biri bana "kısa boylusun" desin

hımm CADIARZUdur bakimCADIARZUmirmirmirmir fisfisfis teşhis koycem az bekle

siz bizden övgü bekliyosunuz.psikiyatriste gidin,psikolağa değil:1closedeyes:

bende 1.66 yım ama kendimi beğenirim uzun değil orta boyluyum delikafadulden

iyi niyetinden şüphe ediyorumartk arkadaşım.

sana boyunu ölçtür gerçek boyunu buraya yaz dedik dinletemedik onun yerine tekrar tekrar aynı konu üzerine konu açmak daha kolayına geldi.

kendini gizlemeyi iyi biliyorsun ayrıca.

minyon tipli olmak istiyormuşsun anladık da uzun boylu da değilsinnn bu kadar insan yanlışmı bilmiyor yanii

ben ergenlik dönemindeyken çok uzun olmak istemiyorum daha uzamıyım yeter derdim,şimdi bu düşüncemi saçma buluyorum.166yım 5 cm daha olsa olmasın demem yani.

seni anlayamıyoruz.bizden bu kadar.....

* kilolu olsanız dahi "senin boyun kurtarıyor bu kiloya bir de kısa olsaydın topaç gibi olurdun" cümlesini duymanın verdiği iç huzuru yaşama hali.

* dünyada süregelen, herkesçe de kabul edilen güzellik ölçülerinde olan kişilerin sahip olduğu "çekicilik" avantajıdır. erkek olsun dişi olsun, uzun boylu, düzgün vücutlu, güzel görünümlü kişiler "güzel" olarak adlandırılır ve beğenilir. bunun tabii ki de bir bilimsel açıklaması vardır. erkekler yuvarlak kalçalı, dolgun göğüslü kadınları beğenirken, kadınlar da düzgün/kaslı vücudu olan, daha erkeksi tiplerden hoşlanırlar. (genel olarak) bunun nedeni de; kaliteli genlerdir. en basite indirgersek, çoğalma içgüdüsüne hitap edecek güzel bir görünüm, kadının birincil seçeneği olacaktır. aynı şekilde kadındaki kum saati görünümü de erkekte bir "anaç kadın" görünümü verdiğinden erkeğin tercihi olacaktır. çoğalma içgüdümüz, çocuğumuzun sağlıklı, güzel olması için bizi sağlıklı eşler seçmeye yönlendirecektir. onun dışında tabii kimseyi genlerinden ötürü suçlayamayız ama kısa boy, şekilsiz bir vücut, tek güzelliğin kabul edildiği günümüz dünyasında pek tercih edilmemektedir.
size deve diyen kısa boylu arkadaşlarınıza "devenin başını eşşek çekiyo olm" diye laf sokup eşşek edebilirsiniz.
* eğer abartmamışsanız, hemcinsleriniz mütemadiyen gıpta eder. bu ülkede prim yapan bi özelliktir nedense
* birinin üstüne yürüdünmü %100 baskın olan kişisindir. adam sana biraz aşağıdan bakar. o da yeter zaten
* bir tartışma ortamında dayak yeme ihtimalinin kısa boylu birine göre daha az olması da avantajdır. * insanlar dalga geçecekken ya da hoşunuza gitmeyecek bir davranış sergilemek üzereyken bir kez daha düşünür.
* uzun boylu kızların bacaklarıda uzun olduğu için diz üstü giyikleri etekler çok yakışıyo:)
* rakım seviyesi yüksek olan insan modeli.

alıntı

senin için ordan buradan alıntı yaptım yellowcum..delikafadulden

canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç
kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hakketten sen dalga mı geçiyosundelikafadulden

kisa olmak güzelmiki kisasin diyelim
ayrica 1.65lik boyunla nasil kendini uzunum deyip
bu duruma neden bu duruma sokuyosun anlamadim

sanırım giydiğin ayakkabıda sorun.. topuğunu ölç bakalım ayakkabının 15-20 cm falan var mı, o kadar uzun boylu göründüğüne göre...

seni seviyorum uzun boyum sempatiksalakcinni
seni seviyorum uzun boyum
seni seviyorum uzun boyum bayanssulusmile
seni seviyorum uzun boyum
seniseviyorum uzun boyum opuyorumnanaktan
de de de söyle bütün gün kendine seversin belki
seninle boylarımız aynı ve topuklu ayakkabıda çok giyerim
annem sülün gibi mübarek kızım der sever beni
senin annen seni kıskanıyomu ki nedir uzun boylu değilsinlülülülülülü

hımm öle diyosun öledir canım

görmeyiver tatlım olurmu?

sevmediğin taktirde ne yapmayı düşünüyorsun? diz kapaklarından kestirecek misin?? sempatiksalakcinni
bişey yapmayacağım takıntı eder dururum

niye boyu uzun olan bir sürü insan var yinede giyiyorlar..ne yani onlara yetmiyormu boyu...beğenilen bir ayakkabıyı giymek de mi boyla ilgili
çok ii olurdu canım
ya kısa gelsem kendime başlığı açarım ki "bana uzun boyun dezavantajraını yazın" sebebp yine kısa boyumu sevebilmek olurdu..ama ben burda ısrarla yazıyorumki uzun boyun güzelliklerini yazın kısa boyun dezavantajjlarını yazın..sürekli bunu dile getiriom ama herkez almış başını gidiyorkaydirigubbakcemile3
yellow sen boyunun uzun olmasını istiyorsun içten içe bu kadar açık ki! farkında değilsin ama...

ya gerçekten öle mi istiyorum sayın blair witch ...ama ben yellowbomb olarak kendim olarak öle istemiyorumsempatiksalakcinni
valla bana herkez istediğim şeyleri yazıpta yani uzun boyun güzelliklerini yazıpta ben hayır illede uzunum deseydim amenna katılıcaktım sana ama aç oku ki 2 kişi anca yazmış istediğimi ve konu uzadıkça uzatan ben oluyorum gibi görünüyorhalbuki cevap veriyorum sadece
Gerçekten kabak tadı verdi artık...
kabak tadı verdiyse vermeyen topiklere alalım seni canım..malum huzurun kaçtı galiba ama gerçekten senin iyiliğini düşündüğüm için bunu sölüyorum kabak tadına geldiğini sölüosun ama maşllah hep buralardasın
iyide saftirikcim senin boyun uzun değil burda insanları neden uğraştırıp duruyosun da boyunun kısa olduğunu kabul etmiyosun ay bide amaç uzun boyumu sevmek diyo hasta yadelikafadulden kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
şimdi aynı hakareti bende etsem atılıcam siteden terbiyemi bozarmıyım hiç senin gibi büyüklük bende kalsın hadi e siteye ve kendime saygım var ne de olsa
aa ayel bunu yazan sen misin? halbuki iyi bir arkadaşımdın ..diğer konuda helal olsun ayel dedirtmiştin kendin için..ama yazık ki gaza geldin galiba sende...tamam arkadaşlar sana +rep vermiştir bu yazın için emin ol....bunu yazana kadr boyunu ölçtürecektin ne oldu deseydin senin hakkında böle düşünmezdim ne iliosun belki boyumu ölçtürmüşümdür ve 165 imdir ama seni burda buram buram arayıp tahmin ettiğim boydaymışım demek aklıma gelmemiştir ne malumyerimsenibenbide bu yönden baksaydın ama artık geç düşündüğümü düşündüm aklinialirimsmile
saol canım çok iyisin onları bende okudum nette ama hemcinslerim bana daha da yardımcı olur diye düşündüm 2.kez halt ettimsempatiksalakcinni
kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hakketten sen dalga mı geçiyosundelikafadulden

hayır canım boy takıntım var gayet normal değilmi?

ana 1.65le uzun olunmaz ki cnm ayni boydayiz ve bana herkes ufak tefek der yani ki kisayim yahu hatta benm de tam tersi 3-4 cm daha uzun olsaydim die takintim var. ay 1.65le istersen apartman topuk giy gene de uzun olmazsin uzun kadin die en az 175 in ustune denir ki topuklu ile anca o kdr olursun hatta cou ile olamazsin bile cnm ben topuklu ile daha ii hissediorm ama genelde rahatligi icin duz giyerim o ayri konu da. ay ciddi misin ya cnm sen? hele sen bi benm yasadigim yere gel birak uzun sanmayi cuceyim dersin kizlar tuvaletinde resmen bunalima gireriom en kisa olarak mutemadiyen hepsi upuzun bacakli kizlar dolu eh bi de bu kizlar geceleri apartman topuklari geciorlar ayaklarina masallaa yani:) hic takma bosuna cnm uzunum die gayet normal boylusun. kadin icin en ideal boylardan biri hatta.

arkadaşlar kesinlikle dalga geçiyoo bu ne böle kendini 1.90 falan mı sanıyosun....

nerde yaşıyon allasen de çooooooooookkk uzun oluyosun bizim yaşadığımız dünyadan başka bi dünyada mı yaşıyon kiii......

1.65 boy standart bi boydur bayan için ne kısa ne uzun kısa olabilir ama uzun asla olamaz........

bence senin kısalık kompleksin var sana uzun denmesini istiyosun bi çeşit egonu tatmin etmeye çalışıyosun

kaç zamandır insanlarla dalga geçiyosun yok kısa mıyım yok uzun muyum yok bilmem ne kısaysan kısasın uzunsan uzun....

kendini kesip biçemeyeceğine göree yapcak bişey yokk...

bence bi doktora görünmelisin...

yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi böyle insanlarla dalga geçip eğlenmeye çalışan insancıklara sinir oluyorummm

hıımm anladım olayı
yine en güzel cevap atalarımızdan gelmiş
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
konu sahibi teşbihte hata olmaz alınma
yalnız bu konuda akıllı kim deli yada sazan kim bilemedim

ucu bize de dokunuyor hayatım yorum yapanlar olarak

Bu yoruma baştan sona katılıyorum...

arkadaş uzun boyun avantajlarını kısa boyun dezavantajlarını istiyor.. sana ne uzun boyluların avantajından..
kendini 190 hissedebilirsin, ailende boya karşı bir ilgi vardır, bit deve gözükür gözlerinde..

100 kişi dedi uzun boylu değilsin diye... çevrende herkes 1.50 dir, sende 15 santimlik topuklu giyince uzun görünmüşsündür.. yazdıklarının başka mantıklı bir açıklaması yok..

oyy içim şişti bea zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…