abiniz sözlüsüyle basbaşa kutlamak istemiştir
sizin cekindiğinden telefonunuza cevap verememiştir.
ben olsam böyle bir durumda zaten gitmem kutlamaya
önce telefon acarım ertesi gün veririm hediyesini
başbaşa kutlamak hakları irde coluk cocuk değiller sonucta
sizde kendinizi boşuna üzmeyin
yorumun ıcın tesekkur ederım ancak tamamını okumadın sanırım..
zaten evıne onunla bırlıktedır dıye gıtmeyı bıle dusunmedık burada brı sorun yok tabıkı...
basbasa kutlar normaldır.. o benı ılgılendırmıyor.. o an acmaması da benı uzmuyor.. sonrasında donmemesı bır gun gecmesı hala donmemesı.. hadı hepsını bır kenara koy.. bız ayagına gıdıp kutlayıp hedıyesını verdıgımız de o surat nedır ben ona ne demısım tebrık etmısım hedıye getırmısım, yattıgı yerden kalkmayıp bır sarılmamak nedır, ıcten bır tesekkur etmemek nedır, suratımıza bakmamak nedır, bunların hıcbırıne cevap yok.. sorun burada..
ve zaten bır tane bu yok yasadıgımız ben en son olanı yazdım.. 3 senede ne sorunlar oldu daha.. bundan ıbaret degıl..
bence kuzenini al karşına konuş, dışarı çıkın bi çay için birlikte. ne alıp veremediği varmış sizinle öğrenmeye çalış ,hayırdır de neden böyle yaptığını sor bişeymi yapmışsın ona da soğutuyor abinizi size karşı, ben olsam kesinlikle alır karşıma konuşurum. eğer sessiz kalırsanız evlenince daha beteri olur. abin de benim abim gibiymiş karının her sözüne giden cinslerden. ama biz abimle şuan nerdeyse hiç görüşemez duruma geldik... sebebi de susmamızdan sessiz kalmamızdan kaynaklandı. sizde asla içinize atmayın bence, biran önce alıp karşınıza konuşun
Gercekten en mantıklı dusunce bu aslında ama.. bız kuzenımle beraber buyuduk.. onu avcumun ıcı gııb bılırım.. ve cok oyunbaz bır ınsandır.. yanı benı bugun gorse yuzume guler hıcbırsey yokmus gıbı.. ama arkamı donunce abıme bırseyler fıtneler..
gercekten cok rol yapıyor.. ben onu karsıma alsam konussam dırek ben oyle bırsey yapmadım kı nereden cıkardın hayır canım falan fılan dırek ınkar eder.. hatasını kabul edecek haklısın dıyecek bır ınsan degıl kıvırır da kıvırır onune noter tasdıklı bır belge koysan yıne kıvırmaya calısır.. yalanı coktur...tek ayak ustunde kırk yalan uydurur.. ya onu kotulemekte ıstemıyorum sevmıyorum boyle seylerı ama gercekten ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.. bu yuzden bu fıkrı hıc dusunmuyorm bıle.. aklı basında uslu bırı olsa ılk yapacagım ıstır gercekten..bırlıkte buyuduk dedıgım gıbı cok ıyı yonlerıde vardır her ınsan da oldugu gıbı ama bu yuzu cok kotu ve aılemızı gercekten dagıtıyor bızı bırbırımızden koparıyor..
Siz aile olarak buna müsade ederseniz yapabilir tabiki!!
Dedigim gibi kötü her zaman kötüdür ve kötülük yapacaktir, sizde buna izin vermeyin...abinizle ailenizle konusun....ne olursa olsun sizin aranizdaki iliskilere sokmayin...
Belki abiniz buna ilk etapta anlamicak ama bazi seyleri yasayarak ögrenicek ve kim bilir belkide o birgün gelip size hakliymissin bacim ben göremedim bilemedim diyecek...önemli olan bence ne olursa olsun abinizle kontagnizi kesmeyin, iyi gecinmeye calissin, aksini yaparsaniz onun istedigni yapmis olursunuz...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?