- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
e siz takılmak için takılıyorsunuz kusura bakmayın da iyi tanıyorum 5 sene içlerinde yaşadım bunun tartışmasına girmeyelim, öle de dedik ayrıca'' erkek kafası işte '' diye biz zaten doğu erkeği olarak direk yönelterek ona sırf bağlayarak o konuşmadık farkındaysanız ben dipnot geçtim gelenek görenekler daha katı diye evet öyle de ayrıca ... siz hayırlısıyla oğlunuz olursa istediğiniz gibi bildikleriniz gibi yetiştirirsiniz genel olan eleştirilere maruz kalmaz erkek annelerinin ileri ki yaşlarında kadınlar ile olan durumları yetiştirilmeleri ile çok bağlantılı çünkü . herkes yaşadığını bildiğini saygılı bir çerçevede dile getiriyor burada ki tüm yazılarda da herkes çok nazik yazmış kişiselleştirmeyin lütfen,sevgiler.
bu kadar sorgulayarak kendinizle konuşmayın biten bitmiş giden gitmiş .... karanlık tarafta olmaya devam etmeyin işinizi de kafanızı da bu kadar kurcalamayın kendinize güvenin bu hayatta güçlü olmak en önemli şey güçlü olun lutfen !! ayrıca hata da yapabilirsiniz kadın olarak hata yapmanız var kendinize acımasızca bu kadar sorgulayarak davranmayın .. siz çok değerlisiniz
Aslında böyle pislik erkeklere dürüst olmamak lazım. Sende bundan sonra baştan evlilik yaptığını söyleme. Daha sonra ilişkinin gidişatına göre, karşınızdaki insanı iyice tanıdıkdan sonra söyle evlenip ayrıldığını. Neden baştan söylemedin derse, seni tanımadığım için, bana farklı gözle bakarsın diye, kendimi koruma amacıyla söylemedim dersin. Zaten seni seviyorsa seni her halinle kabul eder. Etmezse de kendisi bilir. Hiç baştan söyleyip kendini üzme. Onlar üzülsün. Allah gönlüne göre versin, dürüst insan çıkarsın inşallah.
Eğitim, Kültür farki.
Güvensizlik.
Ve en korkuncu evlilik dışı iliskiye siz karsi oldugunuzu söylemenize rağmen israr etmesi. (Yeterince tanismamis olmamaniza ragmen!)
Adam mechul.
Istedigi kadar kendini anlatsin tanımadiginiz biri.
kisa da olsa yanlış bir insanla vaktinizden çalmayın.
Lütfen kabul etme kesinlikle size göre biri değil.
2.hataya düşmeyin.
Bosandim diye kendini ortada kalmis veya biseylere mecbur hissetme.. Piyasayı da hiicc boyle zannetme.. Allah'a sukur dogru duzgun adamlar halen var.. Umutsuz olma ve yanlis algilarla bi hata yapma..
E tamam işte demiş hemen.ben esimle sevgili olmadan önce cinsellik konuşmadım hiç.konuşanı da duymadım.o işler spontan gelişir.duygularla olur.kafede oturulup tanımadığın bir insana ilk söz olarak söylenmez ki.böyle bir diyalog cok aşağılayıcı bence.pazarlık keser gibi.sevgili olursak sevişiriz haaaa.cok itici.senin tek ihtiyacın o mu yani.ayrılmış bekar bayan olunca sanırım tek derdinin o olduğunu düşündüHemen söylemedi. .sevgili olursak olmak isterim dedi..
ne kadar itici bir davranış, daha sevgili olmadan cinsellik için ısrar etmesi
sizi katı görünce de nasılsa ikna ederim zamanla diyip tamam olmasın o zaman demiştir
böyle şeyler neden konuşulur bilmiyorum, insanlar sevgili olur gidişata bakar yaşamak isterse yaşar
böyle baştan pazarlık usulü olması çok itici
Uzak mesafe ilişkisi olacak değil mi?
Burnunuzun dibinde olmadığı için size karşı fazla sorumluluk duymayacak, orada hayatına devam ederken muhtemelen yanınıza geldiği zamanlar için cinsellik konusunu garantiye almak istiyor. Kafasına göre yaşayacağı, egosunu ve ihtiyaçlarını karşılayacağı bir düzen peşinde. Uzak durun, üzülürsünüz...
ne kadar itici bir davranış, daha sevgili olmadan cinsellik için ısrar etmesi
sizi katı görünce de nasılsa ikna ederim zamanla diyip tamam olmasın o zaman demiştir
böyle şeyler neden konuşulur bilmiyorum, insanlar sevgili olur gidişata bakar yaşamak isterse yaşar
böyle baştan pazarlık usulü olması çok itici
E tamam işte demiş hemen.ben esimle sevgili olmadan önce cinsellik konuşmadım hiç.konuşanı da duymadım.o işler spontan gelişir.duygularla olur.kafede oturulup tanımadığın bir insana ilk söz olarak söylenmez ki.böyle bir diyalog cok aşağılayıcı bence.pazarlık keser gibi.sevgili olursak sevişiriz haaaa.cok itici.senin tek ihtiyacın o mu yani.ayrılmış bekar bayan olunca sanırım tek derdinin o olduğunu düşündü
Bu kadar çok soru işareti varken bile bile lades demeyin bence, boşluktasınız sanırım korksanız güvenmeseniz bile bu kadar soru işaretine rağmen acaba dediğinize göre..
Ayrıca cinsellik için ısrar etmek hoş bir şey mi sizce? Ve daha bir çok şey.
Bu kadar rahatsız ediyorsa, içinize sinmiyorsa adım atmamaya devam edin derim.
güzelim amacı açık ve net.bir an önce yolver.ben doğuluyum ve onun evlenmeden ilişkiye sıcak baktığına hiçççç inanmadım.
hiç hoşuma gitmedi bu adam. hemen cinsellikten bahsetmesi çok yakışıksız. aranızda eğitim, görgü ve kültür farkı var gibi geldi. yaşı da küçükmüş. bence hiç bulaşmayın
Ya uzak dur adamın derdi belli.. Önceki ilişkisinde ev bile tutmuş ama en uzun ilişkisi 6 ay.. Boşanmışsın oh yatarım kalkarım adamın derdi başka bişey değil.. Mardinli demişsin ya doğulular boşanmış kadınla bekar adamın evliliğini pek onaylamazlar zaten adamında ciddiyeti yok bence.. Şimdi sen bu adama cinsellik istiyorsun ve ben istemiyorum görüşmeyelim desen seni denedim diyecek UZAK DUR
Yeni tanıştığınız biriyle 10 dk oturup çay içiyorsunuz, adam sizinle birlikte olmak istediğini söylüyor ve bu size normal geliyor öyle mi?
Açıkça belli ki sizi ihtiyaçları için kullanmak istemiş. Denemiş. Ben düşünecek bir durum göremedim, gayet açık amacı, bence uzak durun.
bu kadar öküzlüğe de pes. adam daha iki kelam etmeden resmen seni yataga atmak istiyorum demeye getirmiş. herşeyin bir adabı var, sevgili olursun aşık olursun iki taraf da bişeyleri yaşamayı ister yaşarsınız. bu daha ilk konuşmada mide bulandırıcı davranmış. sen hala bu ilişkinin(!) olabilirliğini mi düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?