Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

Evet cok zeki oldugum icin malesef gerizekali gibi hissetmen normal.takma fazla cogu kisi bu sekilde hisseder karsimda deseydin

Ne kadar zekisiniz beni tanımayan insanlara reklam ha zehir zehir maasallah

Bunu ben düşünmüyorum ne yazıkki ataerkil toplumumuzun erkekleri (kuzenim mesela) düşünüyor ondan öyle yazdım ben bi aşağılama kelimesi kullanmadım eğer canınız sıkılip saracak yer arıyorsanız boş bir alanda çığlık atmanizi 9neririm yatıştırır tavsiye ederim hem böylece çevreye zararniz minimum olur

Bundan sonra susma kararı aldım ki öyle bir bilmiş tavrim varsa ki bu bilerek yaptigim birşey değil ama öyle görünmek son arzum

İnsanların yanında sürekli her konuda yorum yapınca öyle deniliyor. Yani siyaset bölümü okuyor olabilirsiniz ya da anne olabilirsiniz tamam ama onlar senin okuduğun bölümü okumuyorlar sonuçta çok bilgili değiller ya da anne değilse bebek çocuk bilgileri de yoktur birden çok fazla fikir beyan edince çok bilmiş gibi düşünebilirler o yüzden ben bu konularda daha çok karşımdakinin bilgisi benimle hemen hemen yakınsa o kadar çok konuşurum fazlası o insanları rahatsız edebilir. Siz de çok bilgili konuşunca öyle demiş alınacak da bir şey yok çok bilgilisin anlamında demiş işte.

Aristokratin nedemek olduğunu araştırın bence anlamanın bununla bir ilişkisi yok yani zeka soyluluktan gelmez

Çevreye zarar derken
Cok güldürdunuz tesekkur ederim

nickin bile cok bilgiç inajı beriyır insanların karsısında bildiğini cok söylüyormusun

herkesin yanında cok bildiğini belli etme. ben de konusmamaya alıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…