- Konu Sahibi yellowbomb
-
saol canım gerçekten zekimiyim..ama nasıl böle bir kanıya vardın gerçekten yazarmısın..halbuki ben bu konudan da müzderaptım hatta konum bile var anlama güçlüğü çekiyorum hiç akıllı ve kurnaz değilim diye
kafamçokkarıştıcanım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç
sen de aç guzu sempatiksalakcinni "herkes siyah saçıma sarı diyo bana sarı saçın güzelliklerini anlatın" diye sempatiksalakcinni
sayfalarca doldurmazsam ne olam kaydirigubbakcemile3
hımm öle diyosun öledir canımtabii yazarım ne demek canımm..
bak kaç sayfa olmuş..akannehir
birsürü insan seni ikna etmeye çalışıyo,bazıları da kendine getirmeye çalışıyo..
veee sen TEK BAŞINA hiç sinir yapmadan ve hep adeta aynı ses tonuyla (yani yazım diliyle) laf yetiştirebiliyosun..
tebrikler zekan ve inadın için..
görmeyiver tatlım olurmu?Allah gerçekten yardım etsin gördükçe bu saçma muhabbeti kabak tadı verdiğine inanmaya başladım.
165 tir gidiyor muhabbet, ya anlamadığım nokta 190 olsa ne farkeder ki?
Ne yani kestirip onun istediği boyuta filan mı getirebileceğimizi düşünüyor kendisi?
Ne üstüne bu sıkıntı stres dışını düşüneceğine içini süsle yellowbomb.
Kalıcı olan bu. boshayallersmile
bişey yapmayacağım takıntı eder dururumsevmediğin taktirde ne yapmayı düşünüyorsun? diz kapaklarından kestirecek misin?? sempatiksalakcinni
Boyunu uzatmak istiyor bence yellow ,ama farkında değil.Öyle olmasaydı topuklu giymezdi.bayanssulusmile Tıp literatüründe boy kısalatma yok maalesef bilidiğim kadarıyla,ama boy uzatma ameliyatı revaçta.kaydirigubbakcemile3
çok ii olurdu canımAh be canım ya.
Benim boyum 1.78 çok nadir giyerim topuklu ki topuksuz halim de yeterince yukarıda.
Bende hep birazcık kısa olsa derim.
boyun gayet normal.topukluyada gayet müsait.giy topuklunu gel yanıma bak nası geçicek takıntın :lepi:
ya kısa gelsem kendime başlığı açarım ki "bana uzun boyun dezavantajraını yazın" sebebp yine kısa boyumu sevebilmek olurdu..ama ben burda ısrarla yazıyorumki uzun boyun güzelliklerini yazın kısa boyun dezavantajjlarını yazın..sürekli bunu dile getiriom ama herkez almış başını gidiyorkaydirigubbakcemile3Yok bence almayın psikolojisi daha beter olur. kaydirigubbakcemile3
Aslında kendisine boyu kısa geliyor. Takıntısı bundan, ama çevresinde kendisine uzun diyen kısa boyluların düşüncelerinden yola çıkarak uzun olduğunu iddia ediyor ki kısalık kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor. Böyle geniş bir platforma da ispat edebilirse kompleksinden kurtulacak.
yellow sen boyunun uzun olmasını istiyorsun içten içe bu kadar açık ki! farkında değilsin ama...
valla bana herkez istediğim şeyleri yazıpta yani uzun boyun güzelliklerini yazıpta ben hayır illede uzunum deseydim amenna katılıcaktım sana ama aç oku ki 2 kişi anca yazmış istediğimi ve konu uzadıkça uzatan ben oluyorum gibi görünüyorYav bunca senedir üyeyim hiç bu kadar ilgi çeken konum olmadı he.
Kendimi kınıyorum şahsen:mymeka:
Olayda ne? Bir türlü boyunun normal olduğuna inanmak istemeyen, saf ayağına yatan ve bizimle dalga geçen bir üyeyi onlarca kişinin normal olduğuna inandırmaya çalışması.
Vay anasını be
kabak tadı verdiyse vermeyen topiklere alalım seni canım..malum huzurun kaçtı galiba ama gerçekten senin iyiliğini düşündüğüm için bunu sölüyorum kabak tadına geldiğini sölüosun ama maşllah hep buralardasınGerçekten kabak tadı verdi artık...
şimdi aynı hakareti bende etsem atılıcam siteden terbiyemi bozarmıyım hiç senin gibi büyüklük bende kalsın hadi e siteye ve kendime saygım var ne de olsaiyide saftirikcim senin boyun uzun değil burda insanları neden uğraştırıp duruyosun da boyunun kısa olduğunu kabul etmiyosun ay bide amaç uzun boyumu sevmek diyo hasta yadelikafadulden kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
aa ayel bunu yazan sen misin? halbuki iyi bir arkadaşımdın ..diğer konuda helal olsun ayel dedirtmiştin kendin için..ama yazık ki gaza geldin galiba sende...tamam arkadaşlar sana +rep vermiştir bu yazın için emin ol....bunu yazana kadr boyunu ölçtürecektin ne oldu deseydin senin hakkında böle düşünmezdim ne iliosun belki boyumu ölçtürmüşümdür ve 165 imdir ama seni burda buram buram arayıp tahmin ettiğim boydaymışım demek aklıma gelmemiştir ne malumyerimsenibenbide bu yönden baksaydın ama artık geç düşündüğümü düşündüm aklinialirimsmileiyi niyetinden şüphe ediyorumartk arkadaşım.
sana boyunu ölçtür gerçek boyunu buraya yaz dedik dinletemedik onun yerine tekrar tekrar aynı konu üzerine konu açmak daha kolayına geldi.
kendini gizlemeyi iyi biliyorsun ayrıca.
minyon tipli olmak istiyormuşsun anladık da uzun boylu da değilsinnn bu kadar insan yanlışmı bilmiyor yanii
ben ergenlik dönemindeyken çok uzun olmak istemiyorum daha uzamıyım yeter derdim,şimdi bu düşüncemi saçma buluyorum.166yım 5 cm daha olsa olmasın demem yani.
seni anlayamıyoruz.bizden bu kadar.....
saol canım çok iyisin onları bende okudum nette ama hemcinslerim bana daha da yardımcı olur diye düşündüm 2.kez halt ettimsempatiksalakcinni* kilolu olsanız dahi "senin boyun kurtarıyor bu kiloya bir de kısa olsaydın topaç gibi olurdun" cümlesini duymanın verdiği iç huzuru yaşama hali.
* dünyada süregelen, herkesçe de kabul edilen güzellik ölçülerinde olan kişilerin sahip olduğu "çekicilik" avantajıdır. erkek olsun dişi olsun, uzun boylu, düzgün vücutlu, güzel görünümlü kişiler "güzel" olarak adlandırılır ve beğenilir. bunun tabii ki de bir bilimsel açıklaması vardır. erkekler yuvarlak kalçalı, dolgun göğüslü kadınları beğenirken, kadınlar da düzgün/kaslı vücudu olan, daha erkeksi tiplerden hoşlanırlar. (genel olarak) bunun nedeni de; kaliteli genlerdir. en basite indirgersek, çoğalma içgüdüsüne hitap edecek güzel bir görünüm, kadının birincil seçeneği olacaktır. aynı şekilde kadındaki kum saati görünümü de erkekte bir "anaç kadın" görünümü verdiğinden erkeğin tercihi olacaktır. çoğalma içgüdümüz, çocuğumuzun sağlıklı, güzel olması için bizi sağlıklı eşler seçmeye yönlendirecektir. onun dışında tabii kimseyi genlerinden ötürü suçlayamayız ama kısa boy, şekilsiz bir vücut, tek güzelliğin kabul edildiği günümüz dünyasında pek tercih edilmemektedir.
size deve diyen kısa boylu arkadaşlarınıza "devenin başını eşşek çekiyo olm" diye laf sokup eşşek edebilirsiniz.
* eğer abartmamışsanız, hemcinsleriniz mütemadiyen gıpta eder. bu ülkede prim yapan bi özelliktir nedense
* birinin üstüne yürüdünmü %100 baskın olan kişisindir. adam sana biraz aşağıdan bakar. o da yeter zaten
* bir tartışma ortamında dayak yeme ihtimalinin kısa boylu birine göre daha az olması da avantajdır. * insanlar dalga geçecekken ya da hoşunuza gitmeyecek bir davranış sergilemek üzereyken bir kez daha düşünür.
* uzun boylu kızların bacaklarıda uzun olduğu için diz üstü giyikleri etekler çok yakışıyo:)
* rakım seviyesi yüksek olan insan modeli.
alıntı
senin için ordan buradan alıntı yaptım yellowcum..delikafadulden
kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hakketten sen dalga mı geçiyosundelikafadulden
hıımm anladım olayı
yine en güzel cevap atalarımızdan gelmiş
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
konu sahibi teşbihte hata olmaz alınma
yalnız bu konuda akıllı kim deli yada sazan kim bilemedim
alınma kardeşim aslında çuvaldızı kendime batırdımucu bize de dokunuyor hayatım yorum yapanlar olarak
Boy takıntının olduğu fazlasıyla belli.:umursamaz:
Bu konuyla ilgili kaçıncı konun sevgili üye.benneyaptımki
İkiyüz küsür kişi sana bir önceki konunda uzun değilsin topuklu giyebilirsin boyun gayet normal diye yorumlar yaptı ama yooook, kesmedi seni o kadar yorum, şimdide yine aynı konu.
Psikoloğa filanmı gitsen acabaşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?