- Konu Sahibi agresifkiz
-
dieyisyeninizi arayabiliyor musunuz?
bazi diyetisyenler regl doneminde bir iki kare cikolataya izin verebiliyorlar.
Seni çoook iyi anlıyorum .
Deneyimlerime dayanara söylüyorum. Ben ettim sen etme :)
Başladıysan bırakma, ilerleyen evrelerde küçük kaçamaklar belki olabilir ama şu aşamada yapma derim.
Evden çık, aklın bulandıkça su iç, hatta instagramda başarı hikayelerine bak. Sabırlı ol. Başaracaksın
Evet kendisi pek katı da değildir ama o iki kare bana yetmez gerisini de yerim diye korkuyorumo yüzden pek yeltenmiyorum
Madem evdesiniz hadi yuruyuse cikin. O zaman bir sey yemezsiniz. Gunde 20km yuruyus yapiyorum ben, insana cok iyi geliyor.
ay evet maalesef sonu kotu bitebilir.
ben ne yapiyorum biliyor musunuz,
telefon ekranimda super fit bir hatunun fotosu var,
ben de onun gibi olabilirim diyip her gun motivasyon asiliyorum kendime,
ama regl zamani cok tehlikeli,
ona ayri taktik gerekebilir.
hayatım boyunca böyle bir kriz yaşamadıgım için çok şanslıyım herhalde
Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
Diyetisyenimin bir sözü var. Onu hatırlıyorum. "Tadını zaten bildiğim bir şey için neden hedefimden vazgeçeyim ki?"Belki sizi de motive eder.
Yedikten 5-10 dakika sonra o tat gidecek ağzınızdan ve yediğiniz için pişman olduğunuzla kalacaksınız. O çikolata 1 paket de olsa 10 paket de olsa sonuçta bitecek tadı damaktan gidecek. O yüzden en iyisi hiç yememek ve pişman olmamakkendimden biliyorum. 5-10 dakikalık ağız tadı için değmez
Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?