Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğim adama kalbimi sevgimi şefkatimi ruhumu emeğimi ve güzel yıllarımı verdim
sırf sevgilim yanında olmamı istiyor diye, hafta içi 1deki kendi dersine yetişemeyen ben, sabah 9daki yan şehirdeki derse yetiştim tam 2sene...
sabahın 5inde uyanır giderdim...gitmediğim zaman üzülürdü sensiz çekilmiyor derdi...
ama ne oldu? gün geldi "sen sırf okuldakilerden kıskandıgın için geliyorsun" dedi...
ben ne yaptım? bu sözü yüzüne vurdum utandırdım özür dilettim ve yalvarttım okula gitmem için...
ooooohhhhhh olsun![]()
canım nasıl yalvarttın bende istiyorum bunun formülünü![]()
Yanimda calisan genc kiz hastalandi bir sene ise gelemedi hastaligida 60 kilodan 43 kiloya düstü (anorexia nervosa) yerini tutum ve onu bekledim.
Simdi birazcik daha iyi ve pazartesi ise baslayacak yine, yani 1 sene onu bekledim ve cikisini vermedigim icin kendimle gurur duyuyorum cünkü isini cok seviyor, o kötülügüde yapamazdim bu hastaligin üstüne.
Zararim oldumu evet oldu ama her zaman para degil ön planda olan, genclerimize destekde cikmaliyiz bazen.
Hayat bir bumerang, nasil atarsan öylede geri geleceginden eminim.
çok iyi davranmaya devam ettim canım ama onun bu sözü yüzünden yaptığım o fedakarlıktan vazgeçtiğimi söyledim direkt.
erkeklere net olmak lazım. imalardan anlamazlar asla. benim odunum anlamıyor ima yapınca.
ayrıca konusurken kararlı görüneceksin, naz yapıyor gibi değil.
erkekler öyle sandıgımız kadar gururuna düşkün değil. haksız oldugunu anlatmayı becerebilirsen 10 adım birden atar.
hoşuma gitti vallayalvartcan bunları hakediyolar. iyi oldukca benim tepeme çıktılar
ben de senin gibiydim başlarda.
onun için az uykumdan olmadım. ama o ne yaptı? yorgunum uyuyacağım diyebildi.
erkekler bencil valla. biz onları düşünüyoruz, e onlar da kendilerini düşünüyor. peki bizi kim düşünecek?
hem anladım artık, yok öyle yoğurdun kaymağı benim olsun![]()
Kizlar size abla nasihati erkekleri bu kadar bastaci yapmayin. Siz yaptikca onlarda böyle davranacaktir.
Ilk önce isinizi, mesleginizi önemseyinki, karsiniza cikanlarda bu anlattiklariniz öküzlerden olmasin.
Sizinde bir degeriniz var, kimseye fedakarlik yapmaya gelmedik bu dünyaya.
Ama sizler hala akillanmadikca daha cok erkekler bize böyle davranacaktir, birakmiyorsunuzki akillansinlar.
Böyle sikayet eder durursunuz iste....Kizmayin ama hak ediyorsunuz...![]()
eşim için 20 senelik ailemi yüz üstü bıraktım 1 sene görüşmedik şimdi tekrardan aileme kavuştum ve eskisi gibiyiz et tırnaktan ayrılmıyormuş