- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
-
tekrar kilo alma isi nasil rafa kalkiyor ya, ben de bunun tarifini istiyorum
bir yerlerde okudum, vucudun kilo hafizasi var diyordu,
insan bir kere bile kilolu oldu ise hayatinda, vucut onu hatirliyormus ve azicik kacirdiginda bile o bosluklara yerlestiriyormus.
Verdim bir daha da almadim diyenlerden yanit istiyorum lutfen.
siz cok iradeliymissiniz ama,
iste hep oyle tetikte olmak mi gerekiyor,
nefret ediyorum bundan,
benim esim de kilo almak icin spora/doktora gidenlerden,
ama ben her yedigime dikkat edersem ancak fit kalabiliyorum
+1 ayın 22 sinde gittim dün biraz zivanadan çıktım eşimle aynı anda başladık o vermeye başladı bileBir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
Bunu ben de hep düşünürüm. Mayolu güzel vücutlu bir kadın fotosu hatırlamaya çalışırım gereksiz şeyler yemek istediğim zamanlarda. Diyete başlarken telefonuma ekran fotosu yapayım ben deay evet maalesef sonu kotu bitebilir.
ben ne yapiyorum biliyor musunuz,
telefon ekranimda super fit bir hatunun fotosu var,
ben de onun gibi olabilirim diyip her gun motivasyon asiliyorum kendime,
ama regl zamani cok tehlikeli,
ona ayri taktik gerekebilir.
Bizim Anadoluda “cefa olmadan sefa olmaz” derlerDiyetisyenimin bir sözü var. Onu hatırlıyorum. "Tadını zaten bildiğim bir şey için neden hedefimden vazgeçeyim ki?"Belki sizi de motive eder.
Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
Bizim Anadoluda “cefa olmadan sefa olmaz” derler
Çok hafif bi tatli ye mesela bol bol kuru incir ye sekerini karşılar bir de kendine şunu söyle "dayanabilirim"Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
Konu sahibi diyetisyene gidiyormuş ya hani acaba işi uzmanına mı bıraksak?
Diyetisyen tabak tabak hamur işi yazmamıştır eminim :)
Tekrar kilo alma konusunu da okulda göstermişlerdir bence :)
Ay seni çok iyi anlıyorummm
Çikolata :uyuşturucu gibi,aşık olunmaya değer bir erkek gibi,kokusuyla başımı döndüren bir kere yedikten sonra asla duramadığım bir şeydiii
Hala da öyle sadece aşkımızı daha kontrollü yaşıyorum...
abartmadan muz yiyin ama abartmadan,patlayana kadar su için tatlı kaçamağı illa yapacam diyorsanız da küçük kutu maraş dondurmaları işimi görüyor....
benim gibi olmayın geçen sene alışverişe gittiğimdeki halimi unutamıyorum...
her giydiğim kıyafet besili bir öküze elbise giydirmişsin gibi duruyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?