Tesekkur ederım, aynı sorunları yasadıgınıza uzuldum..
Heralde ofkenız oradan kaynaklandı.. anlayabılırım.. yeterkı bır sebebı olsun..
Insallah sızınkı gıbı benım abim de dogru yolu bulur, dogru tercıhı yapar..
Allah mutlu mesut etsın abinizi.. Daim olsun ınsallah..
anladığım kadarıyla çok hassassınız ve özellikle de abiniz konusunda..size söylenen şeyleri fazla önemsiyorsunuz doğal olarakta...örneğin arkadaşlar,yorum yapmışlar ve siz de onlara tepki göstermişsiniz,günlük hayatta da böyle değil midir? mesela abinize, eşinize, çocuğunuza siz bazı şeyler söylersiniz ama kimsenin birşey söylemesine tahammül edemezsiniz...anladığım kadarıyla abiniz fena halde aşık ve aşık olduğu kız onu iyi tanımış, onu nasıl ikna edebileceğini biliyor...ayrıca abinizin birlikte olduğu kız yaşının avantajını, gençliğini kullanıyor galiba....
şimdi size üç önerim olacak...birincisi arkadaşların yaptığı yorumlara tepki vermek yerine en sağlıklısını düşünün....ikincisi size her söyleneni önemsemeyin, herkes önce kendini düşünmeli, sizin için en iyisinin el etek çekmek olduğuna inanıyorsanız, bırakın size hayırsız kardeş desinler....benim kafam bozarsa düğüne bile gitmem, umrumda da olmaz, canımdan kıymetli değil....üçüncüsü de "her insan bazı seçimler yapar ve bu seçimlerinin sonuçlarına katlanır, abiniz de bırakın, yaşasın ve görsün sonuçlarını" umarım zarara uğramaz....ama uğrarsa da ve sizin haklı olduğunuzu anlarsa ona sakın ben sana söylemiştim demeyin, o zaten bunu hatırlıyor olacaktır....sevgiler....
ben en çok şunu merak ettim
kuzeninizle sizin aranızda bir sorunmu var
yani önceden beri aranızda anlaşmazlıkmı vardıda şimdi abinizle sizlerin arasını açmaya çalışıyoCADIARZU
benimde fikrim abini ve sözlüsünü karşına al sıkıntılarını dürüstçe ve sakince anlat.bir de onları dinle ne diyecekler bakalım.
eğer bu konuşmadan sonrada herşey eskisi gibi devam ederse bence zamana bırak
belik klasik olacak ama zaman her şeyin ilacı
abin bazı yanlışları yaşayıp doğruyu bulacak
betül cnm ya yinemi basladı kız dinlenmedeydi enerji topladı heralde hanım
ya bu kızın anası babası yokmu akıl vercek görmüyorlarmı neler yaptığını hiçmi akıl vermiyorlar bi de akrabasınıznasıl yüzyüze bakılacak ileride hiç düşünmüyormu mdaha nişanli bile değilken bu ladar sorun nasıl olur anlayamıyorumhadi seninle sorunu olsun sentek kızdın heralde kıskanıyor diyeli tüm aileyle sorun yasıyor değilimi bu kız
sana birşey anlatayım mı canım,
benim nikah şahidim 55 yaşlarında hiç evlenmemiş bir bayandı...birgün annem bu hanım ve abimin kaynanası sohbet ederlerken konu benim nikahıma gelmiş....abimin kaynanası da "bozacının şahidi şıracı olur" demiş....teyze çok üzülmüş 3 - 4 gün ne demek istedi diye düşünmüş durmuş...bana söylememişler....günün birinde artık üzerinden zaman geçti diye bana anlattılar...başka biri deseydi o lafı, ben o kadının saçını başını parçalardım, sen benim neyimi gördün diye dayaktan gebertirdim o sinirle de (ani bir tepki olarak, bazen sinirlerimi kontrol edemem, iyi bir şey değil, kötü örnek olmayım) sonuçta ben bunu abime yansıtsam ne olacak, abim ya eşiyle kötü olacak ya benle sorun çıkacak...en güzeli birşey yapmadım...benim derdim kimle,kaynana ile...karşılaştığımızda her adımı söylediğinde .....değil, bozacı diyorum....bir iki de anlamadı ama sonra anladı hatasını, yerin dibine geçti....yine karşılaşsak yaparım açıkcası.....konuşmamayı öğrensin....
vallahi betülcüm bence hiç dokunma abine ne yaparsan ne kadar konuşursan konuş boşa bence abin herşeyi zamanla kendiliğinden anlasın, dha sonra herşey yoluna girecektir bence, sonuçta bence ortada bir çekemezlik söz konusu, bu kzı çirkin bişey falansaaa senin güzelliğini kıskanıyor olablir, mutsuuzsa mutluluğunu kıskanıyor olabilir, ne bileyim bence kızın psikolojik san karşı bir kıskançlığı varmış gibime geliyor. yaşıda senin yaşına yakın yoksa durup duruken niye seninle uğraşsın bu kızz bence acilen tedaviye ihitiyacı var bu kızın. abinede diyecek bişey bulamıyorum çok üzgünüm.
canım benim ağbimdede nitekim aynı sorunlar oldu seninki kadar olmasada...
bize ona karşı laf söyletmez yanlışlarını söylememize izin vermezdi...amaaa herşey inan bi yere kadar...
kendide gördü hatalarını yanlışlarını ailemize karşı saygısızlıgını sanırım senin için en güzel olcak şey zamana bırakman ama sakın ağbindede kopup onu sevindirme zaten kendine zemin yaratıyo...biz de agbime karsı konuşmadık hep sustuk agbim bana ve ablama cok düşkündür ee kan bağı var silipde atamadı tabi.. cnm sen ben nedesekte olacağı varsa önüne geçilmiyo şimdide sadece biz idare ediyoruz ama agbimin gözü açıldı dilerim geç olmadan senin ağbinde anlar betülcüm...en azından sizle bağını koparmaz ama onla ne yaşamak istiyo bırak yaşasın..elbet oda anlıycak tek bi kişiyle hayat gecmedğini insanın tutuncak bi dalı ailesi olmalı arkasında...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?