- 8 Eylül 2016
- 191
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi ececansuece
-
ben şuan kafama takıyorum bu çocukluğuma hakaret degil mi o resimdeki ben degilmiyim ki diyeEce bacı
Konun kaç kez kiblendi haberin ola.
Haydi şimdi kapanmadan güzelce anlat bakalım .
Sen ne tepki verdin?
canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi
canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi
Ofisim Müslüm Gürses te çalsın mı arka fonda ? :)gel birbirimizi keselim, bir kk üyesi diğer bir kk üyesini jiletlesin
Allah razı olsun anladın beni geçermi pekibazı yorumlar çok çirkin. cevap yazmak zorunda değilsiniz. hasta birine sen nasıl hasta olursun diye çıkışmaktan başka birşey değil. ki obsesif birine verilebilecek en kötü cevaplardır tepkileriniz. yerinizde olsam düşünerek yazardım. konu sahibi sakin ol öncelikle. kimse sana zarar vermek istemiyor sen de kimseyi incitecek birsey yapmadın. durumunun farkında olduğunu düşünüyorum. yapman gereken tedavi olmak. düzelecek herşey. inan.
yukarda gayet açık olayArkadaşlar siz ecenin gerçekten takıntılı olduğunu tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben inanmıyorum artık. .
Eğer cidden rahatsız olsa derdini anlatırdı .
Hepimizle dalga geçiyor aklı sıra, tek cümlelik anlamsız şeyler yazarak. . .
Öff çok umursadım seni ece. . . Yazık vaktimize, yaptığın ayıp.
evet o sandılar düpedüz bu ne demekKime benzettiler senin çocukluk foto nu? Akrabana filan mı?
niye hakaret olsun.gerçi ne yazsak boşa kürek çekmiş gibi olacağız neden yazıyorum bilmiyorum ama.ben şuan kafama takıyorum bu çocukluğuma hakaret degil mi o resimdeki ben degilmiyim ki diye
şikayet edince mutlu oldunmu
Varsayalım ki sen değilsin. Ne olacak ? Bütün çocukluğun çöpe mi gidecek ? İnsan insana benzer ne var bunda ? Sorununun ne anlamiyorum.Benzetildigin kişiden mi hoslanmiyosun? Yada ''o resimdeki ben değilim bütün çocukluğum yalanmis'' diye mi düşünüyorsun ?ben şuan kafama takıyorum bu çocukluğuma hakaret degil mi o resimdeki ben degilmiyim ki diye
benzemeyi sormadım yukarda ki olayı siz yaşasanız tepkiniz ne olurdu dedim
tedavi oluyormusun?Allah razı olsun anladın beni geçermi peki
evet o sandılar düpedüz bu ne demek
Sansın ne olacak ?ben böyle olay yaşadım.siz olsanız ne yapardınız
evet sonuncusu .o benim çocukluğumVarsayalım ki sen değilsin. Ne olacak ? Bütün çocukluğun çöpe mi gidecek ? İnsan insana benzer ne var bunda ? Sorununun ne anlamiyorum.Benzetildigin kişiden mi hoslanmiyosun? Yada ''o resimdeki ben değilim bütün çocukluğum yalanmis'' diye mi düşünüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?