sim canım beni tanıdınnı esmer güzeli sohpet arkadaşın nerdesin ya evini gormesek sende gormeycektik :=biriçik
çok güzel ve temiz ve bi okadar şahane dolaplar ın olmuş güle güle otur bizim işimizde mutvak dolabı ve şowroom ama güzel fikir edindim dolap değişik bi model çok yakışmış mutfağına
Canımcım öncelikle mutfağından başlıyım çok ferah, temiz ve iştah açıcı,salonun çok geniş aydınlık,yatak odan tek kelimeyle harika hele hele perdene bayıldım mobilyanda çok sade,çocuk odasının duvar rengi favorimdir(fıstık yeşili).terasına zaten diyecek kelime bulamıyorum yazın orda oturup gece geç saatlere kadar ne muhabbet edilir ama:içelim: zaten KK'da tüm evlere bayılıyorum özloş,beyaz melek,karokum,ela,...vs liste böyle uzayıp gider ben en iyisi başlamayım PIRIL PIRIL ,İÇ AÇICI,SAMİMİ,SICACIK evler Allah hepinize sağlık mutluluk versin ve tüm bekarlara da böyle evler nasip etsin(Kendime de pay çıkarmasam olmaz ha :icecream:)a.s.a.s.a.s.
biricik abla güle güle otur.terasına bayıldım,ama üzülme orada bir kahve içersem ayılırım.kış günü kar yağarken salep de olabilir.yorumlara geçelim.
salonun güzel biliyorsun ben severdim zaten.
yatak odan çok orjinal olmuş,kardeşini tebrik ederim.
mutfağın da tasarımı cidden farklı,mekanı orantılı değerlendirmiş,gözü rahatsız etmiyor güzel bir tasarım.
trabzanların ferforje sanırım otantik olmuş güzel bir seçim ahşap trabzana göre çok hoş durmuş.
kalsik tarzda döşemişsin evi dekore amaçlı nargile deve ayağı gibi aksesuarlardan yararlanabilirsin.
*******EN ÖNEMLİSİ ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİN.********
eviniz genel anlamda çok kullanışlı ferha ve hoş bir ev.mutfagınında maşşallahı var..
ama nacizane bir öerim var sana eger yanlış anlamsszn yatak odasındaki fiskod sehba ve üsreinde sept tarzı şey olmamış.bence evinnin ooturna odasında tekli koltuk arsında düşünebilirsin canımm...
güle güle otur...
canımm yorum yapmadan geçemedim vallaaa...evin çok tatlı yaaa.maaşallahh maaşallahh...
özellikle yeşil mutfaga bittimm o ne güzel bir kombinasyon ayy çok güzell.yeşile bayılırım zaten benn.
salon taKIMIMN DA GÜZEL AMA EVİN TARZINA GÖRE KLASİK KALMIŞ BENİM FİKRİM TABİİ.DEGİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN CANIM...AMA OLSUN BU HALİYLE DE ÜSPERR.YENGEMİN TAKIMINDAN.çok güzel güle güle oturun inşş.
öncelikle terasın çok hoşuma gitti bu güzel evde sağlıklı mutlu günler geçirmeni dilerim hıı bu arada bende nevşehirliyim burda oturuyorum sen nevşehirin neresinde oturuyorsun
Genel anlamda evin harika, genis, ferah, mis gibi...
Herkesin hayalinde olan bi ev sanirim...
Herseyin cok güzel, salonun benim tazim olmasada hosumu gitti yinede, hele mufagin söylenecek tek birsey yok gercekten cok güzel.
Arkadaslarinda dedigi gibi evi gereksiz hicbirseyle doldurmamisin, böylesi cok daha güzel olmus.