• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Acaba sadece doviz ve tlmi yapsak esimin dedigi gibi
zytncm bnmdd kafam karisik bu konuda sanki cok parayla dolasiyormusuz gibi aylik 800tl elmzde olan zaten birkm yapmaya calisipm bi seklde

merhaba kızlar ne çok şey yazmışsınız ama hepsini de okudum

sabahtan kalkıp çocuklara kahvaltılarını yaptırıp okula gönderdim
iğnemi vuruldum ,arkadaşımı ve annemi ziyaret ettim
çarşıda birkaç işimi hallettim
öğle yemeğini hazırlayıp çocukları tekrar okula gönderdim

şimdi de hem yazdıklarınızı okudum hem akşam yemeği hazırlıklarına koyuldum

merhaba bayanlar.hayirli cumalar.Allah herkese bereketli bol kazanclar ve birikimlrer versin ins. cok sukur ek dersleri dun yatirmislar. bayramda kizimin 120 tl harcligi oldu.50 sine ihtiyaclarini aldik.80 kaldi elimde.onunla da ilk adim ayakkabisi alicam kizima bugun yarin.kumbarama dun 10 tl attim.acip saymicam.ay sonunu beklicem saymak icin.bildirimler ne zaman yapiliyor kizlar?
bildirim 31 ekim 2014 saat 17:00 ye kadar yapılıyor

Aslıda farmasi senin dua topiğin var.
ben onu da takibe alayım.
Bir ara Soma için dualar etmiştik ne güzeldi.

Merhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.

Kizlar son dakika gelismesi aktariyorum
paralar suyunu cekti aklimiza su ve dogalgaz faturasi geldi aklimiza toplam 25tl ama gecmis odem tarihi ne kadr faiz isler bilemicem 30tl oyle verdm artan olursa kola ve ekmek alck aksam icin
bende pazar gnu arkadaslarla bulusucm
yol ve harclik 17tl aldim kumbarada 5tl kaldi
pazarsan 2kilo hamsi 14tl 4tl 2kg domates aldk of id hayat cok pahali

Merhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.
Basiniz sagolsun cnm

Merhaba kızlar
başınız sağolsun canım

Kizlar bi konuda daha rahatladim evde hic kullanmadigim borda cok guzel kumas bi etegim vardi aklimiza geldi ablamin kinasinda uzerine abiye bi gomlek alcam siyah uzerinde sal alirim hop kina kiyafetim hazir olms oldu buyuk masrafin bi kismi azaldi nikah icin dopiyes alcam sadece ve 800luk kelepce bi o masraflarm kaldi ama rahtladm demnden beri konusuyordik esmle nasl kivircz masraflari diye en azndn bi elbise alcm masraf azalvak ne zormus kardesin evlenmesi ya
insl o mutlu olsunda ben raziyim bi ay sknti cekneye

Birikim olarakta kararimizi verdik sadece doviz ve tl birikimi yapcaz
100ttlk euro ve dolar
marttan itibaren kurban parasi ayirmaya baslicaZ
gunluk 1-2-3tl ne kalirsa kumbaraya atmak harclik olur niyetine

2014-10-10 15.28.08-2.webp

etegim bu kizlar bordolu siyahli salda aldimmi bide siyah gomlek
nasil sizce

Back
X