biri bana yardım etsin :(

Kayınvalideyle birlikte oturmanın zorlukları...
Bazıları geline eziyet etmek için varlar sanki (İstisnalar hariç).
Allah kolaylık versin.
Allahlarından bulsunlar başka bişey demiyorum ben başım açık camdan baksam namussuzum ama oğlu namuslu çünkü o ERKEK...!!!!

Ya senin annen çıkıp demiyor mu ''Bacım napıyorsun sen benim kızıma, o senin öz yeğenin'' diye? Ayrıca ne halt etmeye teyze oğluyla evlendin 2.derece akraban kuzenin o senin ya nasıl mideniz kaldırdı?

Kimseyi dul diye yaftalamak istemem ama evli bir erkekle sabah 4'lere kadar mesajlaşmak, bir de üstüne abim o benim demek? Has....ttirsin oradan ben kendi abimle bile sabahın o saatlerine kadar mesajlaşmam.
kadınla aynı yerde çalışıyo olması beni zaten çıldırtıo hiçbir şey olmamış gibi rahat bi de nasılsa affetti deyip kapatıyo sorunca sinirleniyo bi de utanmadan ama aynısını ben yapsam sülalesi yaftalamıştı beni

Ya senin annen çıkıp demiyor mu ''Bacım napıyorsun sen benim kızıma, o senin öz yeğenin'' diye? Ayrıca ne halt etmeye teyze oğluyla evlendin 2.derece akraban kuzenin o senin ya nasıl mideniz kaldırdı?
ben korkuyorum demesini istemiyorum çünkü annem hesap soracak bu sefer kadın benle uğraşacak severek evlendim eşimle

kadının msjlarını sakın silme.. bu söz hakkını ona veren kocan malesefki .... en başta kocana çok gıcık oldum kusura bakma.
facebook hesabından araştırdım kadını açık saçık gayet bakımlı bir kadın benim olduğumun tam tersi benim zorla başımı kapattılar makyajıma karıştılar
böyle bir evlilik olmaz cnm.. bir an önce iyi düşün yolunu çiz. ya bu hayata devam edeceksin yada bu esaretten kurtulacaksın.. gece gece dul bir kadın evli bir erkege ne dert anlatırmış..

bencede gelsin ciddi ciddi konuşcam artık yeter dicem

kardeşim belki yardım edebilir
Bi acsan konuyu gerçekte zor bi durum kuzenim paranoyak oldu resmen. Şimdi herşeyden birşey çıkarıyor. Ayrilmiyorda seviyorum diyor bide. 7\24 işyerinin kamerasını izliyor çıldırdı resmen. Ama bizimki birşey de bulamadı. Israrla kendini kocasının birşey çevirdiğini inandırıyor. Buda taaa ilk evlendiğinde oğlanın eski sevgilisi sosyal hesaplarına hayırlı olsun yazmış. Onu hastalık haline getirdi. Yeniyor içmiyor uyumuyor. Bi deri bi kemik kaldı. Sen öyle olmasın inşallah. Bu durumdan kuzenimde memnun değil ama kendime engel olamiyorum diyor. Ayrıl ozamn diyincede ölürüm yaşayamam onsuz diyor

bende engel olamıyorum 6 aydır hiç bişey bulamıyorum ama elimde değil çıldırıyorum artık

ben korkuyorum demesini istemiyorum çünkü annem hesap soracak bu sefer kadın benle uğraşacak severek evlendim eşimle
Yani bacım ne diyeyim ki, o zaman katlanıp ses çıkarmayıp oturacaksın evde. Hiçbir şeye izin vermiyorlar diyorsun seni hayvanmış gibi kafese tıkmışlar yahu böyle ömür mü geçer?

bende engel olamıyorum 6 aydır hiç bişey bulamıyorum ama elimde değil çıldırıyorum artık
Bak önce bi baskaldir istersen. Sizin zorunuzla kapamak istemiyorum de. İse girmek istiyorum de ve bi iş bul kendine. Çok büyük kavgalar etme ama kendini ezdirme. Korktuğunu anlamışlardı kullanıyorlar resmen. Yaşın kaç senin. Belliki sindirmeye çalışıyorlar. Sürekli alttan alırsan aklını oynatirsin allah muhafaza

ne dertleşmesıymıs öyle utanmaz adam bıde aılesıyle oturuyorsun sanırım ya bitireceksın bu evliliği yada susacaksın emın ol kımse o kadar saat dertlesmek ıcın konuşmaz yalan tabıkı

20 bitmek üzere 21 olcam aman saygısızlık yapmayım falan derken bu duruma geldim maalesef

Yani bacım ne diyeyim ki, o zaman katlanıp ses çıkarmayıp oturacaksın evde. Hiçbir şeye izin vermiyorlar diyorsun seni hayvanmış gibi kafese tıkmışlar yahu böyle ömür mü geçer?
çok bunaldım gerçekten kaynana olmasa çıkar takip ederim görürüm konusuyo mu iş yerinde ne yapıyo diye ama yok çıkamıyorum bile

ne dertleşmesıymıs öyle utanmaz adam bıde aılesıyle oturuyorsun sanırım ya bitireceksın bu evliliği yada susacaksın emın ol kımse o kadar saat dertlesmek ıcın konuşmaz yalan tabıkı
bi de gece 4 te sabah da 6.30 da kalkıyo benım için bile oturmadı konuşmadı o saate kadar

onların yüzünden dini inancım bile zayıfladı soğudum resmen doktor bademcik ameliyatı demişti kaynana dio hocaya götüreyim okusun üflesin geçer diyo

20 bitmek üzere 21 olcam aman saygısızlık yapmayım falan derken bu duruma geldim maalesef
Tamam saygısızlık yapma zaten. Hakaret etme ama ben size esir olmaya eziyet çekmeye gelin gelmedim de. Siz bana diyene kadar oglunuzun yediği annelere bakın de. Alttan aldım iyce sindirdiniz böyle olmak istemiyorum de. Ne biliyim sen kendini savunmazsan kimse birşey yapamaz senin için. İlk adımı sen atmalisin. Çok çok üzerine gelirlerse bunu nasıl yapıyorsun bide teyzemsin el olsa yapmazdı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…