- Konu Sahibi yellowbomb
-
konu sahibi acaba kac yasindasin hanei ergenlikta falanmisin ergenlikteyken bize öyle derlerdi amannnn bu kiz ne kadarda uzamis ay bunun boyu cok uzun olacak
hep duyardik zamaninda hicte uzamadik 1.65 te tikandim kaldim
yok yok sen çok diyon sana laf yok lirik güzelcim sen beni inandıranlardansın:)
:1hug:
tamam canım:1hug:
benim esim ayagini bile kaldirmadan uzaniyor valla:icecream:
kesinlikle dalga geçiyor, ya da ciddi anlamda bozulmuş psikolojisi.. bu kadar insan kısasın dediği halde ters etki yapıyor arkadaşa.. allah yardım etsin ne diyelim.. :1closedeyes:
20 yaşındayım..heh işte şimdide bana öle diyolar "amnnnn bu kızın boyu ne kadar da uzamış"
Uzun boyun güzelliklerini demişsin de bu saatten sonra ne önemi var ki ? Boy uzatma ameliyatı olacak halin yok değil mi yellow ? bilmiyorumkismile
saol canım gerçekten zekimiyim..ama nasıl böle bir kanıya vardın gerçekten yazarmısın..halbuki ben bu konudan da müzderaptım hatta konum bile var anlama güçlüğü çekiyorum hiç akıllı ve kurnaz değilim diye
canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç
ya seni en son 10 yıl önce sen çocukken gören biri şimdi görse tabii öyle der
ama annen neden öyle diyor işte orada tıkandık
Uzun boyun güzelliklerini demişsin de bu saatten sonra ne önemi var ki ? Boy uzatma ameliyatı olacak halin yok değil mi yellow ? bilmiyorumkismile
:1hug:
yüz kere sölicem kanat getirmedim 16 sayfadır uzun boyu bana sevdirecek olmadı konunun maksadı uzun boyun güzelliklerini konuşmaktı ama ben nediom bazıları ne dio
saol canım gerçekten zekimiyim..ama nasıl böle bir kanıya vardın gerçekten yazarmısın..halbuki ben bu konudan da müzderaptım hatta konum bile var anlama güçlüğü çekiyorum hiç akıllı ve kurnaz değilim diye
yok yok hiç öle 10 yıl falan girmedi araya en fazla 4-5 ay..yinede uzamışsın yellow diyorlar he uzadım diyom içten içe sinirlenerek
annem de uzun olduğumu düşünüor hatta onla çarşıya çıkınca ay anne diyorum şu topuklu ayakkabı ne güzel değilmi diyorum resmen kızarak "ya anlamıyomusun senin boyun uzun topuklu yakışmıo bakma artık" diyor işte gelde böle dellen
ya lirik kiz zaten uzun cok uzun devasa bisey bu boyla nasil yasarim diyo bildigin bir boy kisatlan doktor varsa onu seettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?