- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildirim 31 ekim 2014 saat 17:00 ye kadar yapılıyormerhaba bayanlar.hayirli cumalar.Allah herkese bereketli bol kazanclar ve birikimlrer versin ins. cok sukur ek dersleri dun yatirmislar. bayramda kizimin 120 tl harcligi oldu.50 sine ihtiyaclarini aldik.80 kaldi elimde.onunla da ilk adim ayakkabisi alicam kizima bugun yarin.kumbarama dun 10 tl attim.acip saymicam.ay sonunu beklicem saymak icin.bildirimler ne zaman yapiliyor kizlar?
teşekkürler farmasi. 31 ekimde bildirimimi yapacağım inş. bu aradda sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versinbildirim 31 ekim 2014 saat 17:00 ye kadar yapılıyor
16641 ya latif çekiyoruz sırayla dileklerimiz için şimdiAslıda farmasi senin dua topiğin var.
ben onu da takibe alayım.
Bir ara Soma için dualar etmiştik ne güzeldi.
Basiniz sagolsun cnmMerhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.
başınız sağolsun canımMerhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.