- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
adamın amacı evlilik değil !
adam nasıl olsa bakire değil diye sana gelmiş!
anlamadın mı..
bu adama değil şans sümüğünü bile verme
Cinsellik konusu cok kafama takildi. Siz bu konuda cok katiyseniz onun daha onceki iliskilerindeki cinsel yakinligi sizi rahatsiz edip kapilari zaten tamamen kapamiyor mu ? Kultur egitim farki falan deyinmeuecegim bile
Oyle yapıyorum canım. .öyle yapcam da bundan sonrakiler için de..geri dönüşü yok artık çok korkuyorum tekrar yanilmaktan. .
Bence onunla olmamalısın. Hiçbir şartla uyum sağlamıyorsunuz. Adamın konuşmalarından davranışlarından iğreti oldum. Ne demek seni istiyorum. Hiç evlenmemiş olsaydın sana bunu yeklif edebilecek miydi.
Lütfen kendini yakma. 6. Hissim kuvvetlidir. Bu adam sana göre değil.
Fazlasıyla güvensiz olduğunuzu korktuğunuzu anladım bu yüzden önce zaman tanıyın kendinize, içinize sinmediği sürece adım atmayın, içinize siniyor gibi olsa da büyük adımlarla gitmeyin bence bu süreciniz geçene kadar. İnce elemek değil de iç sesinize kulak verin.
Herkesin bir olayın etkisinden kurtulma süreci değişiyor, sizin daha geçmemiş, boşluğunuza dikkat edin, en azından ciddiyet kararını hemen vermeyin...
Duygusal bir boşluktasınız belli. Sakın aman haaa uzak durun!
Tamam her erkek cinsellik ister fakat ben ciddiyim dedikten sonra cinsel isteğini sürekli vurgulamaz.
Yapamazsınız bu kişiyle. Başlarsanız ilişkiye Cinsel birlikteliğinizi olur ama!
Sonra siz zamanla alışır aşık olursunuz o da bahaneler uydurur kaçar sizden. Niyeti bozuk!
Eğitim kültür farkına takan biriyseniz asla yapamaz ve sürekli eleştirir kendinize kızarsınız.
Uzak durun size ulaşamasın. Boşluktayken yanlışa gitmeyin.
Aynen canım. .Burada iyi ki paylasmisim. .çok iyi geldiniz ..sağolun. .
Doğru karariniza bir nebze destek olabildiysek icinizin huzurlu olmasina sebep olabildiysek ne mutlu..
Allah iyilerle karsilastirsin..
Yorumlari dikkate almaniza cok sevindim. O adamdan hayir gelmez.. Evlilik disi cinsellige acik ne demek ya tobe tobeHer birinize çok tşk ederim..her şey çok net artık. .iyi ki varsınız. .♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?