biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

Canım senin derdin ne Allah aşkına doğru düzgün anlat artık.
Bak daha önce de demiştim benim kuzen de bana çok benziyor diye.
Yüz hatları falan çok benziyor bunlar normal şeyler
canim benimkinde gitti benim fotogrami o sandi cocukluk fotogrami yani o benim degil mi ki ya

Seni acayip merak ettim, kendinden memnun mu değilsin yoksa çok boş vaktin mi var.. Kendini meşgul et bence. Boş zaman iyi degil

canim benimkinde gitti benim fotogrami o sandi cocukluk fotogrami yani o benim degil mi ki ya
Bizim de öyle oluyor canım. Ne kadar etkilidir bilemem ama annesi sana çok bakmıştır sana benzemiştir derler.
Benim annem bana hamileyken (hamile olduğu bilmiyormuş o sırada) otobüste küçük bir kız görmüş ve keşke böyle bir kızım olsa demiş. Ben 3 4 yaşımdayken hep derdi böyle şeylere inanamazdım ama o kız sana çok benziyor derdi.
Kan bağımız olmadığı halde benzetmiş.
Sınıfta bir kız vardı onunla beni de çok benzetirlerdi ortaokuldayken. Ben hiç benzetemezdim gerçi onu ama ne bilim normal yani

Konuyu Kibledim.
Biz bıktık o bıkmadı.
Ebru Gündeş'in bayılma sahnelerinin 866786486 kez yayınlanmasına döndü bu iş.
Kadın bir sefer bayıldı bu kadın da bilmem kaç sefer konu açarak kendini benzetti durdu

Oturur ağlardım ağlardım
Sonra da takıntılılar gibi her gün bdvye böyle saçma sapan konular açardım başka napacaadıım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…