- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
uzman çocuk psikoloğu ya da eğitimci siniz galiba vayyy ki vayyyyböyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değil
en olmadı senin gibi evlenip bana evinde yer içer.sorun yokistisna tabi kazanması bitirmesi,iş bulabilmesi ve hayatının sonuna kadar o işi yapmasının garantisi değil
benşm inancıma göre böyle değil ailenin geçeminden erkek sorumlu olduğu için her türlü kadınlar yani
anlamadım benim gibi derkenArkadaş pedegog ekonomist ayrıca b
en olmadı senin gibi evlenip bana evinde yer içer.sorun yok
buyrun deyin bu sizin fikrniz
hahahhahah:))konu sahibinin yaşam felsefesini çözdüm ben:nefes alıyım yeter
doğrudurBizim aile icin gecerli degil o zaman bizim ailede kadinlar erkeklerden daha fazla para kazanir
Size demedim.konu sahibine.söyledim arkadasimanlamadım benim gibi derken
1000 kalıyor ben çalışmıyorum geçiniriz masrafımz yok ki
Beklediğim cevap :)) konu sahibine troll musunuz diye Sorasım geldi :)konu sahibinin yaşam felsefesini çözdüm ben:nefes alıyım yeter
pardon uyku saati yaklaştıya kafam durmuş ha haSize demedim.konu sahibine.söyledim arkadasim
zavallı erkeklerbenşm inancıma göre böyle değil ailenin geçeminden erkek sorumlu olduğu için her türlü kadınlar yani
Bende tam uyuyacaktim birden vücudundaki adrenalin arttı böyle soldan soldan gelmeye başladılar hayırlısı oluyor bu hayatta herseyen iyisi biz uyuyalimpardon uyku saati yaklaştıya kafam durmuş ha ha
Arkadaş pedegog ekonomist ayrıca b
en olmadı senin gibi evlenip bana evinde yer içer.sorun yok[/QUOTE
aynen ya baba evinde yiyip içmek nasıl anladınız?bu kafayla nasıl bu kadar maaşla çalışan biriyle evlendim onu çözemiyorum birikim yapmak zevk çünkü benim tövbe tövbeee
konu sahibi yaşam standardını beslenmesini minimuma düşürerek hamile kalana dek birikim yapabilir dediği şekilde.Benim için mümkünatı yk böyle bir birikimin
yok ne uyuması benim gibi müsrif bir kadın bir daha böyle büyük ekonomi uzmanı yatırım uzmanı akıllı mı akıllı felsefik bir konu sahibini bir daha nerden bulacak.Harcamalarımdan ve kendimden utandım şimdi tuuuuu banaBende tam uyuyacaktim birden vücudundaki adrenalin arttı böyle soldan soldan gelmeye başladılar hayırlısı oluyor bu hayatta herseyen iyisi biz uyuyalim
benim ailem cebe atmadı çünkü bu zoruma gitti ben yaşarım yaşamasınada bu dünyadan ötesi var benim içinKonu sahibinin bir konu başlığı ;
Kaynanam düğünde gelen üç beş kuruşu cebe atmış...
Konu sahibinin Cimri olduğunu düşünüyorum. .
Para para para . .
Kim götürmüş bu mereti. .
Yaşa hayatı . .
Öbür tarafa mı götüreceksin anlamadımbenim ailem cebe atmadı çünkü bu zoruma gitti ben yaşarım yaşamasınada bu dünyadan ötesi var benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?