- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ne okuyup okumayacagimi neye yorum yapıp yapmayacağımi size soracak değilim eğer bu kadar sinirliyseniz ve karşıt görüş kaldiramiyorsaniz siz konu açmayın. Ergen gibi tepki veriyorsunuz, hayaliniz ve yaşama amacınız da yok, anlaşılan idealist de değilsiniz. Birikim yapmayın yaşlanınca da dişlerinizi yaptırmak için bile dilenirsiniz artık.
Siz önce okuduğunuzu anlayın da idealistliğimi sonra sorgulayın. Ben kazancımı eve gömüp hayatı kaçırmaktan bahsediyorum, kalkmış "Hiç mi gezip görmek istediğiniz bir yerler yok?" şeklinde anlamsız bir soru soruyorsunuz.
Başka konuya geçin lütfen.
Hadsiz. Anlamsız soruymus, ben size zaten birikimi neden yapmanız gerektiğini anlatıyorum, çünkü bence siz henüz birikimin ev dışında başka şeyler için de yapılabileceği bilincinde olmadan para kazanabilmeye başlamış bir yaşam formusunuz.
Eleştiriye açık değilseniz neden soru sorup fikir belirtmemizi istiyorsunuz diyerek başka önemli işlerimle ilgilenmeye gidiyorum.
Konumu terk edin.
bende parayı son kurusuna kadar yiyorum yaşlanınca da huzur evine giderim ev falan almayı hiç düşünmüyorum.
bende parayı son kurusuna kadar yiyorum yaşlanınca da huzur evine giderim ev falan almayı hiç düşünmüyorum.
Neden ev alıyoruz sadece parayla?
Allah korusun bir hastalık da olabilir.
Ailenize de gerekebilir.
Tabiki birikim diye ölüp bitip hayatı kaçırmak doğru değil bencede (bunu zaten bir eviniz var diye söylüyorum.)
Ama hiç kenarda paranızın olmaması da doğru değil.
kesinlikle. İstesem düzenli bir gelirim var ev alırdım ama senelerce kredi öde öde... ne gerek var yiyorum içiyorum geziyorum. dediğiniz gibi sadece zor günler için altın alıp anneme veriyorum saklıyor oda az az biriktirerek.Düşünsenize, ev almak için senelerce birikim yapıyorsunuz, en güzel zamanlarınız böyle geçiyor. Seneler sonra eviniz oluyor ama o güzel, dinamik yıllar hep geride kalıyor.
Tamamını okumadım mesajların. Kaçırmış olabilirim.Zor zamanları kapsam dışında tuttuğumu yazmıştım ama.
Tamamını okumadım mesajların. Kaçırmış olabilirim.
Eğer zor zamanınız için paranız varsa, ve de başınızı sokacak eviniz, hayır birikim yapmak zorunda değilsiniz.
Neden üzerinizde böyle bir baskı hissettiniz bunu da anlamadım.
Kazandığınız parayı pekala harcamayı da bilirsiniz. Bu başkasına göre şekil alacak bir şey değil
Zor zamanları kapsam dışında tuttuğumu yazmıştım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?