Biri var......sizce?

Çok guzel ifade etmişsiniz. .çok tşk ederim canm..♡

Aslında böyle pislik erkeklere dürüst olmamak lazım. Sende bundan sonra baştan evlilik yaptığını söyleme. Daha sonra ilişkinin gidişatına göre, karşınızdaki insanı iyice tanıdıkdan sonra söyle evlenip ayrıldığını. Neden baştan söylemedin derse, seni tanımadığım için, bana farklı gözle bakarsın diye, kendimi koruma amacıyla söylemedim dersin. Zaten seni seviyorsa seni her halinle kabul eder. Etmezse de kendisi bilir. Hiç baştan söyleyip kendini üzme. Onlar üzülsün. Allah gönlüne göre versin, dürüst insan çıkarsın inşallah.

Çok tşk ederim canm..öyle olmaya calisiyorm. .bazen tukeniyorum. .dur diyorum..hemn dünya yoneliyorum. .

İnşallah hayırlısı olur..♡♡

Bn dürüst olmak için söyledim. .sonra üzülmemek için. .en başta söylüyorum sonra alışıp üzülmemek için. .

Sonra bu sebepten kabul etmezse kendimi kötü hissederim. .o yüzden canm..

Aynen canım. .Burada iyi ki paylasmisim. .çok iyi geldiniz ..sağolun. .

Hemen söylemedi. .sevgili olursak olmak isterim dedi..
E tamam işte demiş hemen.ben esimle sevgili olmadan önce cinsellik konuşmadım hiç.konuşanı da duymadım.o işler spontan gelişir.duygularla olur.kafede oturulup tanımadığın bir insana ilk söz olarak söylenmez ki.böyle bir diyalog cok aşağılayıcı bence.pazarlık keser gibi.sevgili olursak sevişiriz haaaa.cok itici.senin tek ihtiyacın o mu yani.ayrılmış bekar bayan olunca sanırım tek derdinin o olduğunu düşündü

Çok şükür niyetini belli etti baştan. .iyi ki bu belirsiz ruh halimle yanlış karar vermedim. .iyi ki görebiliyorum bir şeyleri çok şükür. .

Bu kadar çok soru işareti varken bile bile lades demeyin bence, boşluktasınız sanırım korksanız güvenmeseniz bile bu kadar soru işaretine rağmen acaba dediğinize göre..
Ayrıca cinsellik için ısrar etmek hoş bir şey mi sizce? Ve daha bir çok şey.
Bu kadar rahatsız ediyorsa, içinize sinmiyorsa adım atmamaya devam edin derim.

Bn onu esimde yaşadım uzaktan ilişki yürütmek çok zor..niyetini bilemiyorsun. .esim evlendi bnmle ama hayatımın en güzel anlarını çaldı elimden. .çok yirandim..o yüzden mesafe önemli bnm icib canım. .

Çok haklısın çok. .

Baştan koktu işte. .Sonuç bu canım. .

Belki de öyle canım. .Allah a bıraktım ne diim..Onların da canı yanar elbet

Oyle yapıyorum canım. .öyle yapcam da bundan sonrakiler için de..geri dönüşü yok artık çok korkuyorum tekrar yanilmaktan. .

güzelim amacı açık ve net.bir an önce yolver.ben doğuluyum ve onun evlenmeden ilişkiye sıcak baktığına hiçççç inanmadım.

Beni sorgulaynca dayanamayıp dedim..Doğu da sıcak bakmazkar dedim. .sen bni hafife aldığın icin böyle yaklaştın dedim. .sen Mardinli değil misin dedim. .bn orali değilim deyince sinirlenip. .

Başlarım atalarima dedi..normal bakiyormus. .

Onu bile demedi sadece sen istemiyorsan olmasın dedi..ama çok çok ısrar etmişti. .

Yok olmaz canım zaten söyledim. .baslamamisti zaten başlamadan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…