Biri var......sizce?

Haklısın canm..bn de dusundm kafamda bir ton şey var..normalde yazardı bu gece yazmadi çünkü hep o yazıyor. ..bn uzak baktığım için bu durumlardan ötürü ona yazmıyorum.

Bir de bağlanmak istemiyorum ondan..bir derdi var niye diretti bn de bilemedim. .çok istiyorum deyip duruyor ve bunu normal göstermeye çalışıyor. .

Bana da öyle geliyor canm..uzgunum

Bu kadar ısrarlı olması beni bile rahatsız etti,kültür farkı kesinlikle sorun. Anladığım kadarıyla mantık evliliği gözüyle bakıyorsun ki bence yaklaşımın çok güzel, uzak dur canım,cinsellik kimilerine göre önemli değil sence önemli olduğunu görüyorum ki tebrik ediyorum en doğrusunu yapıyorsun....

kesinlikle ırkçı bi insan değilim, ben seni anladım ama bazı arkadaşlar yanlış anlayıp senin mardinlileri küçümsediğini falan zannedecek. sen aslında kültür farkından korkuyosun, mardin gibi doğu yerlerin kültürü daha farklı, daha katı ve bu zihniyetleri malesef değiştirilemez.
bu adam belki onlar gibi düşünmüyordur, zihniyeti belki ailesi gibi değildir. ama bi yerden sonra illa ki sorunlar olur. sen onlara ayak uyduramazsın, onlar seni anlamaz.

evlilikten önce cinsellik yaşamak normal, ama arada bi güven oluştuktan sonra, ilişki ilerledikten sonra normal. ama senin çizgilerin varmış, evlenmeden istemiyorsun, senin kararın tabi.

amaa tutup ağzıyla cinsellik ister mi insan ya? bu konulara girer mi hiç daha ilişkiye bile başlamadığı insanla??

niyeti hiçte iyi gelmedi bana. sanki amacı cinsellik gibi. bunu dile getirmesi kalbinin kötü olduğunu gösterdi bana.

normali nasıl olur, tamam dersin, ilişkiye başlarsınız, aradan zaman geçer, birbirinizi tanırsınız, sonra bi gün doğaçlama gelişen bi öpüşme anında, baktın o ileriye götürmeye çalışıyor, sen ise o sırada durdurup çizgilerin olduğunu söylersin. o da bu şekilde öğrenir istemediğini.

ama daha ikna etmeye çalıştığın bi kadına bu mevzuları açmak, çok yanlış ve art niyetli.

madem ciddi düşünüyor, 1 sene sabretsin, birbirinizi tanıyın, evlendikten sonra yaşayın cinselliği.

YOK YOK sen yol yakınken bu sana daha fazla sarmadan sen açık açık yolla bunu ve bence aileni bahane et de ki ben yalan dolanla ugrasamam aileme karsı, annem bende bi haller sezmiş ilişki yaşamamı hoş karşılamıyorlar bana daha sahiplenici davranıyorlar aynı hataları bi daha yaşamamdan çekiniyorlar de , kendi üstüne al hala ben toparlanamadım hazır değilim hiç bir şey yaşamaya de .... hiç onunla ilgili bi konuya değinme ... yalnızlık zor bilirim ama hep en yanlış kararlar ve kötü tercihler çok yalnız olundugunda alınanlar ne yazık kı bundan emin ol ....

uzak derseniz mutluluğa sizden daha da uzaklaşır... deneyin bakın olumlu şeyleri aklınıza doldurun kendi kendinize inamasanız bile zorla soyleyin cidden bakın deneyin duanızı eksik etmeyin umutlu olun siz temkinli ve akıllı bı kadınsınız belli ki ne guzel tespitler yapmıssınız zaten hisleriniz de size söylemiş bakın mutlulugu da hislerinizle kendinize çağırın

boşanmış olunca bunla sevişirim demiş.

kaç.

daha arkadaş bile olmadan seks muhabbeti nedir. klasik doğulu kafası.

öyle açık görüşlü olsa muhabbetini bile açmazdı.

katılıyorum. ben de bunu anlatmak istedim de yanlış anlaşılmaktan korktum.

adamda ben şunu sezdim; konu sahibi boşanmış ya hani, rahatça sevişebilir ya hani hiç evlenmemiş bi kıza nazaran, (hiç böyle bi zihniyetim yok ama maalesef genel türk erkeği zihniyeti bu olduğu için utanarak yazıyorum) , bu süperzeka oğlanımız da o yüzden birlikte olurum, sevişirim diye düşündü.

evlenmeye karar verdiği zaman da anası buna memleketten el değmemiş (!!) kız bulur. üzülerek söylüyorum ki hissettiğim bu malesef.

Anladigim kadariyla cok kiskanc biri.evlenmeden birlikte olmayi hic normal karsilayacak biri gibi gelmedi bana.sanki musait bulsa kullanacak.iyi giderde evlenirseniz benden once...... Diye baslayan cümlelerle sizi cok üzer gibime geldi

he şunu da ekliyim adam hiç samimi gelmedi kurnazın teki evlenip boşandın diye senin cinselliği daha rahat yaşayabileceğini düşünüp seni deniyor sakın yeme , başka biri daha dert seni de belli beğenmiş takmış kafayı onlar takar ole zaten istenmedikçe ondan öle sana sen ilgilensen birazcık bak nasıl hemen sana değişir

kesinlikle bunların böle bit beyinlerinden erkek kafası işte çok güzel yazmışsınız aynı fikirdeyim

Tşk ederim canım. .bnm tenin vücudum bnm için önemli dedim. .dinimizcede haram dedim..bn bunu bir kez yaparsam sonu gelmez dedim..garantin var mı bnmle olacağına dedim.
Bu çok özel bir şey bnm özelim. .evliliği anlamlandiran bir olgu dedim diğer türlü anlamı yok dedim..
Bu bnm net kararım dedim aklında bu varsa zamanını boşa geçirme dedim inan bn de zaman kaybı dedim..

Bn de kadınm her kadın gibi bizde yaşamak isterz ama helal olanındn dedim..esimin bana soğuk davrandığı dönmlerde onu gözünle bile aldatmadm dedim..hep uzak durdum dedim. .

Heralde bnden umudunu kesti sesi çıkmıyor. .sonra cinsellik olmasın dedi..öyle garip geçişleri oldu..hayırlısı buydu..Çünkü çok dua ettm..

Rabbim bn doğruya yanlısı secemiyorum. Sen bana doğruyu göster dedim..bnim icib yanlıs olan insanları bnde uzak tut dedim..

Rabbim cvp verdi. .yazmıyor.

:) sizin doğulu erkek deneyiminiz olmuş galiba

Öyle noktalara deginiyorsunuz ki..gerçekten her birinize çok tşk ederimm..

Daha netlesiyor bir şeyler gözümde. .

Sakın bulaşmayın, kaçın. Hiç güvenilir gelmedi. Daha şimdiden sinyaller vermiş. Geçmişiniz ile ilgili konuşmaları hiç hoş değil.

Helal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsin

Sakın bulaşmayın, kaçın. Hiç güvenilir gelmedi. Daha şimdiden sinyaller vermiş. Geçmişiniz ile ilgili konuşmaları hiç hoş değil.

Ewet onu da dedim. .sen şimdiden beni eleştiriyorsun yarın bir gün daha ileriye goturursun dedim. .gerçekten oyle çıkışları oldu ki..kendime engel oldum düzgün ifade etmeye çalıştım kendimi..

Helal olsun sana sen gibi annelerin, hanımların gözlerinden öpüyorum Allah yâr ve yardımcın olsun dilerim yüce Rabbimden sana en hayırlı eşi nasip etsin

İnşallah canm.. Rabbim inşallah nasip eder..her şeyin hayırlısını inşallah. .sabırla bekliycm. .kendime nefsimë engel olup..sabırla. .

anlamadım ne demek istediğinizi :)
şey demek istedim yanlış anlamayın çok güzel nokta atışı yapmışsınız da sizin de buna benzer doğu taraflarından bir yaşanmışlığınız tecrubeniz mi oldu dedim benim eski erkek arkadaşımda öleydi de ondan sordum güzel tespitlerinizden çıkarım yaptım kendimce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…