arkadslar cok gzel bsey oldu..serkn mail atms..seni ne kadr cok sevdgmi anla ychn ı arıorm dgruları anlatıcam die..allah yüzüme baktı mı dersnz
arkadslar cok gzel bsey oldu..serkn mail atms..seni ne kadr cok sevdgmi anla ychn ı arıorm dgruları anlatıcam die..allah yüzüme baktı mı dersnz
kim bana tekrar bekaretmi vereblr yada incinen gururumu yada kırılan kalbmi..çok klışe geleblr bu sözlerm ama gercktn öyle kaybettklerm bi insanın yasama sebebleri deil mi sizcede.bi kız ne icin yasar ki bnlarn dısında...düsünyrm ilerde evlensem eşime nasl anltcm bu durumu hadi o anlayş gsterdi bebgmn yüzüne nasl bakıcam..keske bnları zamanında düşünseydm..çok zor inanın..ltfen eleştrmeyn cnkü yaptgmı savnmyrm kesnlkle
bunu söylediğimde tepki alacağımı biliyorum !
canım inan seni üzmek,kafanı karıştırmak istemem.
diyorsunya 'beni bu şekilde kabul edecek biri' işte o kişi çıksa bile evlendikten sonra bunu senin yüzüne vurmayacağı ne malum(-erkeklere güven olmaz-diyen biz değilmiydik)
durum okadar vahim değil.dediğim gibi o yazı zaten serkanı ele veriyor.
yücehan da adamsa bunu anlar zaten.
tekrar başlama imkanın olursa,bence sonunda boşanma olacaksa bile evlen.
en azından ailene karşı;evlendim ayrıldım durumunda olursun.
kızlar bi düşünün.
başka bi adam oldu diyelim.
1-ilerde yüzleme ihtimali ?
2-bunu aileye söyleme ihtimali ?
3-ailenin düşeceği durum,yaşayacağı acı !(çünkü diyor <ailem bana güvenir)
4-ne bileyim bir kere olduğunu da diyebilir....bu böyle devam eder....
bence 2.evlilik 'bu'şekildeki evlilikten iyidir.
Hem daha önce bişey yaşamamış birini istiyo hem de -afedersiniz- her haltı yiyor
serkan anlatsa ve o da pişman olsa bile bu neyi değiştirir ki, böyle bi adamdan hayır gelmez.
Bira alakasız olacak ama serkanın sevgisi daha bi takdir edilesi.
Tam katılamıyorum bu fikre, ama tamamen haksızsınız da diyemiyorum. Bir bekaret merakı var maalesef erkeklerde (hatta bazı kadınlarda), sanki kendileri evlenmeden önce hiç bir şey yapmamış gibi. Ya da sanki yaptıklarını başka kadınlarla değil de uzaylılarla yapmış gibi. Hepsi de bu işi profesyonellerle yapıyor değil ki. Baksanıza, Sibel gecelik kız falan da ayarlayabiliyormuş.
Biraz da konu sahibinin yaşadığı yer önemli. İllaki bakire biriyle evleneceğim diye düşünmeyen erkeklerinde olduğunu düşünüyorum/umuyorum ben. Yani artık olsun lütfen, ki bu vajinismus ları falan daha az kadın yaşasın bu toplumda.
tanıdıgım bi oglan ver sürekli birileryle ilişkiye giren kız arkdası anlatmıstı
dedigi laf neymıs bilymusunuz evlenirken kız bulucakmıs yanı bekaretini kaybetmemiş birini
mantıga bakın artık arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?