Biri var......sizce?

hiç hoşuma gitmedi bu adam. hemen cinsellikten bahsetmesi çok yakışıksız. aranızda eğitim, görgü ve kültür farkı var gibi geldi. yaşı da küçükmüş. bence hiç bulaşmayın

Ya uzak dur adamın derdi belli.. Önceki ilişkisinde ev bile tutmuş ama en uzun ilişkisi 6 ay.. Boşanmışsın oh yatarım kalkarım adamın derdi başka bişey değil.. Mardinli demişsin ya doğulular boşanmış kadınla bekar adamın evliliğini pek onaylamazlar zaten adamında ciddiyeti yok bence.. Şimdi sen bu adama cinsellik istiyorsun ve ben istemiyorum görüşmeyelim desen seni denedim diyecek UZAK DUR

Yeni tanıştığınız biriyle 10 dk oturup çay içiyorsunuz, adam sizinle birlikte olmak istediğini söylüyor ve bu size normal geliyor öyle mi?

Bide israr etti? Vaay.
Dusunce yapiniz ayni degil.
Ben olsam uzak dururdum.

Ay nasıl ya nolur sevişelim diye mi ısrar etti? Resmen o salak adamların dul ya da rahat bayan arıyorum ilanları gibi, kendinizi öyle göstermeyin ne ayıp.

bana sen pek ıstemıyorsun gibi geldı.bır de hemen cınsellıkten bahsetmesını hoş karşılamadım.bencebu iş olmaz

Açıkça belli ki sizi ihtiyaçları için kullanmak istemiş. Denemiş. Ben düşünecek bir durum göremedim, gayet açık amacı, bence uzak durun.

adamın amacı evlilik değil !
adam nasıl olsa bakire değil diye sana gelmiş!
anlamadın mı..
bu adama değil şans sümüğünü bile verme

bu kadar öküzlüğe de pes. adam daha iki kelam etmeden resmen seni yataga atmak istiyorum demeye getirmiş. herşeyin bir adabı var, sevgili olursun aşık olursun iki taraf da bişeyleri yaşamayı ister yaşarsınız. bu daha ilk konuşmada mide bulandırıcı davranmış. sen hala bu ilişkinin(!) olabilirliğini mi düşünüyosun?

Cinsellik konusu cok kafama takildi. Siz bu konuda cok katiyseniz onun daha onceki iliskilerindeki cinsel yakinligi sizi rahatsiz edip kapilari zaten tamamen kapamiyor mu ? Kultur egitim farki falan deyinmeuecegim bile

ilk sayfayı okudum ve sabırım herkes benım gıbı düşünüyor

10 dk muhabbette cinsellik varsa bu iş olmaz diyorum

adamın amacı belli , seks

hiç evlenmemiş biriyle birlikte olup başına kalmasındansa boşanmışla yatar ohhhhhh misss

sonra anlaşamadık

ilk hislerinize güvenin lütfen ! kadınlar hislerinde asla yanılmazlar bunu unutmayın, zaten içinize sinseydi burda konu bile açmadan başlardınız ilişkiye, benim de hoşuma gitmedi anlattığınız kadarıyla, zaten ilk etapta cinsellik konusunu açan erkekten ciddi birşey ya da evlilik beklemeyin..

Benim anladığım kadarıyla buradaki hanımların da dediği gibi bu adamın niyeti iyi degil zaten en baştan kokusu çıkmış ben olsam çekinir arkama bakmadan kaçardım zira bu kişide sadece cinsellik istiyor apaçık belli etmiş lütfen bulaşma böylelerine bir defa kanarsın ne bilim hata yaparsın sonra pişman olursun ama işte yakanı bırakmaz sürekli rahatsız eder birliktelik için ailenle bile tehdit edilirsin buraya baya bi zaman önce bunun gibi bi konu açılmıştı o adamda kızı birakmiyor tehdit ediyordu hiç bulaşma canım bence değmez

Adam abazanin önde gideni.sakın birdaha görüşme. Tek derdi seks ve eğlence bence.
Bu arada insanları memleketine göre ayristirmandan hiç hoşlanmadım.

Ewet kıskancm diyen birinin bu kadar istekli olmasi düşündürücü gerçekten. .

Rabbim yanlış yapmaktan korusun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…