnkü beni kaybetmsti ve biz yücehanla mutluyduk sanırım bunu hazmedemedi ama böle bseyin cezasını ceker ne diyim ben biliorm allah bilio sibel bilio vcdanımı eminm rahat deildr ama olan bana oldu ne care bu saatten snra onun vcdan yapması..ha bu arada hayr cıkarken gercktn bi yanlş yapmadm ne onun bildiği ne de ondn gzledgm herhangi bsey olmadı..v
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?