biri bana yardım etsin :(

Ya faydası ölümü bilmem ama eşin akıllı telefon kullanıyorsa silinen verileri kurtarabilen programlar var. Bi araştır istersen. Belki ulasabilirsin mesajlara bide çok küçük mikra ses kayıt cihazları var piyasada internet üzerinden satılıyor. Öyle birşey alıp mintuna falan farketmeden dikip dinleyebilirsin evde yokken ne yapıyor ne konuşuyor diye. Ama bu ses kayıt yasak diye biliyorum ben

boşanıcam ama sonuçları ne olacak ailem zaten problemli babam desen kaynanan teyzen diyo anne gibi diyo annem babamdan korkup beni susturuyo napcam bilmiyorum artık

telefon olayını araştırdım ama telefonu dandik bişey ses katıt cihazları da kalem flash gibi şeyler ve pahalı kaynana da var kargo gelse benden önce alıp bakar ne diye hemen söyler

facebook hesabından araştırdım kadını açık saçık gayet bakımlı bir kadın benim olduğumun tam tersi benim zorla başımı kapattılar makyajıma karıştılar
inanmıyorum ya işte bizim çoğu insanımız eşini kapatır çoğu şeyi yasaklar eşine dışarda öylelerine bakar ya gerçekten çok sinir oldum eşinize

babam öyle en büyük ablam boşandı ona eskişehirdeki sıfır daireyi verdi orda oturdu gezdi eğlendi ama bana gelince böyle diyo kaynanam teyzem olduğu için baldızım iyi deyip çıkıyo ihanet olayınıda söylemeye korktum babama sustum kaldım

herşey bir yana bana uyuyacagım deyip elalemin karısına uyyacagım demediğine bozulurdum en başta

inanmıyorum ya işte bizim çoğu insanımız eşini kapatır çoğu şeyi yasaklar eşine dışarda öylelerine bakar ya gerçekten çok sinir oldum eşinize
o kadar cahiller ki hastanede KBB bölümüne gidicem mesela kadın doktor arıyo yana yana 1.5 senedir evliyim 2 sefer hastaneye gidebildim o da kaynananın torun istemesi için yoksa gene göndermezdi kaynana eşim zaten annemle git diyo kadın zaten beni delirtiyo aramız kötü annesi olmadan beni komşuya göndermiyo

teyzense teyzen ne var bunda sen önce kararını vereceksin boşanıp boşanmak istemediğine sonra ailende karşı çıkarsa bu benim hayatım çekemiyorum çekmek isteyen varsa buyursun birlikte yaşasın diyecek babanı anlamadımda annen niye destek olmuyor ailen arkada olmadıkça herkes ana istediği gibi davranır istediğinide yapar

annem korkuyor babamdan babam çok adaletsiz bi adam annem babamdan çekiyo bende bunlardan işte

annem korkuyor babamdan babam çok adaletsiz bi adam annem babamdan çekiyo bende bunlardan işte
cevabı sende iste sen çekmek istiyormusun miden kaldırıyormu durup kendine bunu sor cevabı gene sende bulduğun cevaba göre hareket edersin

Kaynana kapıya bile çıkarmıyor derken?
Hapis hayatı mı yaşıyorsunuz?
resmen öyle oturduğumuz yerde sadece 2 tane bakkal var dağın başı anlayacağınız karşı komşum arkadaşımdı bir saat oturmaya gitsem evde olmadık iş çıkarır surat yapar evi bok götürüyo der oysa işi bitirip giderdim ama sırf gittim diye yaptı evlendim evleneli tam 10 kilo aldım önceden yürüyüş yapan sosyal okuyan bi kızdım evde oturmaktan 70 kilo oldum stresten hormonlarım bozulmuş hep

telefon olayını araştırdım ama telefonu dandik bişey ses katıt cihazları da kalem flash gibi şeyler ve pahalı kaynana da var kargo gelse benden önce alıp bakar ne diye hemen söyler
Küp şeker büyüklüğünde olanlar vardı kuzenim geçen ay almıştı 300 liraya sanırım. Gorustugunuz bir komşu varsa durumu anlatabileceginiz kargo adresi olarak onun adresinide verebilirsiniz. Çok zor bir durum acabalarla yaşamak allah yardimciniz olsun

Kayınvalideyle birlikte oturmanın zorlukları...
Bazıları geline eziyet etmek için varlar sanki (İstisnalar hariç).
Allah kolaylık versin.

hiçbir maddi imkanım yok ne yazık ki

Keşke babana anlatsaydin. Neden Korktun ki sonuçta utanmasi yada korkması gereken esin. En kısa zamanda anlat bence eğer bitecekse bile damat iyiydi falan demsinler bilsinler yaptiklarini

gerçekten öyle bi de beni çalıştırmıyo evde annesine mahkum etti çıldırmak üzereyim kendi her haltı yiyo ama beni hapsettiler buraya
Seni ne olarak goruyorlar anlamdim senin adina uzuldum.sen simdi cok uzgünsün cekip gidrsin diyemi eve hapsettiler seni normalde nasillar sana karsi kocanda onlarda eger kararliysan ailene açıl derim ailendir sonucta uzulmeni istemezler nebilim eger geri kafali degilser seni dinlerler ama umursamazlarsa isin zor bu suppehelerle yasamk cok zordue senin icin simdi allah yardimcin olsun nedim cok zor insalhh esinin dedigi gibi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…