Birgün pişman olup beni ararmı?

bence biriyle beraberlik yaşamk için çok erken yaştaydın evlenmeden bir erkekler birlikte oluyorsan karşındaki erkekte senin için iyi şeyler düşünmez zaten evliyim ve inan çoğu erkek için bu böyle asla seni krımak için demiyorum o kimdiki bu kadr güvendin bak bugün yok işte bence toparlan ve bir daha hiçbir erkeğe güvenme benim kızım var onun için ne düşünüyorsam ona ne anlatacaksam ilerde sana anlıtıyorum kimseye güvenme bu durumun ilerdeki hayatını etkiliycek okulun bitseydi evlendiğinde bu deneyimini yaşasaydın hayat çok daha güzel olurdu senin için şimdi geçmişi düşünme inşallah erkek arkadaşın hatasını anlar ve senin açıklamanı dinler..

bekaret çok önmli benm için..nasl yaptm öle bsey ztn blmiorm ki..onunla sırf bu yzden evleneblrm..yksa nolck benm hayatm düsünsenze bi..diorm ilerde iş hayatı su bu derkn yaslanrm bdaha kmse olmaz fln ama mümkn deil bu bi gün evlenicm..ama asla hayal ettgm hayatı yasymcm hmde tek srumlusu kndimim..evt hc bi erkege gvenmemek lazmms..çok acı bi şklde anldm bunu

bunu önemsemen güzel şimdi çoğu kız önemsemiyor şimdi bekle bakalım erkek arkadaşın kesin arayacaktır çünki sen herşeyini paylaştın onunla ve o bunu biliyor kesinlikle bir anlık kızgınlık seni arayacaktır yani gerçekten zor durumdasın ne olacak bilemiyorum ama arkadaşın çok kötü biriymiş nasıl bi fesatlık bu yılanmıdır nedir.

bence herşey erkekte bitiyor bekaret ne kadar öenmli yada bekaret nedir?kız var kız var.şimdi iki kişi alalım elimize örnek olarak bir kızımız hayatında bir kez hata niye nitelendirdiğimiz şeyi yapmış vede bekareti kaybetmiş, diğer kızımızda bekaretini kaybetmemiş ama düşüp kalkmadığı kalmamış ters ilişkiler yaşamış buna benzer bi çok şey ve bu kızımız gün gelip evleneceği erkeğe kendini masum diye yutturuyor bekaretim var diyor.sizce hangisi daha etik hangisi daha dürüst yada?bekarete bu kadar önem veren bir erkek olaya bu açıdan bakabilmeyi becerebiliyormu acaba.herkes kendinden sorumludur ama buda değişik bi bakış açısı hiç bişey dünyanın sonu değil önemi olan hata diye nitelendirilen şeylerden ders çıkarmak bunu hayatının sonu olarak görmemek..

nasil bi adam bu anlamadim ki.
sevgilisinin bisey yasamamis olmamasina bu kadar önem veriyor
ama kendisi kizla evlenmeden ona sahip oluyor

dengesiz midir nedir

canım sibelle aranı düzelt.(içtenlikle yapamayacağını biliyorum ama bu senin menfatine)
senin nasıl acı çektiğini görsün.pişman olacaktır yaptıkları için.
yücehanı arayıp senin mahsum olduğunu,yalan söylediğini falan anlatır.

yücehanla ilişkiniz devam ederse de muhakkak serkanla aranda birşey geçmediğini ona ıspat et.
yoksa ilerde daha dayanılmaz şeyler yaşarsın.

buarada ;yücehan, serkan la ilişkiye girdiğinizi falan mı düşünüyor ?

Son düzenleme:
herkese cok tesekkür ederim.bu durumu hc kmseyle paylaşamıorm..hayatm byunca ailemi üzücek bsey yapmadm hep gurur dydular benle hep cok sahplendler..en cok onlardn utanıorm..allah kmsenin basına vermesn byle bsey o kadr zor ki..bz onunla brlkte oldgmzdan beri rahat bakamıodm ailemn yüzüne ama en azndan evlencez die telkn veriodm kndme smdi hc bakamıorm odamdan cıkamıorm..vize haftamdaym sınavlarm ar..snavlarma calısamıorm..1 haftada iki kere bayldm uyuyamıorm yemek yiemiorm..bnları yazıorm cnkü okuyan benm yasmda insanlar varsa yapmasnlar bu hatayı cok pişman oluo insan ama ne faydaki..olan oldu..bi arkdsma anlttm bu durumu bana dediği tek sey diktirirsn oldu..ben ne için pişmnm arkdsm bile ne dio..dktrsem kndimi baskasına afedersn yuttursm kızım die..benm vcdanm beni rahat mı bırkck..hayat byu koca bi yalanla mı yasıcam..tek bildgm bi oyun düzen yapmcm..ilerde karsma cıkacak biri olrsada durumu anlatıcm kabllenrse böle kabllenr ki hc umudum yok..hayatmı kndi ellermle mahvettm anlıcgnz..sucum büyk çok büyük kabl ediorm inanın..ve en ktüsü geri dnüşü yok..bni almak zrundasn bile demedm yediremedm kndme..ltfn hc bi erkege gvenmeym eger bunu okuyosanz bu gercktn careszlkten yazılıktn bsey..burda beni reel hayatta tanıyan tek bi insan yok ama inanın ki hc kmsenin bu duruma dsmesni istemem..insan bişey yaparken 2 defa düşnmeli cnkü hayatı geriye saramıosnz elinize kalan tek sey koca bi pişmnlk ve gnah..arastırıorm bu işin bi tövbesi bi affı var mı die..hergn af diliorm allahtn tövbe ediorm umarm kabl olr..tek istedgmn en azndan allah affetsn..ailem duymasn..ve ilerde karsma cıkack insan bu durumu kabllensn..ne cok beklentm var demi..cok tesekkr ederm herkese gercktn..

senin yaşadıklarına çok üzüldüm.belkide sen kendini aklamak eski arkadaşınla birşey yaşamadığınızı kanıtlamak için sevgilinle birlikte oldun.sevgilinde bunu bile bile başkasına inanıyor ne yazık.
bence eski sevgilini aramanda kötü olmuş.şimdi eskisevgilin yeni sevgilini arayıpbiz görüşüyoruz vs.şeyler söyleyip seni kötü duruma düşürecek.belkide aldattı seni falan diyecek.sen niye bulaştınki eski sevgiline.onun amacı seninle barışmak.bunun içinde elinden geleni yapacak.
arkadaşına gelince sanırım sonradan pişman oldu.sizi sevgili yaptığına.göz koydu belkide sevgiline.sana ancak allah yardım etsin.hakkında herşeyi hayırlım yapsın diyeceğim.

hayr ilişkye grdgmi düsünmüo..ztn kendsyle ilişkye grdm ve kızdm böle bsey düsünmesn en azndan..sadece nasl diim inanın brdn yazarken bile utanıorm ama serknla benm cok afedersnz gercktn cıplak sevstgmi düsünüo..ki buda ilşkyle esdeger sayılır sanırım

aklıma tek o geldi..ona mesj attm ki cevp yazsn bsey yasamadk bu nerdn cıktı die bende bunu ychn ın gzüne sokuyum istedm ama ne fayda..ychn ztn serknı arayp srmus yani tahmn etms serkn herseyi o yzden bekledgm cevabı yazmadı bana..son umudumuda kaybettm.sbele gelnce anca 3 yıl snra itiraf eder herseyi..cnkü yücehanla aynı sınıfta okuo ve 3 yıl snra mezn olcklar..yani su an itirf etse ychn onun hayatını karartr okldan tek bi arkdsı kalmaz o yzden bu raddede beni kaybetmeyi gze alır sbel..anlatbldm mi..allaha sıgınırm sadece o gstersn herseyi ne diyim baska yapablcek bsey var mı szce?

peki neden öyle birşey düşünüyor böyle bir kanıtmı var yada sen gerçekten böyle bir şey yaptıysan sevgilin kendince herkesle yapıyor birşeyler yaşıyor diye düşünmüş olabilir ve hiçbir erkeğe güvenmemek lazım ilerde karşına çıkar işte annelerimiz ne kadar haklıymış...

Aynı yaşlardayız ve senin bu kadar ağır şeyler yaşıyor olmana gerçekten çok üzüldüm.

Erkek arkadaşın için önemli olan bekaretse, bekaret temizlikse seninle birlikte olmamalıydı, beklemeliydi. Seni o kadar çok seviyordu madem senden başkasına inanıp güvenmemeliydi. Böyle yapan biri için üzülme, değmez. O kız arkadaşın da ikiyüzlü bir terbiyesiz, öyle bir insan müsvettesine ne desen boş. Eski erkek arkadaşına diyecek sözüm yok zaten, başrollerde kendisi...

Hepsini Allah'a havale et, emin olşimdi olmasa bile bir yerde bulacaklardır. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste demişler... Keşke demek hiçbir fayda getirmez, aksine isyana götürür insanı. Ne ama ne olursa olsun hayırlısı buymuş demek lazım. Sen derslerine ve hayatına bak, hayatını daha fazla mahvetmelerine izin verme...

açıklamanı okudum herşeyi anlatmışsın...burda senin suçun sadece yücehana güvenmek sibelde ne kadar aşağılık bir insanmış yada yücehanı belki kendi gözüne kestrdi nerden biliyoruz böyle bi kızdan herşey beklenir o insanla asla ve asla görüşme konuşma sill......serkan acaba ne söyledi kesin hertürlü şeyi yaşadık falan demiştir oda sadece benle beraber oldu deyince sana teslim etmiş olabilir ama benle de hertürlü şeyi yaptı erkek milletinde böyle aşağılık çok seni elde etmek için ya bence varya kendini üzme çok üzülüyorsun ama okadar samimi feryat etmişsin pişmanlığını dile getirmişsinki sen dua etmeye devam et ben inanıyorum seni böyle kabul edicek biri çıkıcak karşına olan olmuş bu adamdan sana hayır gelmez zaten bundan sonrada hakaretlerini yutma okulunu bitir yaşamına dik bir şekilde devam et...hatta artık( böyle moral olur belki sana)birçok erkek bekarette önem vermiyor davranışlarına önem veriyor large olma yeter doğru yolunda devam et.........

gelen cevp aynen su...ben sana mail atcm sende buu ychn a okutp kndini aklycn demi...

bu mail seni doğruluyor.yücehanın görmesini sağla.

hayr hc bir kanıtı yok..hatta biz ilk bseyler yasadgmzda bana dediği aynen suydu..gzümde melek gbisin senin o cekngenlgni grdüm ya artk hc bseyden sphem yok demşti..bende sevnmştm bna demek bunu yasamamz hayrlıyms die bile düsünmştm ne yalan söleym..tek dediği 4 yıllık arkdsn neden yalan sölesn..ama su da var o 4 yıllık arkdsm ona baskasını ayarlamayada calşmstı hc bu yönden bakmıoki..ha smdi sz dceksnzki bunu ona sölesene...su var ki..bana en son attgı mesj..babamn numarsnı yazms ve bana tek bi mesj dahi atarsan bu numara aranr demş..bu kadr da asaglkmş km için yakmşm kndmi..ben erkek olsm böle davrnmazdm belkide bi kız oldgm için böle knusuorm blmiorm..ben ktü olmadgma inanıorm hata yaptm ve af dliorm tek istedgm bu..ama ondan dilemiorm bu affı allahtn diliorm..onu da allaha havale ediorm..düsünüorm bana bnları yasatan bi insan beni arasa aglasa özr dilese ben gveneblcek mym.tbi ki de hayr..hatta bu en büyük yüzszlgm olr.gerci onun aramaya niyeti yokda neyse..acaba haytımı böle bi insanla bekartm icin gecrmek mi dgru yoksa yolumu çizip bdaha hata yapmamk mı...düsünmeme bile sacma bunu demi..onu hep eski halyle hatrlıorm sanki bana hakaret eden canavar o deil..ilerde bi bebeim olrsa ona herseyi dgru dzgün gstericemki bu hataları yapmasn..cnkü hayatn geri dnüşü yok..bi kere yaptysan btti demktr..umarm ii şeyler olr su dnemi umarm atlatablrm

evet mantklı aslnda..bu aklıma gelmemişti hc..çok tesekkrler..bu bi çözm olmasada en azndan ktü bi damgaya sahp olmam gzünde

bazı insanlar çok ahlaksız size tavsiyede bulunan ağzıma bile almak istemiyorum diktirirsin demişya bu tip insanlar yüzünden erkekler kimseye güvenemz oldu pislikler aciz insanlar madem hata yaptın bunu evlenceğin insana söyle bu daha güvenli sen o pis arkadaşlarına bakma yanlış yaptın arkasında dur kimseyi kandırma sen birilerini kandırırsan inan birileride seni kandırır Allah herşeyi dengelemiştir bunu bil o pislik kızlarada okuyan ve bu işi yapan varsa birşey yaptılarsa arkasında dursunlar her kesin başına herşey gelir her an şey olur hata olur önemli olan yalan söylememek unutma her kadın bir annedir sen de annesin pis kızlara sakın uyma kendini topla ayakların üstünde dur elbet seni çok seven biriyle herşeyi anlatıp tekrar mutlu olucaksın..

biten bisey yok bu kadar umutsuzluga kapilma tatlim ya.
cok üzüldüm ben sana ya, kücücük yasinda nelerle ugrasiyorsun

arkadslar cok gzel bsey oldu..serkn mail atms..seni ne kadr cok sevdgmi anla ychn ı arıorm dgruları anlatıcam die..allah yüzüme baktı mı dersnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…