Evet bu cok dogru gercekten.. ben o kısıye hıc tartısmaya fılan gırıp yuzgoz olmuyorum.. sadece abımle muhatap oluyorum.. kuzenın lafı bıle gecmıyor aramızda.. ıyıyız hosuz derken oradan gelıyor bırseyler ıste.. evet abımle aramıza sokmamak en buyuk amacımız.. ama o aramıza gırmeden becerıyor ıslerını.. ve yıne gırmıs oluyor.. onu aramıza sokan tek kısı abım.. o dengeyı kuramıyor.. onu ayrı bızı ayrı tutamıyor... bazende dedıgın gıbı yasayıpta gorecek sanırım dıyorum.. annem uzuldugunde ona boyle tesellı verıyorum.. ona sadece zaman lazım yasayıpta anlayacak yanlısı dogruyu bız ne soylesek bır kulagından gırıp oburunden cıkıyor dıyorum.. ınsallah dogruları gorur bır gun.. ve hatasını anlar gelıpte bır haklıymıssınız der.. ben o zaman herseyı sılebılcek kadar baglıyım abıme.. kardeslık hıcbır seye benzemıyor.. ne kadar ıtelersen ıtele onu senden ayırmayan bır bag var aranda.. ınsallah bu bagı gorur bır gun onemını farkeder..
kusura bakma ama abinde biraz karaktersizlik yapmış
herzman şunu savunurum bir erkek ya da bir kız yüzünden aileye arka dönülmez
aşk insana neler yaptırıyor işte..aman büyk konuşmayalım
madem öyle kuzum sende bundan sonra seviyeni koy evin ayrı köyün ayrı sana nasıl
davranıyorsa öyle davran eminim abin anlıcaktır hatasını
herşey ağabeyinizde bitiyor. kuzeninizi dinleyen o.... kardeşini savunmaktan acizse,zaten hanım köylü, olma yolunda ilerliyor.. 32 yaşında adamın kişiliği yok mu da 21 yaşındaki kızın sözüne uyup kardeşine cephe alıyor... kuzeninizin amacı aranızı bozmaksa bunu çok kolay yapar. evlense hele yüzünü zor görürsünüz.. .. demek ki,ağabeyinizin, çok kolay ,etki altında kalabilecek zayıf bir kişiliği varmış....
Actıgım baslıga gırıp yorum yapma nezaketınde bulundugunuz ıcın tesekkur ederım..
Ancak o benım abım ve boyle hıtab edılmesı hosuma gıtmedı. Kımsenın de hosuna gıtmez emınım.
Abım aılemızdekı en aklı basında karakter sahıbı ınsandı dıyebılırım.. Ancak ınsan hayatında her donem aynı mantıkta yasanmıyor.. Kımı zaman mantıgının doruguna cıkıyorsun kımı zaman asagısına ınıyorsun.. Bu yasadıgın seylerle dogru orantılı..
Lutfen yorumlarınızı yaparken kendı aılenızden bırısını dusunerek yapın.
ne olursa olsun ben elimi eteğimi çekerim..belki üzüleceksin ama bir müsibet bin nasihattan iyidir...abin fazla zarar görmez umarım....erkekler, ayar yapmayı bilmiyor..ya eşleri yüzünden ailesini üzüyor ya da aile yüzünden birlikte oldukları kadınları....
akraba ile böyle gönül ilişkileri biraraya gelince maalesef sonuçlar karışık olabiliyor ... oda kötü niyetli dğeildir belki ama konumu değişti ya ilişkiler birbirine girdi işte... bence siz çokk sakino lun, daha 21 yaş tecrübesiz sayılır eğer çok önemsemezsenizelki kendiliğinden biter ama tepki koyarsanız iyice yapışır körü körüne "benim ilişkim" diye....hayırlısı olsun diyelim..
benim ağabeyim var. ve bunu yapsa ,aynı şeyi ben ,söylerim. ağabeyim, zayıf kişilikli ,derim....evet, kendim derim.....zaten bundan çıkan sonuç bu... görmemek istiyorsanız o da sizin bileceğiniz şey... ben böyleyim..başkasıda söylese ,evet .haklısın derim...hoşunuza gitmeyebilir. ama düşüncemi de açık söylerim. yorumlardan hoşlanmıyorsanız ,bu konuyu açmıyacaksınız. ağabeyiniz için bunu düşünüyorum. ve sözümüde asla geri alacak değilm.
ben de sana katılıyorum arkadaşım işi inada bindirebilir ve abiniz sizden tamamen kopabilir.. bi gün aklı başına gelir ama yaşanması gerekenler malesef yaşanacak.. ben karamsarım biras bu konuda çünkü çok örnek var etrafımda.. ne kadar konuşursanız konuşun o sizin baktığınız gibi bakmıyor, şu anda objektif bakış açısı iptal durumda
işin kotusu bunu da denedım.. bır ara elımı etegımı cektım konusmadım aramadım sormadım..
bu sefer hepten arap sacına dondu ısler.. bızım konusmadıgımızı tavır aldıgımızı goz onune alarak daha da fıtledı abımı.. abım de hepten suclar oldu abını sılıyorsun yok abını saymıyorsun kardeslık bagın yok hıc arayıp sormuyorsun ılgı alaka yok cart yok curt yok dıye yıne benım basıma patladı..
yanı her halukarda haksız olmayı bastan kabul etmek gerek heralde, hıc ugrasma haksızsın :)
sınırden guluyorum vallahı.. Allah sabır versın ne dıyım.. Heralde bır surec ve sonunda duzelecek..
boyle dusunmek ıstıyorumm..
hiç anne babanız abinizle konuştumu ?
zamanında ağabeyimin de,bana karşı, bir hatası olmuştu.... seneler önce. arkadaşlarım bu tarz kelimeler kullandılar. asla kızmadım. neden mi. doğru söylüyorlardı. neden mi,yaptığı oydu neden mi objektif bakabildim yorumlarına..,çünkü. sizle yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız eski kız arkadaşıyla buna benzer şeyler oldu...,benim ağabeyimde o zamanlar ,sizin ağabeyiniz gibiydi....umarım ağabeyiniz,yaptığı yanlışı anlar. benimki anladı. şu an başkasıyla evli....
.....neyse.... bu son yazım. artık yazmıyorum.umarım cevap hakkı tekrar doğmaz. iyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?