kusura bakmayın ama bu kadar tek taraflı olduğunu hiç düşünmüyorum
bi de karşı tarafı dinlemek lazım
Evet gorumceliğim tuttu da boyle yazayım dedim..
Hasbınallahh.. işim gücüm yok yalan mı yazacagım buraya..
Beni bilen bilir acıklamaya luzum yok..
Dinleyın o zaman..
bakın bu tavrınızla haklı çıktım:1closedeyes:
ben genel konuştum size şahsi bişey söylemedim zaten
her zaman iki tarafı dinlemekten yana olduğum için fikrimi beyan ettim
Canım sen herkesin yazdığı cevaba takılıp zaten harap olmuş sinirlerini dahada bozma. Herkes kendi bakış açısıyla ve kendi karakterindende bişeyler katarak cevap verir unutma. Bırak herkes düşüncesini yazsın, hoşuna gitmeyende olucak elbet gitmeyende. Ben seni anlıyorum bu konuda, zaten dertliyim bide bu gibi cevaplarlamı uğraşıcam diyosun. Sırf bu yüzden yazdığı konuyu silen çok kişi var KK'da malesef. En iyisi laf yetiştirmeye çalışmayıp kendini dahada sinirlendirmemek inan.
Abiciğine gelince; sen kuzeninin ne kadar yalancı, fitneci ve inkar eden, yüze gülüp arkadan konuşan bir yapıda olduğunu yazmışsın. O aynı zamanda abininde kuzeni ama o öyle tanımıyor demekki. Ben herzaman derim zaten şu erkekler biz kadınlar kadar uyanık olamıyorlar ve gerçekden daha saflar bazı konularda. Şimdi sen bunları ona anlatmaya çalışsan bencede anlamıycak belki sizden dahada uzaklaşıcak. Çünkü görünen o ki kuzenin kendine iyice aşık etmiş abini. Umarım oda abine onun sözünden çıkmıycak ve ailesini bile gözü görmüycek kadar çok aşıktır. Eğer öyle değilse zaten abin için gerçekden üzülmemiz lazım. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Ama şu varki kuzenin tarif ettiğin şekilde abinle sözlendikden sonramı o şekilde değişti yoksa o hep öncedende yalancı, fitneci bir insanmıydı acaba? Eğer önceden onu öyle tanımıyorduysan o zaman belki senin yada ailenin ona karşı bilmedende olsa yaptığınız bazı şeyleri oda kendisi kafasına takmış ve o yüzden size karşı kendini koruma içgüdüsüyle abini kullanıyor olabilir gibime geldi şimdi ne dersin?
Umarım en kısa zamanda gelin adayıyla aranız iyi olur. onunla iyi olursa abinlede iyi olucak çünkü.
betülcüm bu işin en orta yolu zamana bırakmak bence..ağbin yaşamadan asla siin dediklerinizi kabullenmek istemez..hatta bu konuda ısrarcı olursanız ,haklıyken haksız konuma bile düşersiniz...32 yaşında bi adam..bırakın kendi seçimlerini yapsın,yaşasın..hayatta her davranışımızın,her seçimimizin sonucu güzel,mutlu olmazki..tabi üzüntüler,pişmanlıklar,dargınlıklar yaşanıcak..ama yaşanıcak illaki..bunun adıda tecrübe olucak..kuzen çok kıskanç belli..ağbinizi kendi gölgesinden bile kıskandığına eminim..fitlemesinin tek sebebide bu..benim yengemde böyleydi..ağbime-ağbi kahvaltı hazırlıyıımı -diye sorduğumda ,malesef birbirimize girmiştik..çünkü bana öyle bi bağırdıki anlatamam..ve beni çileden çıkaran şu cümleyi söyledi..-benmiyim karısı,senmisin?? onun yanında ağbime sarılıp öpemezdik kesinlikle..şimdi ayrıldılar..yengem evlendi tekrar..demek istediğim ne yaşanması gerekiyosa yaşıycak ağbin..sabır canımm
acaba büyü fln yaptırmış olabilirlermi.Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?