- Konu Sahibi yellowbomb
-
Ah be canım ya.
Benim boyum 1.78 çok nadir giyerim topuklu ki topuksuz halim de yeterince yukarıda.
Bende hep birazcık kısa olsa derim.
boyun gayet normal.topukluyada gayet müsait.giy topuklunu gel yanıma bak nası geçicek takıntın :lepi:
bence boyun gayet normal ne kısa ne uzun. okuduğum an tek düşündüğüm şey:: ailen topuklu giymeni istemiyo. bence.
canım ya bende 178 im valla 10 cm bile giyiyorum nadirde olsa napim içimde kalmasın :)
yani bunu sorun haline getirip depresyona fln girmedim ki arkadaşın boyu 165.. biz bi aramıza alalım arkadaşı en iyisi
ya da git şöle kaynar suyla bi duş al kısalıp çekersin belki ya da aklının başına gelmesine yardımcı olur... hayret bişi ya..
Yok bence almayın psikolojisi daha beter olur. kaydirigubbakcemile3
Aslında kendisine boyu kısa geliyor. Takıntısı bundan, ama çevresinde kendisine uzun diyen kısa boyluların düşüncelerinden yola çıkarak uzun olduğunu iddia ediyor ki kısalık kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor. Böyle geniş bir platforma da ispat edebilirse kompleksinden kurtulacak.
Aslında kendisine boyu kısa geliyor. Takıntısı bundan, ama çevresinde kendisine uzun diyen kısa boyluların düşüncelerinden yola çıkarak uzun olduğunu iddia ediyor ki kısalık kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor. Böyle geniş bir platforma da ispat edebilirse kompleksinden kurtulacak.
Yav bunca senedir üyeyim hiç bu kadar ilgi çeken konum olmadı he.
Kendimi kınıyorum şahsen:mymeka:
Olayda ne? Bir türlü boyunun normal olduğuna inanmak istemeyen, saf ayağına yatan ve bizimle dalga geçen bir üyeyi onlarca kişinin normal olduğuna inandırmaya çalışması.
Vay anasını be
sen de aç guzu sempatiksalakcinni "herkes siyah saçıma sarı diyo bana sarı saçın güzelliklerini anlatın" diye sempatiksalakcinni
sayfalarca doldurmazsam ne olam kaydirigubbakcemile3
canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?