biri bana "kısa boylusun" desin

Boyunuz gayet normal,ne uzun ne kısa.
Allah dermansız dert vermesin yeterki boyu postu bu kadar takıntı yapmayın,yani eğer bu kadar takılacak birşey olsa ben 1.52 boyum var,pigmeyim diye kendimi köprüden atardım

ayy canımm:)
kısa boyun avantajlarını anlatır mısın?

Boyunun kıymetini bilmek için bacakları olmayan insanları düşünmeye ne dersin? :1closedeyes:

dayım bana sürekli at gibi garısın valla,der..of sus ya az diyorum kızıyorum . böle takılan da çok bana hökümet gibisin.tapu gibisin at gibisin ay görende 190 sancak ama değil işte 165 im..zayıfkende diyolardı cnm merak etme zayıflıktan kemiklerim görünüodu ozaman bile bu şakaları yapan oluyodu düşün..demekki kiloylada alakalı değil bi şekilde bu boyu sevmem lazım

Boyunun kıymetini bilmek için bacakları olmayan insanları düşünmeye ne dersin? :1closedeyes:

o hep aklımda canım onları düşündükçe üzülüyorum neyse ben sadece boyumu seveyim yeter bana dahada takmayacam şurda bi kaç kişi çıksa uzun boyun güzelliğini sölese belki hoşuma gider de diyen yok işte hala daha

yok rahat ol kimse konuyla verem olmaz ama hasta olan bir insan hor göründükçe olabilir:

Kendini hasta olarak görüyorsan neden bir psikiyatıra gitmiyorsun bende bunu anlamış değilim...

Ayrıca hor görmek değilde, cidden çok havada duran bir konu... İçi boş ama gereksiz fazla ses çıkarıyor.

165'e hem kısa muamelesi yapıyorsunuz hem uzun...

Böyle saçma vari bir konuda sizin kendinize yaptığınız muamele yanında bizim muamelemizin ne denli mantıklı olacağını düşünüyorsunuz ki?

1.72 eğer uzun boy katagorisine giriyorsa ben sayayım sana bikaç tane..

1-Topuksuz bile etek tayt tarzı kıyafetler giydiğinde gayet göze çarpıyosun :1closedeyes:

2-Bacak boyun uzunsa gerçektende elbise etek giymekten kendini alamıyosun..

3-Deve muamelesi görüyosun arkadaşların tarafından fazla hazedilmiyosun sırnaşık şey

4-Hoşlandığın kişiyle fitt boylarda olduğun zamanlar topuklu giymeyi özlüyosun..

V.s böyle devam eder gider işte.. yerimseniben

Yahu ben onu espri olsun diye yazdım ama sen hakikaten yakındığımı sanmışsın.

Alt tarafı seninle aramızda 8 cm var topuklu giyer kapatırım çok istersem sengözlerimebaksanab

Valla ben boyumdan memnunum olumsuzluğunu da yaşamadım hiç.

Şuankinden uzun olmak istersem giyerim topuklumu bakarım keyfime. Ama öyle bi takıntım da yok.

İkide bir de kısasın deyip durma normalim ben aynı senin normal olduğun gibişakkıdı

Bence kendinle barış he barışamıyorsan da giyme topuklu giy babet rahat et

Sen sağ biz selamet

ya cnm böyle bahsettikçe doğal olarak insanlara inandırııcı gelmiyor pek.

acaba sen iri yapılımısın yani kemiklisin ve 1 -2 kilo fazlan var topuklu giyince de aşırı uzun gösteriyorsun bu olabilir ben de iri yapılıyımdır boyumdan çok daha uzun dururum

yada ailendekiler kısadır ama benim annem benden kısa ben 166yim benden uzunsun diye seviniyor uzun boylu olunca giydiğin herşey daha çok yakışıyor diyor yani uzun boylu olmak öyle utanılacak dert edilecek saklanacak bişey değilki.

ne bileyim hani belki bacaklarına yakışmıyordur incedir kalındır?..

bir de annenlere sor ben çok uzun dğeilimki neden öyle diyorsunuz de,bakalım ne diyecekler bence seni bu rahatlatır.

hem topuklu giyip giyememek büyük bi sorun olmasa gerek,buna kadar ne dertler var şu hayatta

canım 1. ve 2. madde süper ama diğerleri uzun boyun olumsuzlukları değilmi deve muamelesi grmek,sevgilin yanında topuklu giymeyi özlemek.............

heh evet işte ben iri kemikliyim bunu yazmayı unuttum galiba sorun bu

canım 1. ve 2. madde süper ama diğerleri uzun boyun olumsuzlukları değilmi deve muamelesi grmek,sevgilin yanında topuklu giymeyi özlemek.............

Bilerek yazdım. O Gülü Seven Dikenine Katlanır Maddeleri..

Takılma Bu Konuya.. Kimisi Boydan İhtişamlıdır.. Kimi Yüzden.. Kimi Tebessümden!..

yerimseniben

takıntılı olduğum için bunun adıda psikolojik hastalık olduğu için evet öle görüyorum açık sözlüyümdür ben ..keşke kısa muamelesi yapabilsem..hiçde saçma değil sen anlayamassın ha başına gelirse çok iyi anlarsın da neyse işte..sizin yaptığınız yorumların ne denli mantıklı olacağını mü düşünüyorum; uzun boyun güzelliklerini okudukça takıntımdan kurtulmayı düşünüyorum okeymi? yüzüncü kez söledimmi sana bunu sayamadım kusura bakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…