biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

bazı yorumlar çok çirkin. cevap yazmak zorunda değilsiniz. hasta birine sen nasıl hasta olursun diye çıkışmaktan başka birşey değil. ki obsesif birine verilebilecek en kötü cevaplardır tepkileriniz. yerinizde olsam düşünerek yazardım. konu sahibi sakin ol öncelikle. kimse sana zarar vermek istemiyor sen de kimseyi incitecek birsey yapmadın. durumunun farkında olduğunu düşünüyorum. yapman gereken tedavi olmak. düzelecek herşey. inan.

ya fake ya da ileri derecede takıntılı kişilik.
Allah şifa versin.

Arkadaşlar siz ecenin gerçekten takıntılı olduğunu tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben inanmıyorum artık. .
Eğer cidden rahatsız olsa derdini anlatırdı .
Hepimizle dalga geçiyor aklı sıra, tek cümlelik anlamsız şeyler yazarak. . .

Öff çok umursadım seni ece. . . Yazık vaktimize, yaptığın ayıp.

Allah razı olsun anladın beni geçermi peki

yukarda gayet açık olay

ben şuan kafama takıyorum bu çocukluğuma hakaret degil mi o resimdeki ben degilmiyim ki diye
Varsayalım ki sen değilsin. Ne olacak ? Bütün çocukluğun çöpe mi gidecek ? İnsan insana benzer ne var bunda ? Sorununun ne anlamiyorum.Benzetildigin kişiden mi hoslanmiyosun? Yada ''o resimdeki ben değilim bütün çocukluğum yalanmis'' diye mi düşünüyorsun ?

evet sonuncusu .o benim çocukluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…