- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi ececansuece
-
sevgili mune işine karışmak gibi olmasın ama yanmasın üyeliği yazık yaaKendisi OKB hastası, takıntıları var, uzmana gitmeniz gerekiyor dedik, site kurallarını açıkladık ama zannediyor ki sorularına cevap bulursa düzelecek, hayır düzelmeyecek, bu yöntem tedavi etmeyecek kendisini, yeni sorulara takılacak, onların cevabını arayacak.
Konu sahibesi sizi özelden ikaz ettim değil mi?
Üyeliğiniz yanacak bu gidişle.
Gülüm, ben ilgilenmedim mi zannediyorsunuz, açık konuları var onlardan yazmasını istedim, 5 üyelik açtı, hepsiyle aynı soruyu sordu, sadece soruyor, ayrıntı yok, neden sorduğu yok, ki açık olan konusunda yardımcı olacak yorumlarda yazdık ama kusura bakılmasın destek almak yerine sürekli aynı şeyi soran bir üyeye burada imtiyaz tanıyamayız, o zaman herkes benimde şu sıkıntım var bana da imtiyaz tanıyın der, ki sitede psikolog olan üyeler var, onların yorumlarından okuduğum kadarıyla OKB hastalarına istediği cevapları vermek tedavisi için uygun değilmiş, ki ben az evvel bile bile yazdım.sevgili mune işine karışmak gibi olmasın ama yanmasın üyeliği yazık yaa
çünkü ciddi anlamda profesyonel desteğe ihtiyacı var ama korkularından ona da gidemiyor
belki burada bazı üyeleri sıkıyor ama belli ki o anlatarak anlık da olsa rahatlıyor
o yüzden bence bu kadarcığına izin versek hem belki diye diye tedavi olmasına yardım ederiz olamaz mı olabilir bence
hmmm anladımmGülüm, ben ilgilenmedim mi zannediyorsunuz, açık konuları var onlardan yazmasını istedim, 5 üyelik açtı, hepsiyle aynı soruyu sordu, sadece soruyor, ayrıntı yok, neden sorduğu yok, ki açık olan konusunda yardımcı olacak yorumlarda yazdık ama kusura bakılmasın destek almak yerine sürekli aynı şeyi soran bir üyeye burada imtiyaz tanıyamayız, o zaman herkes benimde şu sıkıntım var bana da imtiyaz tanıyın der, ki sitede psikolog olan üyeler var, onların yorumlarından okuduğum kadarıyla OKB hastalarına istediği cevapları vermek tedavisi için uygun değilmiş, ki ben az evvel bile bile yazdım.
hmmm anladımm
sanıyorum ki bu aralar birazcık duygusalım kimselere kıyamaz oldum
ama tedavi olması şart başka oluru yok
keşke hemen şimdi bi doktor araştırsa ve en kısa sürede başlasa tedaviye
bu arada yanlış anlama lütfen eminim ilgilendiğine, yardımcı olmaya çalıştığına çünkü yorumlarından okuduğum kadarıyla çok akıllı, çok duyarlı, çok anlayışlı bi kadınsın ve bu üyenin inatla kendi bildiğini okumasına haklı olarak tepkili herkes ama ne biliyim işte bi yandan da kıyamadım o kadar güçsüz bi hali var ki öyle hissettim en azından heralde dedim kimseyle konuşamadığı için gelip burada rahatlıyor
doğru çok haklısın kişi bazında düşünmemek gerek yüzlerce kadın var bu sitede herkes için özel kurallar olamaz olmamalıYok asla yanlış anlamam, hatta yaptığım bir hata varsa eleştiriler üzerinde düşünmeme neden olur, böyle böyle geliştiririz kendimizi fakat burada konusu geçen arkadaşımız tedavi olmuyor, bu topikte de söylemiş, yan etkilerinden korkuyormuş, iyi ama biz psikolog değiliz ki, cevap verdik diyelim sonu gelmeyecek, başka soru soracak ki, şu an bu konuya odaklanmış tüm açtığı konular benzeme üzerine, insanlar vakit ayırıp yorum yazdı, destek al dedi diğer konularında, keza ben yapması gerekenleri yazdım, özelden sabırla açıkladım da.
Sitede 500 bin üye var, hadi bunun 50.000'i hergün aktif desek her birine imtiyaz sağlasak aynı içerikle onlarca konu açsalar olur mu? Olmaz elbette, sonuçta yorum yapanlarda emek harcıyor, fikir veriyor burada, dön dolaş aynı şey için yorum yapmalarını bekleyemeyiz, site kurallarını da kişiye özel esnetemeyiz, kapsadığımız diğer konuların sahibelerine haksızlık olur.
Tedavi olması şart, bunun çözümü burada değil çünkü sağlık söz konusu.
Rica ederim, yok aslında öyle akıllı bir kadın değilim, sanırım tecrübeler yüzünden biraz daha farklı bakıyorum olaylara, yaş kemale erince fikirler gelişiyor:)doğru çok haklısın kişi bazında düşünmemek gerek yüzlerce kadın var bu sitede herkes için özel kurallar olamaz olmamalı
bu arada çok tatlı bi kadınsın sen ya, her yorumunu okuduktan sonra keşke ben de bu kadar akıllı olabilsem diyorum hep
bende bendeeeeeee...hoş yaş ileryeyince ..çocukluk gibi olmaya başlanıyor gibi geliyorBen tam tersi çocukluğumu bana benzetseler üzülürüm çünkü küçükken pek güzel olduğum söylenemez
Çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüşme hikayesi benimki
sorularına cevap bulursa düzelecek
Yalnız değilmişim ya, ben de her yorumunda keşke ben de böyle düşünebilsem diyorum, üstelik yaşım da az değildoğru çok haklısın kişi bazında düşünmemek gerek yüzlerce kadın var bu sitede herkes için özel kurallar olamaz olmamalı
bu arada çok tatlı bi kadınsın sen ya, her yorumunu okuduktan sonra keşke ben de bu kadar akıllı olabilsem diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?