biri bana "kısa boylusun" desin

konu sahibi acaba kac yasindasin hanei ergenlikta falanmisin ergenlikteyken bize öyle derlerdi amannnn bu kiz ne kadarda uzamis ay bunun boyu cok uzun olacak
hep duyardik zamaninda hicte uzamadik 1.65 te tikandim kaldim

20 yaşındayım..heh işte şimdide bana öle diyolar "amnnnn bu kızın boyu ne kadar da uzamış"

kesinlikle dalga geçiyor, ya da ciddi anlamda bozulmuş psikolojisi.. bu kadar insan kısasın dediği halde ters etki yapıyor arkadaşa.. allah yardım etsin ne diyelim.. :1closedeyes:

Allah gerçekten yardım etsin gördükçe bu saçma muhabbeti kabak tadı verdiğine inanmaya başladım.
165 tir gidiyor muhabbet, ya anlamadığım nokta 190 olsa ne farkeder ki?
Ne yani kestirip onun istediği boyuta filan mı getirebileceğimizi düşünüyor kendisi?
Ne üstüne bu sıkıntı stres dışını düşüneceğine içini süsle yellowbomb.
Kalıcı olan bu. boshayallersmile

Uzun boyun güzelliklerini demişsin de bu saatten sonra ne önemi var ki ? Boy uzatma ameliyatı olacak halin yok değil mi yellow ? bilmiyorumkismile

canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç

İnsanın aklı uzun olsun ,boyu uzun olsa ne yazar...Şimdi bir laf var ama yazmayayım,herkes üstüne alınır,yok yere polemik olur..
Ha bu arada ben senden uzunum...sengözlerimebaksanab

tabii yazarım ne demek canımm..

bak kaç sayfa olmuş..akannehir
birsürü insan seni ikna etmeye çalışıyo,bazıları da kendine getirmeye çalışıyo..
veee sen TEK BAŞINA hiç sinir yapmadan ve hep adeta aynı ses tonuyla (yani yazım diliyle) laf yetiştirebiliyosun..
tebrikler zekan ve inadın için..

canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç

sevmediğin taktirde ne yapmayı düşünüyorsun? diz kapaklarından kestirecek misin?? sempatiksalakcinni

ya seni en son 10 yıl önce sen çocukken gören biri şimdi görse tabii öyle der

ama annen neden öyle diyor işte orada tıkandık

yok yok hiç öle 10 yıl falan girmedi araya en fazla 4-5 ay..yinede uzamışsın yellow diyorlar he uzadım diyom içten içe sinirlenerek
annem de uzun olduğumu düşünüor hatta onla çarşıya çıkınca ay anne diyorum şu topuklu ayakkabı ne güzel değilmi diyorum resmen kızarak "ya anlamıyomusun senin boyun uzun topuklu yakışmıo bakma artık" diyor işte gelde böle dellen

ya millet uzun boylu olmak ister sen hem kısa olduğun halde kendini uzun sanıyorsun hemde boyumu sevmek istiyorum diyosun git tedavi ol bence en mantıklı yol bu...

1.65 boya 5 cm topukla 1.70 olursun buda anormal degil anlıyomusun?
Standartsın bacım yani topuklu giyince sırık dev falan olmuyorsun emin olabilirsin:bbo:

:1hug:
yüz kere sölicem kanat getirmedim 16 sayfadır uzun boyu bana sevdirecek olmadı konunun maksadı uzun boyun güzelliklerini konuşmaktı ama ben nediom bazıları ne dio

Konuyu ne diye başlık atmışsın. Biri bana kısa olduğumu söylesin. Bana uzun boyumu sevdirin diye açmamışsın üstelik açamazdın da daha da komik duruma düşerdin annen ve arkadaşların uzun olduğunu düşünüyorlarsa kısa boylular demek. 150 küsürlerde olsalar gerek. 20 yaşına göre kısa bile sayılırsın yeni nesil de boy ortalaması uzunlaştı yani gittikçe uzayan bir toplumuz.

Dalga geçmiyorum ciddi söylüyorum sende anlama güçlüğü olduğu kesin.

işte kısa boyunla barışık olmadığından öyle diyorlar demek

barışık ol kendinle yav boyunla herşeyinle

valla canım senin ailenin psikolojisi de vahimmiş.

bunun için can sıkılır mı?

hem o ne mantık valla bizim ailede de boy pos makbül mesela ve ben minyon bi insanım

bunun içinde de' ne öyle minnacık, az topuklu giy' diyecek densiz de yok çok şükür

onlar bu yorumları yapmasalar senin de psikolojin bozulmazdı böyle.

en yakının annn. al karşına konuş bence. anne sen böyle diyince çok kötü hissediyorum. psikolojim bozulmaya başladı. gibi düşüncelerle güzelce ifade et.

ya lirik kiz zaten uzun cok uzun devasa bisey bu boyla nasil yasarim diyo bildigin bir boy kisatlan doktor varsa onu seettir

Boyunu uzatmak istiyor bence yellow ,ama farkında değil.Öyle olmasaydı topuklu giymezdi.bayanssulusmile Tıp literatüründe boy kısalatma yok maalesef bilidiğim kadarıyla,ama boy uzatma ameliyatı revaçta.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…