- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi ececansuece
-
Insan insana benzer diye bir tabir var hiç duydun mu? Bence çok takılmamak lazım
Mesela beni teyzelerimin kızlarına çok benzetirler. Birgün hastaneye gitmiştim ve hiç tanımadıgım bir kadın gelip bana sen x'in nesi oluyorsun ne kadar benziyorsunuz demişti. Benim teyzemin kızı olur.
Çocuklugumun gectigi mahalleden taşınmıstık. Bir başka teyzemin kızı da yıllar sonra o mahalleye taşındı. Teyzemin kızını görenler benim geldigimi sanmışlar.
Böyle şeyler olabiliyor. Yaşın daha küçük gibi bence böyle konulara çok takılıp da kendini yıpratma.
aranızdaki yaş farkı kaçtıInsan insana benzer diye bir tabir var hiç duydun mu? Bence çok takılmamak lazım
Mesela beni teyzelerimin kızlarına çok benzetirler. Birgün hastaneye gitmiştim ve hiç tanımadıgım bir kadın gelip bana sen x'in nesi oluyorsun ne kadar benziyorsunuz demişti. Benim teyzemin kızı olur.
Çocuklugumun gectigi mahalleden taşınmıstık. Bir başka teyzemin kızı da yıllar sonra o mahalleye taşındı. Teyzemin kızını görenler benim geldigimi sanmışlar.
Böyle şeyler olabiliyor. Yaşın daha küçük gibi bence böyle konulara çok takılıp da kendini yıpratma.
21 nolduYasin kac senin? Belli bir yas araligini böyle hissetmeni dogal karsilayabilirim
Ergenlikte ya da daha kücükken süphe duyman normal diyecektim21 noldu
Ilk bahsettigimle 15 felan vardır. Ikincisiyle de 8 dir. Tahminimce.aranızdaki yaş farkı kaçtı
bebeklik degil çocuklukBen bile bir tane bebeklik fotografimi kendime benzetemiyorum hatta bu ben degilim diye inat ediyorum.Baskasi sansa ne olacak ?
Geçmez.arkadaşlar ben çok korkuyorum geçmicek diye
biraz daha açıklarmısıntamam sanabilir. beni de başkası sandılar. hem de hiç görmedipğim bir kıza. insanlar çift yaratılmış derler. halamla kuzenini de hep karıştırılardı.
bebeklik degil çocuklukAmannn sansın ne olcak ki ?? Buna mı takıldın hiçte bozulmam büyük ihtimal fotoğrafta bi akrabayla benim bebekligim karışmış olabilir.
Yani söyle aynı binada yasıyoruz aynı dönemlerde doğduk, ama fotoğraftaki bebek tam olarak kim bilmiyoruz ? Çünkü üstünden baya geçmiş bebekler hep birbirine benzer
Valla benimde kafam karıştı
tedaviyle geçer mi diyorumGeçmez.
Doğru düzgün bir tedaviye başlamadığınız sürece geçmez.
direk o sandı diyorum benim çocukluk resmimi .olay buBenim de öyle oluyordu çok. Sıkıntı değil. Çocukluk dönemlerinde çok zayıf tatlı bir şeymişim bazı fotoğraflarda bu über bir seviyeye ulaştığı için o fotoğrafları görenler bi fotoya bir bana bir fotoya bir bana bir fotoya..... Ve cidden bu sen misin moduna giriliyor. Tabi bu çok da kafa yorulacak bir durum değil çocukluk çocuklukta kaldı. Çocukken 6 yaşında 17 kiloymuşum şimdi 21 imde 56 kiloluk danayım ee tabi değiştik bu sırf orada güzel şimdi çirkin olayı da değil. Basite indirge, benzemiyor. Benzemek zorunda değil ki.
Çok basit bir konuya kafa yoruyorsun.
benzemeyi sormadım yukarda ki olayı siz yaşasanız tepkiniz ne olurdu dedim
direk o sandı diyorum benim çocukluk resmimi .olay bu
canım benimkinde olay bu degil ki fotoğrafımı o sandı bütün çocukluğum boşa gitmiş gibi hissediyorumMümkündur canım kötüye yorma birbirine benzeyen onsan çok fazla. Çalıştığım yere 2 sokak ötede başka bir mağazada çalışan kız bana benziyormuş her gelen x sen değil misin neden çıktın öbür taraftan diyordu. Aynı şekilde kıza da benim adımı söylüyorlarmış. Kız merakından beni görmeye geldi. İkimizin de tepkisi yok canım neremiz benziyor.. ama insanlar benzetiyor işte. Çift yaratılmış mı dersin artık bilemem.
sen nasıl bir acımasız birisin ya sana yorum yapmicam.Acaba gerçekmisin şakamisin?gerçeksen umarım türünün son örneğisindir.
ne kaybedersin?tedaviyle geçer mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?