• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri akıl versin bunalımdayım...

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
arkadaşlar ben 22 yasındayım sıkıntılı bır evlılıgım var. ama son günlerde içim öylesıne daralıyorkı nefes alamıyorum. allah rızası ıcın bana yardım edın. ne yaparsam mutlu hıssederım. boğulacak gıbıyım.. ölüp yok olmak istiyorum...

arkadaşlar ben 22 yasındayım sıkıntılı bır evlılıgım var. ama son günlerde içim öylesıne daralıyorkı nefes alamıyorum. allah rızası ıcın bana yardım edın. ne yaparsam mutlu hıssederım. boğulacak gıbıyım.. ölüp yok olmak istiyorum...

tamda bu aksam aklımdan gectın acaba naptı bosanmaya karar verdımı dıye dusundum kararını verebıldınmı canım napmayı dusunuyosun?

arkadaşlar esım çok kufredıyor. bırtek bana degıl herseye herkese. kızdığı zaman anneme bıle ettı. bazen dayanılmaz oluyor. ama bazende cok ıyı bır ınsan oluyor bılemıyorum ne yapacağımı. o....spu dedıgını bıle hatırlıyorum..:51::51:

iyi ama bir konu açmışsın sadece sıkıntılı evliliğim var demişsin
sıkıntıların neden kaynaklanıyo
bunu bilmeden kim nasıl yardımcı olabilirki sana :50:

arkadaşlar esım çok kufredıyor. bırtek bana degıl herseye herkese. kızdığı zaman anneme bıle ettı. bazen dayanılmaz oluyor. ama bazende cok ıyı bır ınsan oluyor bılemıyorum ne yapacağımı. o....spu dedıgını bıle hatırlıyorum..:51::51:

Evlenmeden önce böyle değilmiydi , yeni mi değişti canım

tamda bu aksam aklımdan gectın acaba naptı bosanmaya karar verdımı dıye dusundum kararını verebıldınmı canım napmayı dusunuyosun?

yok be canım nerde.. ne boşanması. onun yüzünden okulumu bıraktım. iş bile vermezler bana. okuyorum su anda. yanı bır nevı denıze dusen yılana sarılır...

canım peki bu konuyu esinle hiç konuştun mu karşına alıp...gerci insanların huyu değişmez bnm de babam aynı esin gibi.ama onu öyle kabullendik yapacak bişey yok..yine de konuşmayı dene dini yönden bahset bu konuyu Allah ın gücüne gidiyor ağzını bozma ne olur fln die tatlı bir dille konuş ha?

konuşmaya çalış diyeceğim ama herkes aynı seyleri diyodur sana gerçekten cok zor bir durumms bence karsı cıkmmamona böyle durumlarda sanada zarar verebilir susmayı dene ve ölüm düşünmek yerine dua etmelisin Allah yardım etsin canım birazdaha dayan ve bol bol dua et Allah bir çıkış yolu gösterecektir bu senin imtahanın olabilir..

yok be canım nerde.. ne boşanması. onun yüzünden okulumu bıraktım. iş bile vermezler bana. okuyorum su anda. yanı bır nevı denıze dusen yılana sarılır...

sacmalama gencecık kızsın cok rahat iş bulabılırsın ayrıca oncekı konunda darp var demıstın darp raporu alıp bosanma davası acabılırsın...

canım peki bu konuyu esinle hiç konuştun mu karşına alıp...gerci insanların huyu değişmez bnm de babam aynı esin gibi.ama onu öyle kabullendik yapacak bişey yok..yine de konuşmayı dene dini yönden bahset bu konuyu Allah ın gücüne gidiyor ağzını bozma ne olur fln die tatlı bir dille konuş ha?

2 yıldır söylüyorum. ne anamı ne babamı koyuyuor küfrederken..

Haddim olmayarak ve çok özür dileyerek söylüyorum ama bence sen , gencecik yaşında , okulunu bile bırakıp 2 çocuklu 20 yaş büyük adamla evlenerek yapmışsın hatayı , neredeyse baban yaşında olabilcek yaşta. Hayatını karartmadan , boşan derim başka bişey diyemem. Allah yardımcın olsun...

Back
X