biri bana yardım etsin :(

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
merhaba kızlar 1.5 senelik evliyim 10 aylık evliydim nisan ayında ailemin yanına şehir dışına gittim 1 haftalığına bu sırada internette onlıne işlemlerden eşimin bi numarayla gece 4 lere kadar mesajlaştığını gördüm bana uyuyacağım deyip hemde. hatta bana 1 senedir kontör yüklemeyen adam o kadınla mesajlaşmak için aynı ayda 2 sefer yükleme yapmış geldiğimde yüzüne vurdum kadını aradım ağladı kadın o benim abim falan diye kadın dul çocuklu aynı iş yerindeler eşim istersen mesajları çıkarttırırım bana derdini anlattı diyo onu affettiğim için köpekler gibi pişmanım ben ne yapıcam ne olur yardım edin mesajlarada ulaşamıyorum ama içimi kemiren bu kuşku beni intihara götürecek artık

neye pişmansın gecenin 4 e kadar hemde sana uyucam diyip elalemin kadınıyla hal hatırmı sormuş ki ne konuşabilir kadının sorunlarından kocana ne pardonda bana hiç ama hiç inadırıcı gelmedi pişman olması gereken sen değilsin

bana da hiç inandırıcı gelmedi canım evli birisi neden o saatlerde dert dinler ya da o bayan o saatte neden dert anlatır gitsin bayan arkadaşına anlatsın intihar falan ne demek böyle şeyler lütfen düşünmeyin ya kadına yumuşak konuşmasaydınız

peki ne yapmalıyım boşanmayı düşünüyorum fakat olayın üstünden 6 ay geçti o kadın hala iş yerinde toptancılık yaptığı için hiç görmediğini söylüor soruncada sinirli ve sert cevap veriyo hergün düşünüp ağlamaktan helak oldum bi de ailesini çekıyorum birlikte oturuyoruz artık ölmek istiyorum

ayrıca tamam git msjları çıkart bakalım derdim tepkisi ne olacak bi bakın

al karşına konuş önce baktın cevapları seni tatmin etmiyor boşanmayı düşün sana bu konuda bağırmasıda suçlu psikolojisi acaba sen gece 4 e kadar başka erkeklerin dertlerini dinlesen ne yapacakmış merak ettim sanırsın güzin abla gider kendim çıkartırdım mesajları elinde kanıtta olur ne yazdığınıda görürsün

eşinden ihanet ettıgı ıcın bosancaksan yuzuune vur ortaya cıkar herkesı ayaga kaldır
bosanmıcaksan gorme duyma bılme...
bunu bıle bıle ayrılmazsan; erkek daha cok nasılsa bende ayrılmıyor dıyor gurursuz muamelesı yapıp daha da cırkınlesıyor
hakkınızda hayırlısı...çok zor durum.

kadına sert konuştum başta ağladı sonra eşime özür mesajı atmış eşimde bana gösterdi bende yazdım kadına sonra kadın bana fesat paranoyak gibi şeyler dedi m.. abi bile seninle baş gelemiyo dedi kaynana yanında olmasam çıkıp yakip falan etmeyi acaba iş yerinde konuşuyolar mı diye uzaktan bakmayı düşünüyorum ama kaynanam beni kapıya bile çıkarmıyo

ç
çok araştırdım çok büyük bir suç olmadan savcı ilgilenmiyormuş örneğin terör örgütü iş birliği tehdit gibi durumlarda oluyormuş kardeşim avukat yanında çalışıyor o öyle söylemiş çok zor demiş

boşanmak için elinde deil olur aldattığına dair bi acabayla yaşıyacağına yüzleş biran önce kafan rahat olur ona göre yol çizersin

hayret ya fesat paranoyak mı dedi ya valla böyle kadınlara sinir oluyorum kendi kocalarına olsa ortalığı yıkarlar kendileri yaptı mı fesat bilmem ne derler seninle tanışıp sana anlatsaymış derdini

Gene ayni isyeri hep olan sey bu ayni isyerinde kaddinllaarla aldatma nekadar cok varbelkide derrlesmis olabilirler ama baslangictir belkide siz yakaladiniz vallahi bizim burda calisan arkatas var dukkanda calisiyor evli asilmayan kalmadi desem yeridir kadini rahat birakmiyorlar bekarida evliside anam bu erkekler hic doymazmi anlasilyorki kadinla erkek beraber calismasi tehlikeli ornek cok cunku

Ahh canım hem kayınvalide ile yaşa herseyine karşsınlar ses etme bide bu durumu affet sence inandırıcı mı

Biraz iş işten geçti gibi msjlar felan çıkmaz çıkarmaz da ancak konuşmaya devam ediyorsa bundan şüphe varsa üstüne git tabi bosanacaksan

Hala gorustuklerinden suphe ediyo musun?
o kadar muhabbetleri olup ve aynı iş yerinde olmalarından dolayı nerdeyse eminim telefonda falan hiç bişey yok ama artık o kadar psikolojim bozuldu ki sanki gizli hat var gibi düşünüyorum hergün kıyafet dolap karıştırıyorum bişey yok fakat sanırım ben çıldırıyorumm bu şüphe beni öldürecek artık

gerçekten öyle bi de beni çalıştırmıyo evde annesine mahkum etti çıldırmak üzereyim kendi her haltı yiyo ama beni hapsettiler buraya

boşanmak için elinde deil olur aldattığına dair bi acabayla yaşıyacağına yüzleş biran önce kafan rahat olur ona göre yol çizersin
boşanınca ne yapacağımıda bilmiyorum ailem kabul eder ama babam üstüme gelecek ablalarım da boşandı geçen annemle dertleşiyordum babam demişki otursun kaynanasının yanında icat çıkartmasın sussun demiş kadının eziyetlerini anlatıyordum duymuş böyle diyo böyle bi babaya sahibim

hayret ya fesat paranoyak mı dedi ya valla böyle kadınlara sinir oluyorum kendi kocalarına olsa ortalığı yıkarlar kendileri yaptı mı fesat bilmem ne derler seninle tanışıp sana anlatsaymış derdini
facebook hesabından araştırdım kadını açık saçık gayet bakımlı bir kadın benim olduğumun tam tersi benim zorla başımı kapattılar makyajıma karıştılar

ailen sahip çıkmasa kendi ayaklarının üstünde durabilirsin demi ya içim kabul edecke kocanı kaynananı eziyetlerini susup otuyrcaksın 3 maymunu oynacaksın yada ayrılacaksın 2 yol var önünde seçim senin ki babanın söylediğinede ayrıca sinirlendim ne demek çeksin ya evladı değilmisin seni üzmelerine nasıl izin veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…