- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Bunca yorum içinden benim yorumumu görmen ilginçOzaman gereksiz yorumunla konumu meşgul etme
Hah bı sorgulayan neden acabaniye burda reklam yapma gereği duymuş acaba??
Olabilir valla bu siz anlamissiniz altındaki nedeni aradığımı diğerleri reklam yaptığımı düşünüyor tanımadığım insanlara ne reklamı yapacaksamyorumlarınıza kızmış bence. ''herşeyi bi sen biliyorsun sanki biz bişey bilmiyomuyuz'' demiş gibi hissettim.
Ne kadar zekisiniz beni tanımayan insanlara reklam ha zehir zehir maasallahHani sanki konu "ben harikayım sizde duyun" mesajı içerdi bir an bana.
Öyle biri değilim diye söyleyip devamında, "çok kitap okurum, siyaset ağırlıklı bölümde okuyorum, annelik üzerine çok okudum, onların eşi siyaset bilmiyor..." kelimeleri sıralanınca vay anasını reklama bak be dedim.
Kk kim" tanımadığım hatun ordusu peki neden bunu yapmalim hiç tanımadığım hatunlar bana mikemmel desin diyemi?Peki dese ne olur bu övgü ne kadar geçerli olur hiç tanımayanlar olarak ?Ffff tanrım bugün ne kadar mikemmelim gideyim bir konu açayım da tüm kk duysun derim
Bunu ben düşünmüyorum ne yazıkki ataerkil toplumumuzun erkekleri (kuzenim mesela) düşünüyor ondan öyle yazdım ben bi aşağılama kelimesi kullanmadım eğer canınız sıkılip saracak yer arıyorsanız boş bir alanda çığlık atmanizi 9neririm yatıştırır tavsiye ederim hem böylece çevreye zararniz minimum olurKadinlarin siyaset konusmasi derken?
Erkeklerin tekelindeki bir konu mu bu? Nerede yasiyor kuzenleriniz uzayda mi?
Kaldi ki uzayda bile boyle yobaz bir dusunce olamaz herhalde
Yine kendi hemcinsini asagilayan bir konusahibi daha
Cok okuyomussunuz ya biraz daha ufkunuzu acacak seyler okuyun da kadinlari adagilamayi birakin
Bundan sonra susma kararı aldım ki öyle bir bilmiş tavrim varsa ki bu bilerek yaptigim birşey değil ama öyle görünmek son arzum1) gerçekten bilgili bi insansınızdır çoğu konuda
2) Sadece bilmişsinizdir.
Bi arkadaşım vardı normal bilgi düzeyinde biri ama sanırsınız master yapmış her konuda öyle bi özgüvenle konuşurdu. Öyle bi durum vardır belki de
Aristokratin nedemek olduğunu araştırın bence anlamanın bununla bir ilişkisi yok yani zeka soyluluktan gelmezOldum olası "çok kitap okurum" cümlesi antipatik görünür bana. Konu fiyasko, nick zaten evlerden ırak. Bir aristokrat olarak zihni çok yormayan bu cümlenin ne amaçla söylendiğini anlamış olmanız gerekiyor. Yok benim niyetim egomu okşamak diyorsanız onu bilemem. Çok bilgilisin demek istemiş kardeş. Bak bu da kiyağım olsun açıkladim ahshsj.
İnsanların yanında sürekli her konuda yorum yapınca öyle deniliyor. Yani siyaset bölümü okuyor olabilirsiniz ya da anne olabilirsiniz tamam ama onlar senin okuduğun bölümü okumuyorlar sonuçta çok bilgili değiller ya da anne değilse bebek çocuk bilgileri de yoktur birden çok fazla fikir beyan edince çok bilmiş gibi düşünebilirler o yüzden ben bu konularda daha çok karşımdakinin bilgisi benimle hemen hemen yakınsa o kadar çok konuşurum fazlası o insanları rahatsız edebilir. Siz de çok bilgili konuşunca öyle demiş alınacak da bir şey yok çok bilgilisin anlamında demiş işte.[/QUOT
İşte yardımcı olmak isteyen üye mesajı
Mesajınız benim için çok değerli bende bundan sonra karşındakine göre konusurum güzel öneri için teşekkür ederim
Çevreye zarar derkenBunu ben düşünmüyorum ne yazıkki ataerkil toplumumuzun erkekleri (kuzenim mesela) düşünüyor ondan öyle yazdım ben bi aşağılama kelimesi kullanmadım eğer canınız sıkılip saracak yer arıyorsanız boş bir alanda çığlık atmanizi 9neririm yatıştırır tavsiye ederim hem böylece çevreye zararniz minimum olur
Ay kıyamam ya çok anlamlı bir kelimenin tek anlamını bilmende güzel ama daha çok okuyup kelime dağarcığıni coğaltmani tavsiye ederimÇevreye zarar derken
Cok güldürdunuz tesekkur ederim
Hepsine cevap verdimBunca yorum içinden benim yorumumu görmen ilginç
Neyse sana kolay gelsin zeki hatun
Aristokratin nedemek olduğunu araştırın bence anlamanın bununla bir ilişkisi yok yani zeka soyluluktan gelmez bil istedim
nickin bile cok bilgiç inajı beriyır insanların karsısında bildiğini cok söylüyormusunİyi geceler arkadaşlar
Bu akşam oturmaya gittiğimiz yerde büyük kuzenim bana senin karşında kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dedi
Ki bunu kardeşi içinde söyledi
Kız kardeşi gercekten marka takıntısı olan lükse düşkün birazda görgüsüz biri
Ben hiçbir zaman malda mülkte gözü olmayan öyle gereksiz mal muhabbeti yapmayan biriyim kendimi beğenme huyumda yoktur aslında aksine tam manasıyla özgüven ile ilgili problemim varda denebilir birde böyle takintiliyim biri bana bişey derse acayip takıyorum şimdide bu lafa taktım kuzenim bu sözüyle nedemek istedi acaba
(Not : çok kitap okurum ve bildiğim konuda konuşurum bu onlara ukalaca geliyor olabilirmi)
herkesin yanında cok bildiğini belli etme. ben de konusmamaya alıstımYa şimdi siyaset üzerine konuşuldu bende siyasetin ağırlıklı olduğu bir bölüm okuyorum Yorum yaptım onların eşleri hiç anlamiyorlarmis siyasetten yine çocuk konusu geçti anneyim ve bu konuda çok kitap okurum yine yorum yaptım onun üzerine bunu söyledi birde kendini beğenme konusuda konuşuldu üzüldüm asla öyle bir izlenim bırakmak istemiyorum
Aristokratin nedemek olduğunu araştırın bence anlamanın bununla bir ilişkisi yok yani zeka soyluluktan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?