- Konu Sahibi yellowbomb
-
Boyunuz gayet normal,ne uzun ne kısa.
Allah dermansız dert vermesin yeterki boyu postu bu kadar takıntı yapmayın,yani eğer bu kadar takılacak birşey olsa ben 1.52 boyum var,pigmeyim diye kendimi köprüden atardım
ayyy seni çok sevdimmmmm :)
konuyu şaşkınlıkla okudum canım.yukarıda sen kendin yazmışsın işte.''uzun boyun güzelliklerini yazın,boyumu sevebileyim'' diye.senin zaten rahatsız olunupta sevilemeyecek,onu kabullenmeye çalışacak bir boyun yokki.boyun 165 arkadaşım 1 85 değil!
sen cevrene hep ben uzunum keşke uzun olmasaydım topuklu giyince uzun duruyorum falan diyorsan onlarda kendini uzun görmekten mutlu olduğunu düşünüyor diye sana uzunsun diyorlardır.mesela teyzenin kızı 168 ken kendı kızına bir şey demeyip sana uzunsun demesi bence bunu gösteriyor.
takıntı olcak bir şey değil.ailende herkes 150 cıvarındaysa sana uzun dıyebilirler ama dışarıda senden uzun birçok bayan görüyorsundur.senin topuklu boyunda normal boyda kişiler görüyorsundur.nasıl bu düşünceye kapıldın anlamadım.
birde boyuna göre kilon 2-3 kg fazla belkide o seni daha iri yapılı yapıyordur.birde 2 -3 cm topuk değil ya normal bir conversin bile 3 cm topugu var :)))
Boyunun kıymetini bilmek için bacakları olmayan insanları düşünmeye ne dersin? :1closedeyes:
ayy canım gerçektenmi:teselli:
yok rahat ol kimse konuyla verem olmaz ama hasta olan bir insan hor göründükçe olabilir:
ayy canımm:)
kısa boyun avantajlarını anlatır mısın?
o hep aklımda canım onları düşündükçe üzülüyorum neyse ben sadece boyumu seveyim yeter bana dahada takmayacam şurda bi kaç kişi çıksa uzun boyun güzelliğini sölese belki hoşuma gider de diyen yok işte hala daha
ah canım keşke sorunları atlatabilmek bir kalemi ele alıpta yazmakla çözülebilse....buarada seni yakalamışken sorayım boyundan şikayetçimisin kısa boylusun ve bunun sana sağladığı olumsuzluklar neler...olumsuzlukları soruyorum çünkü daha fazla özenmek isteöiyorum kısa boya
1.72 eğer uzun boy katagorisine giriyorsa ben sayayım sana bikaç tane..
1-Topuksuz bile etek tayt tarzı kıyafetler giydiğinde gayet göze çarpıyosun :1closedeyes:
2-Bacak boyun uzunsa gerçektende elbise etek giymekten kendini alamıyosun..
3-Deve muamelesi görüyosun arkadaşların tarafından fazla hazedilmiyosun sırnaşık şey
4-Hoşlandığın kişiyle fitt boylarda olduğun zamanlar topuklu giymeyi özlüyosun..
V.s böyle devam eder gider işte.. yerimseniben
ya cnm böyle bahsettikçe doğal olarak insanlara inandırııcı gelmiyor pek.
acaba sen iri yapılımısın yani kemiklisin ve 1 -2 kilo fazlan var topuklu giyince de aşırı uzun gösteriyorsun bu olabilir ben de iri yapılıyımdır boyumdan çok daha uzun dururum
yada ailendekiler kısadır ama benim annem benden kısa ben 166yim benden uzunsun diye seviniyor uzun boylu olunca giydiğin herşey daha çok yakışıyor diyor yani uzun boylu olmak öyle utanılacak dert edilecek saklanacak bişey değilki.
ne bileyim hani belki bacaklarına yakışmıyordur incedir kalındır?..
bir de annenlere sor ben çok uzun dğeilimki neden öyle diyorsunuz de,bakalım ne diyecekler bence seni bu rahatlatır.
hem topuklu giyip giyememek büyük bi sorun olmasa gerek,buna kadar ne dertler var şu hayatta
canım 1. ve 2. madde süper ama diğerleri uzun boyun olumsuzlukları değilmi deve muamelesi grmek,sevgilin yanında topuklu giymeyi özlemek.............
Sizin ailenin uzun boy anlayışı da ilginçmiş vesselam.
Bilerek yazdım. O Gülü Seven Dikenine Katlanır Maddeleri..
Takılma Bu Konuya.. Kimisi Boydan İhtişamlıdır.. Kimi Yüzden.. Kimi Tebessümden!..
yerimseniben
evet yaa gerçektenilginçç2-3 cm giyince bile çekti teyzem beni kenara giyme kızım uzun oluyon dedi..ay düşün yani
tut ki uzun oldun.. eee nolucak????
Kendini hasta olarak görüyorsan neden bir psikiyatıra gitmiyorsun bende bunu anlamış değilim...
Ayrıca hor görmek değilde, cidden çok havada duran bir konu... İçi boş ama gereksiz fazla ses çıkarıyor.
165'e hem kısa muamelesi yapıyorsunuz hem uzun...
Böyle saçma vari bir konuda sizin kendinize yaptığınız muamele yanında bizim muamelemizin ne denli mantıklı olacağını düşünüyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?