- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.998
- 528
Ayy üşenme noluuurrDegistirecegim kullanici adini bir ara da useniyorum henuz
Demek ki pek de hasta değilmişsin…Mesajda konusmak falan istiyorum iste
Hayat öpücüğüne gerek kalmaz ki şöyle bir nefesiyle hoh dese dirilir alimallahRainyy biri olsa sana hayat öpücüğü ile şifa olurdu.
Kizlar iki gundur hastayim biri olsa iyi olurdu ilgilenirdi.
Ikinciside gecen biri bakti ama ben neden bakti diyorum kendimi guzel bulmuyorum.
Mesajda konusmak falan istiyorum iste
Tesekkur ederimAskolsun bak konuna yorum yaziyoruz iste sirf sen iyiles diye.
neden kendini güzel bulmuyorsun, kendine çok haksızlık yapıyor olabilir misin, birde merak ettim görebilir miyimKizlar iki gundur hastayim biri olsa iyi olurdu ilgilenirdi.
Ikinciside gecen biri bakti ama ben neden bakti diyorum kendimi guzel bulmuyorum.
Genc kardesin yok mu ablaRainyy kız, fotoğraf paylaşmıyorsun, senin tanımladığın verilerinle robot resmini bile çıkaramadık, bari kendi avatarını yapıp paylaşsana bizimle. Ciddi bir kitle olarak merak ediyoruz :)
Bak geçen hafta İstanbul'dan geldim, abim halen bekar
Maalesef evin en küçüğü benim:)Genc kardesin yok mu abla
Tesekkur ederim
Keske oyle olsaRica ederim ne demek ama konu icerigini degistir bence. Mesela bu gun kendimi cok guzel hissediyorum, herkes bana bakiyor ama ben pas vermiyorum, tipim degil falan de. Herkes beni kiskaniyor de mesela :)
Keske oyle olsa
Insallah canimOlur neden olmasin. Sen kafana taktigin icin olmuyor bence. Ayrica cirkin insan yoktur. Sen kendini sev, ozguvenini yukselt, kafana takma bak nasil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?