- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Konu oraya nerden geldi . Sevgilisi olmadan aranızda o samimiyet oluşmadan bunu size niye söyledi?Hemen söylemedi. .sevgili olursak olmak isterim dedi..
süpersin valla kadın gibi kadın hiç tereddüt etme bak gör allah nasıl gönlüne göre vericek ne olduğu belli değil onun kendi yoluna baksınHelal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsin
şey demek istedim yanlış anlamayın çok güzel nokta atışı yapmışsınız da sizin de buna benzer doğu taraflarından bir yaşanmışlığınız tecrubeniz mi oldu dedim benim eski erkek arkadaşımda öleydi de ondan sordum güzel tespitlerinizden çıkarım yaptım kendimce :)
Su kafanızi bir degisseniz, insanlari memlekete göre degil karakterine göre degerlendirseniz keske.Doguluyum,emin olun genel anlamda bakildiginda bir çok erkekten daha namuslu daha agirdir erkeklerimiz.Bilip bilmeden ne guzel karaliyorsunuzdaha arkadaş bile olmadan seks muhabbeti nedir. klasik doğulu kafası.
Aynen bu gün yok istemem der, yarın nasılsa görüşüyoruz neden olmasın der.. Adam baştan belli etmiş fikrini...süpersin valla kadın gibi kadın hiç tereddüt etme bak gör allah nasıl gönlüne göre vericek ne olduğu belli değil onun kendi yoluna baksın
YOK YOK sen yol yakınken bu sana daha fazla sarmadan sen açık açık yolla bunu ve bence aileni bahane et de ki ben yalan dolanla ugrasamam aileme karsı, annem bende bi haller sezmiş ilişki yaşamamı hoş karşılamıyorlar bana daha sahiplenici davranıyorlar aynı hataları bi daha yaşamamdan çekiniyorlar de , kendi üstüne al hala ben toparlanamadım hazır değilim hiç bir şey yaşamaya de .... hiç onunla ilgili bi konuya değinme ... yalnızlık zor bilirim ama hep en yanlış kararlar ve kötü tercihler çok yalnız olundugunda alınanlar ne yazık kı bundan emin ol ....
uzak derseniz mutluluğa sizden daha da uzaklaşır... deneyin bakın olumlu şeyleri aklınıza doldurun kendi kendinize inamasanız bile zorla soyleyin cidden bakın deneyin duanızı eksik etmeyin umutlu olun siz temkinli ve akıllı bı kadınsınız belli ki ne guzel tespitler yapmıssınız zaten hisleriniz de size söylemiş bakın mutlulugu da hislerinizle kendinize çağırın
bende diyordum ki ne zaman palıycak bu konu :) bakın hanımefendi bana ne güzel cevap vermiş karalama yapılmıyor ama böle bir durum var çoğunlukta aynı düşüncede size iyisi denk gelmiş allah mesut etsin evet bende aynı fikirdeyim çoğu zaman adam gibi adamlar yapmayın hemen böyle lütfen ''erkeklerimiz '' demişsiniz boşverin şimdi kadın kadına dertleşiyoruz değil mi bakın , sevgilerSu kafanızi bir degisseniz, insanlari memlekete göre degil karakterine göre degerlendirseniz keske.Doguluyum,emin olun genel anlamda bakildiginda bir çok erkekten daha namuslu daha agirdir erkeklerimiz.Bilip bilmeden ne guzel karaliyorsunuz
Yok olmiycam canm..kesinlikle. .netleşti her seySonbahar 35 Bu karakteri bozukla birlikte olmazsin umarim.
Konu oraya nerden geldi . Sevgilisi olmadan aranızda o samimiyet oluşmadan bunu size niye söyledi?
Ben 'klasik dogulu kafasi' lafini kabul etmiyorum etmem. Kac tane dogulu taniyorsunuz da boyle genel konusuyorsunuz onu da anlamadim.Deseniz ki, bosanmis kadina bunu yataga atarim dusuncesiyle yaklasan-karakteri oturmamis erkek kafasi,beni rahatsiz etmezdi. Bunu dusunen tek dogulular degil,her yorede var bu tiplerbende diyordum ki ne zaman palıycak bu konu :) bakın hanımefendi bana ne güzel cevap vermiş karalama yapılmıyor ama böle bir durum var çoğunlukta aynı düşüncede size iyisi denk gelmiş allah mesut etsin evet bende aynı fikirdeyim çoğu zaman adam gibi adamlar yapmayın hemen böyle lütfen ''erkeklerimiz '' demişsiniz boşverin şimdi kadın kadına dertleşiyoruz değil mi bakın , sevgiler
Şu an belki bir boşlukdasınız, acele etmeyin. Sizi anlayan, dürüst. helal süt emmiş, size uygun biri elbette çıkar. Bu beyefendi hiç bir yönden size uygun değil bence. Her şey bir yana ahlaki değerleri bile uygun değil. Doğulular böyle şeylere çok değer verirler. Evlilikden önce cinsellik yaşamayı normal karşılamazlar. Adam sizin daha önce evlilik yaşamanızdan dolayı sizden faydalanmak istiyor. Baktı ki istediğini alamayacak, yazmamaya başladı. Sizin için hayırlısı böyle olması.
doğulusu batılısı olmamalı tabiki önce insan olmalı siz takmayın öyle bir ayrımcılık düşüncesi güderek yazmadığını düşünüyorum.. Doğuda bizim vatanımız batıda biz biriz....Ben 'klasik dogulu kafasi' lafini kabul etmiyorum etmem. Kac tane dogulu taniyorsunuz da boyle genel konusuyorsunuz onu da anlamadim.Deseniz ki, bosanmis kadina bunu yataga atarim dusuncesiyle yaklasan-karakteri oturmamis erkek kafasi,beni rahatsiz etmezdi. Bunu dusunen tek dogulular degil,her yorede var bu tipler
Ondan sana bir halt olmaz . yadırgamıyorum bak seni .yanlis anlama.dul bayansın ve erkeklerin odak noktasısın . senn ona fizandayim de yine gelir. Cunku niye malum o is için.sakin kanma sakin .sonra kullanıp atar seni bir kenar a.artik hamile mi kalıp gün sayarsın.sakin güvenme.Mrb arkadaslar..
Geçen seneden bir arkadaslik teklifi almıştım.Mardinli olduğunu söyleyince korktum bilmiyorum neden..gorusmeme kararı aldım. Kendisine sebebin bu olduğunu soylemedim ama sadece istemiyorum dedim. Engelledim her yerden. .
Aradan bir yıl geçti ve beni başka bir hesaptan takip etmiş ..sonra yazdı bana yine. .hatta görüştüm bir çay içtik bir 10 dklik bir zamn diliminde. .sonra benimle olmak istediğini söyledi.
Bnm basimdan bir evlilik geçti. .çocuğum yok ama çok guvensizm. .memleketimin dışına cikarsam veya yine kendim tercihimi yaparsam yanilirim diye korkuyorum. .bunu izah ettim çoğu zamn..
Bir de cinsellige normal bakıyor evlilik olmadan ..bni çok istediğini dw söyledi ama bn geri cevirdim. .Çünkü bn sadece eşimle birlikte oldum ve bu konuda çok katiyim. Çok istesede reddettim.
Sonra cinsellik istemediğini sadece beni tanımak istedigini söyledi. .bn senin için memleketine bile gelirim lütfen geri cevirme dedi..ciddi düşünüyorum diyor ciddi anlamda tanımak istediğini söylüyor.
Ama bn kararszm uzaktan ilişki yurutemeyecegimi söyledim. .bir de çok kiskanc onu farkettim. .
Kendisi Anadolu lisesi mezunu ama bir AVM de oyuncak dukkannda satış temsilcisi bnden de iki yaş küçük. .
Eğitim farkı var ama kndini yetiştrmis biri..bilmiyorum o elinden geleni yaptı aslında her şeyi söyledi. .ama ben adım atamiyorum. .korkularm var..
Benimle belki çok mutlu olacaksın diyor denemeden bilemezsn diyor. .diyor yani..Oyuncak dükkanında çalışması cocuklarla arasının iyi olduğunu gösteriyor da ..7 yıldır orada..
Babası hasta malulen emekli olcakmis. .abisi 38 yaşında ve bekarmis. .bankada calisiyormus toplu personel cikarimina gitmisler calisiyormus. .annesi de tekel den emekliymis. .
Hep o yazdı ..ben hiç ilk adım atmadim. .bilmiyorum. .en uzun ilişkisi 6 aymis güven problemi yaşadığı icib ayrılmış. .
Sizce ne yapmalıyım. .Eğitim ve kültür farkı olur mu..Büyükşehirde büyümüş hiç oraya gitmemis dediğine göre ..kuzenleri var gayet hoş vakit geciriyorlar. .kuzenleri kız çoğu ve onu çok seviyorlar ..
Kafam karışık çok. .hata yapmaktan çok korkuyorum.
Evi yaşamak için mi tutmuşlar sirf birliktelik için mi ne bu şimdi ne bileyim iyi dusun derimBilemiyorum ki canm..Önceki sevgili dönemlerinde ev bile tutmuslar birliktelik için. .normal bakıyor yani..ona doğal geliyormuş. .
Ben de bu isteğini karsilayamam dedim. .bnm çizgim bu dedim. Çok ısrar etti ..sonrada tmm cinsellik olmasın dedi..
Bilmiyorum. .
Kultur farki azimsanmayacak bi durum. Ileride emin olun zorluk yasarsiniz
Ikincisi cinselligi diyip de sonra sizin tepkinizden dolayi yok aslinda biyle demistim de... gec o ayaklari nabiz yoklamis.
Cok bi artisi da yok gibi bence ikinci evlilik icin hic risk almaya degmez. Hem bir sene icinde sadece sizi takip etmisse demekki pek tercih edilmeyen biri. O nedenle siz de uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?