- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Hata olur.Kültür farkı şimdiden canını sıkmış ki,gelenek görenek anlamında katılar biliyorsun.
Zaten işte bu diyebilseydin kafanda bir sürü soru olmazdı.
Ayrıca cinsellik mevzusunu açması bile çirkin.Üstelemesine değinmiyorum bile terbiyesizin.Ergen gibi.Di ki canm..
Kafamda işte bu diyebilseydim olurdu di mi canım. .
Sağlıklı ilişki bu yani..
Bana bu cinsellik isteği hiç hoş gelmedi.bu istekle olmaz ki belki bir şekilde gelişir olur diyelim.sonra değişmiş istemiyorum tanımak istiyorum demiş.belki sonradan iyi niyetli dusunmustur bilemiyorum ama pek uygun gelmedi bana
Ayrıca cinsellik mevzusunu açması bile çirkin.Üstelemesine değinmiyorum bile terbiyesizin.Ergen gibi.
Hiç bulaşma derim.
Mardinli diye niye engellediniz adamı yahu? Mardinliler insan mı yiyor?
Bunun dışında yazacak çok şey var da toparlayamadım bir türlü kafamı mardine takılınca. Toparlayınca yazarım.
Bilmiyorum canım. .sadece cekindim istem dışı. .
Birde bir evlilik geçirdiğim için korkuyorm onun da etkisi var..çok guvensizm. .sanki kararlarım yanlış olcak ve yine hata yapcam gibi..
hiç hoş ve normal değil bence ilk gelen hisleriniz sizi huzursuz etmiş belli ki... sizi huzursuz eden hiç bişeyin peşinden gitmeyin yalnız olsanız bile ... hiç gerek yok bence zaten doğu tarafı modern olsa bile gene bi kulturlerine baglı oluyorlar ırf o değil ki ailesi var bi de evlilik geçirdiğiniz için zor sizi kabul etmeleri ne gerek var bunu yaşıycaksınız bi suru drama sonra (yanlıs anlamayın sizi daha iyi karşılayabilecek ve gönlünüzün daha uyuşacağı başka daha doğru gözüken birisi illa ki kapınızı çalacaktır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?