Biri var......sizce?

Kultur farki azimsanmayacak bi durum. Ileride emin olun zorluk yasarsiniz
Ikincisi cinselligi diyip de sonra sizin tepkinizden dolayi yok aslinda biyle demistim de... gec o ayaklari nabiz yoklamis.
Cok bi artisi da yok gibi bence ikinci evlilik icin hic risk almaya degmez. Hem bir sene icinde sadece sizi takip etmisse demekki pek tercih edilmeyen biri. O nedenle siz de uzak durun

Helal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsin
süpersin valla kadın gibi kadın hiç tereddüt etme bak gör allah nasıl gönlüne göre vericek ne olduğu belli değil onun kendi yoluna baksın

güneydoğuda yaşıyorum, nişanlım da doğulu. o pek böyle düşünen birisi değil (en azından bana yansıttığı kadarıyla, iç dünyasını bilemem), biraz onun anlattıklarından, biraz çevremde yaşananlardan dolayı çözdüm artık.

örneğin, benim de boşanmış bi arkadaşım var, onunla görüşmek isteyen birisi olmuştu. nişanlım da ''dikkat et, bazı pis erkekler var, boşanmış kadınlar hakkında böyle böyle düşünürler, sakın taviz verme'' minvalinden baya nasihat etmişti. nitekim dediği her şey çıkmıştı sonradan.

daha arkadaş bile olmadan seks muhabbeti nedir. klasik doğulu kafası.
Su kafanızi bir degisseniz, insanlari memlekete göre degil karakterine göre degerlendirseniz keske.Doguluyum,emin olun genel anlamda bakildiginda bir çok erkekten daha namuslu daha agirdir erkeklerimiz.Bilip bilmeden ne guzel karaliyorsunuz

süpersin valla kadın gibi kadın hiç tereddüt etme bak gör allah nasıl gönlüne göre vericek ne olduğu belli değil onun kendi yoluna baksın
Aynen bu gün yok istemem der, yarın nasılsa görüşüyoruz neden olmasın der.. Adam baştan belli etmiş fikrini...

Çok tşk ederim canım. .çok çok iyi geldiniz..
Bn d öyle söylemeyi düşünüyorum.
Şimdi her şey daha netleşti gözümde ..çok sağolun ..♡♡

bende diyordum ki ne zaman palıycak bu konu :) bakın hanımefendi bana ne güzel cevap vermiş karalama yapılmıyor ama böle bir durum var çoğunlukta aynı düşüncede size iyisi denk gelmiş allah mesut etsin evet bende aynı fikirdeyim çoğu zaman adam gibi adamlar yapmayın hemen böyle lütfen ''erkeklerimiz '' demişsiniz boşverin şimdi kadın kadına dertleşiyoruz değil mi bakın , sevgiler

Şu an belki bir boşlukdasınız, acele etmeyin. Sizi anlayan, dürüst. helal süt emmiş, size uygun biri elbette çıkar. Bu beyefendi hiç bir yönden size uygun değil bence. Her şey bir yana ahlaki değerleri bile uygun değil. Doğulular böyle şeylere çok değer verirler. Evlilikden önce cinsellik yaşamayı normal karşılamazlar. Adam sizin daha önce evlilik yaşamanızdan dolayı sizden faydalanmak istiyor. Baktı ki istediğini alamayacak, yazmamaya başladı. Sizin için hayırlısı böyle olması.

ölü taklidi yap karşındaki barzo tip bariz ... kesinlikle dümenci ayrıca

Ben 'klasik dogulu kafasi' lafini kabul etmiyorum etmem. Kac tane dogulu taniyorsunuz da boyle genel konusuyorsunuz onu da anlamadim.Deseniz ki, bosanmis kadina bunu yataga atarim dusuncesiyle yaklasan-karakteri oturmamis erkek kafasi,beni rahatsiz etmezdi. Bunu dusunen tek dogulular degil,her yorede var bu tipler

Ewet canm..hayırlısı buydu..çok soru işareti vardı. .bnm icin doğru olan buydu..Burada sağolun sizde goruslerinzle bana yardımcı oldunuz ..netleşti tamamen..

Sana herhangi bir propaganda yapmıyorsa mardinli vs diye önyargılı olma. Her nereli olursa olsun dayatma yada bölücü bir propaganda yapıyorsa önyargılı olmana hak veririm.

Burada yazan birçok arkadaşa katılıyorum bu iş bence de yaş. Ancak benim dikkatimi çeken siz boştuktasınız ve sıkıntıdan bu acaba olur mu sorusu bence.

Bir de merkür retrosundayız yahu geçmişteki tanışıkla başlasanızsa sonu hüsran:)

doğulusu batılısı olmamalı tabiki önce insan olmalı siz takmayın öyle bir ayrımcılık düşüncesi güderek yazmadığını düşünüyorum.. Doğuda bizim vatanımız batıda biz biriz....

Ondan sana bir halt olmaz . yadırgamıyorum bak seni .yanlis anlama.dul bayansın ve erkeklerin odak noktasısın . senn ona fizandayim de yine gelir. Cunku niye malum o is için.sakin kanma sakin .sonra kullanıp atar seni bir kenar a.artik hamile mi kalıp gün sayarsın.sakin güvenme.

Evi yaşamak için mi tutmuşlar sirf birliktelik için mi ne bu şimdi ne bileyim iyi dusun derim

Artık çok eminim. .Rabbim hayırlısını versin ..bosanmis olunca işte oluyor boylr. .Rabbim sasirtmasn kimseyi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…