- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bu kadar tedirgin olursan yanlış karar verirsin zaten. Bi kendine güven, dik dur...
Bak güzelcim, eğitim farkı var, kültür farkı var, muhtemelen gelir farkı var adam fazla kıskanç vs. Bunların hepsi olumsuzluk zaten.
Cinselliğe gelince; önceden yaşamış olabilir, doğal görüyor olabilir buraya kadar sorun yok. Ama iş ilk kez buluştuğu kızdan cinsellik istemeye ve bu konuda ısrar etmeye gelince çüşşşş denir o adama. Cinsellik normal, dile getirmek normal değil.
Kısaca bu adam normal değil. Seni sevdiği, aşık olduğu falan da yok. Bir derdi var ama nedir bilemedim.
Bu iş olmaz kültür farkı yaş farkı çok değil ama Doğulu erkekler ay farkını bile ilerde sorun ediyo ...egitim farkı. ..dusunce farklı. ..farklida farklı. ..ama en kötüsü cinselligi hemen katmasi ...sana uygun değil Sanki
Haklısın canm..Seni zorlamam diyor..ama diretiyor güven vermiyor..boşanmış olunca bunla sevişirim demiş.
kaç.
daha arkadaş bile olmadan seks muhabbeti nedir. klasik doğulu kafası.
öyle açık görüşlü olsa muhabbetini bile açmazdı.
YOK YOK sen yol yakınken bu sana daha fazla sarmadan sen açık açık yolla bunu ve bence aileni bahane et de ki ben yalan dolanla ugrasamam aileme karsı, annem bende bi haller sezmiş ilişki yaşamamı hoş karşılamıyorlar bana daha sahiplenici davranıyorlar aynı hataları bi daha yaşamamdan çekiniyorlar de , kendi üstüne al hala ben toparlanamadım hazır değilim hiç bir şey yaşamaya de .... hiç onunla ilgili bi konuya değinme ... yalnızlık zor bilirim ama hep en yanlış kararlar ve kötü tercihler çok yalnız olundugunda alınanlar ne yazık kı bundan emin ol ....Ewet canm yalnızlıktan olebilirim. .çok derinlerdeyim boğulcak gibi oluyorum. .Bu şekilde böyle bir hislerimi de hareket etmekte çekiniyorm. .
O yüzden korkuyorum. ..ve cok temkinliyim. .dün gece çok yalvardi bn yok dedim cinsellige tanımak istedi o olmadan ciddi bir ilişki istedi. .bn uyumak istediğimi söyledim cvp vermedim..kararsız kaldım. .
guvenemiyorum evet katilardir illa ki çünkü whatsptn yazıyor cvp vermeyince Face ye bakıyor bana niye cevap vermiyorsun diyor. .Henüz sevgili bile değilken sorguluyor. .
Bir de evliligimden bir şeyler paylastm sorunca tek taraflı değildir gözünle görmedin sonuçta gibi bir şeyler söylüyor beni eleştiriyor. .
Yani oturmadi kafamda canım. ..acaba işte bu diyebilecegim biri olacak mı. .çok uzak sanki..mutluluk uzak sanki..
boşanmış olunca bunla sevişirim demiş.
kaç.
daha arkadaş bile olmadan seks muhabbeti nedir. klasik doğulu kafası.
öyle açık görüşlü olsa muhabbetini bile açmazdı.
kesinlikle bunların böle bit beyinlerinden erkek kafası işte çok güzel yazmışsınız aynı fikirdeyimkatılıyorum. ben de bunu anlatmak istedim de yanlış anlaşılmaktan korktum.
adamda ben şunu sezdim; konu sahibi boşanmış ya hani, rahatça sevişebilir ya hani hiç evlenmemiş bi kıza nazaran, (hiç böyle bi zihniyetim yok ama maalesef genel türk erkeği zihniyeti bu olduğu için utanarak yazıyorum) , bu süperzeka oğlanımız da o yüzden birlikte olurum, sevişirim diye düşündü.
evlenmeye karar verdiği zaman da anası buna memleketten el değmemiş (!!) kız bulur. üzülerek söylüyorum ki hissettiğim bu malesef.
Bu kadar ısrarlı olması beni bile rahatsız etti,kültür farkı kesinlikle sorun. Anladığım kadarıyla mantık evliliği gözüyle bakıyorsun ki bence yaklaşımın çok güzel, uzak dur canım,cinsellik kimilerine göre önemli değil sence önemli olduğunu görüyorum ki tebrik ediyorum en doğrusunu yapıyorsun....
:) sizin doğulu erkek deneyiminiz olmuş galibakatılıyorum. ben de bunu anlatmak istedim de yanlış anlaşılmaktan korktum.
adamda ben şunu sezdim; konu sahibi boşanmış ya hani, rahatça sevişebilir ya hani hiç evlenmemiş bi kıza nazaran, (hiç böyle bi zihniyetim yok ama maalesef genel türk erkeği zihniyeti bu olduğu için utanarak yazıyorum) , bu süperzeka oğlanımız da o yüzden birlikte olurum, sevişirim diye düşündü.
evlenmeye karar verdiği zaman da anası buna memleketten el değmemiş (!!) kız bulur. üzülerek söylüyorum ki hissettiğim bu malesef.
kesinlikle ırkçı bi insan değilim, ben seni anladım ama bazı arkadaşlar yanlış anlayıp senin mardinlileri küçümsediğini falan zannedecek. sen aslında kültür farkından korkuyosun, mardin gibi doğu yerlerin kültürü daha farklı, daha katı ve bu zihniyetleri malesef değiştirilemez.
bu adam belki onlar gibi düşünmüyordur, zihniyeti belki ailesi gibi değildir. ama bi yerden sonra illa ki sorunlar olur. sen onlara ayak uyduramazsın, onlar seni anlamaz.
evlilikten önce cinsellik yaşamak normal, ama arada bi güven oluştuktan sonra, ilişki ilerledikten sonra normal. ama senin çizgilerin varmış, evlenmeden istemiyorsun, senin kararın tabi.
amaa tutup ağzıyla cinsellik ister mi insan ya? bu konulara girer mi hiç daha ilişkiye bile başlamadığı insanla??
niyeti hiçte iyi gelmedi bana. sanki amacı cinsellik gibi. bunu dile getirmesi kalbinin kötü olduğunu gösterdi bana.
normali nasıl olur, tamam dersin, ilişkiye başlarsınız, aradan zaman geçer, birbirinizi tanırsınız, sonra bi gün doğaçlama gelişen bi öpüşme anında, baktın o ileriye götürmeye çalışıyor, sen ise o sırada durdurup çizgilerin olduğunu söylersin. o da bu şekilde öğrenir istemediğini.
ama daha ikna etmeye çalıştığın bi kadına bu mevzuları açmak, çok yanlış ve art niyetli.
madem ciddi düşünüyor, 1 sene sabretsin, birbirinizi tanıyın, evlendikten sonra yaşayın cinselliği.
:) sizin doğulu erkek deneyiminiz olmuş galiba
Helal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsinTşk ederim canım. .bnm tenin vücudum bnm için önemli dedim. .dinimizcede haram dedim..bn bunu bir kez yaparsam sonu gelmez dedim..garantin var mı bnmle olacağına dedim.
Bu çok özel bir şey bnm özelim. .evliliği anlamlandiran bir olgu dedim diğer türlü anlamı yok dedim..
Bu bnm net kararım dedim aklında bu varsa zamanını boşa geçirme dedim inan bn de zaman kaybı dedim..
Bn de kadınm her kadın gibi bizde yaşamak isterz ama helal olanındn dedim..esimin bana soğuk davrandığı dönmlerde onu gözünle bile aldatmadm dedim..hep uzak durdum dedim. .
Heralde bnden umudunu kesti sesi çıkmıyor. .sonra cinsellik olmasın dedi..öyle garip geçişleri oldu..hayırlısı buydu..Çünkü çok dua ettm..
Rabbim bn doğruya yanlısı secemiyorum. Sen bana doğruyu göster dedim..bnim icib yanlıs olan insanları bnde uzak tut dedim..
Rabbim cvp verdi. .yazmıyor.
Sakın bulaşmayın, kaçın. Hiç güvenilir gelmedi. Daha şimdiden sinyaller vermiş. Geçmişiniz ile ilgili konuşmaları hiç hoş değil.
Helal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsin
Bu bile garip ve niyetini belli ediyo. Saf olmaHemen söylemedi. .sevgili olursak olmak isterim dedi..
şey demek istedim yanlış anlamayın çok güzel nokta atışı yapmışsınız da sizin de buna benzer doğu taraflarından bir yaşanmışlığınız tecrubeniz mi oldu dedim benim eski erkek arkadaşımda öleydi de ondan sordum güzel tespitlerinizden çıkarım yaptım kendimce :)anlamadım ne demek istediğinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?