- 6 Ağustos 2010
- 40.333
- 72.164
- 1.123
2016 motorlu taşıtlar vergisi diye googleden yazarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2016 motorlu taşıtlar vergisi diye googleden yazarak
teşekkür ederim2016 motorlu taşıtlar vergisi diye googleden yazarak
Bizimle iyi olmasının sebebi de anlaşıldı
Bizden habersiz yıllarca eşim kazancının yaklaşık 200000 tl sini ailesine bir şekilde harcamış
Kısacası kv nin bize yaptığı yıllarca deveyi
kendi yağı ile yağlamak olmuş
Bize maddi manevi kazık girmiş haberim olmamış daha doğrusu eşim buna müsade etmiş .
Bizimle iyi olmasının sebebi de anlaşıldı
Bizden habersiz yıllarca eşim kazancının yaklaşık 200000 tl sini ailesine bir şekilde harcamış
Kısacası kv nin bize yaptığı yıllarca deveyi
kendi yağı ile yağlamak olmuş
Bize maddi manevi kazık girmiş haberim olmamış daha doğrusu eşim buna müsade etmiş .
ayyyyyy aynı ben....
ben de telefon numarası bile yok. asla aramam.
bayramlar dışında gitmem. evime gelmek isterse gelir. ikramını yaparım gider,
sokakta pek karşılaşmıyoruz. aynı şehirde oturuyoruz hatta.
ne diyeyim size bundan 1 sene önce araba aldık. henüz haberleri yok. o derece uzağız birbirimizden...
oğluma oyuncak kıyafet filan almaz. ancak bayramlarda harçlık verirler. ben de onu kumbarasına atıyorum oğlumun.
Ben şahsen bunların evlendiğim ilk aylarda bu aile ile karakter ve olaylara bakış açısından ters düştüğümü hissettim o zamandan beri maaşıma sahip çıktımFarkına geç de olsa varmış olmanız güzel bir şey en azından
Yoksa belki hala maaşın bir kısmı gidiyor olacaktı
Bu arada nasıl öğrendiniz eşiniz mi söyledi
selam birikimci hatunlar 126 liradan aldığım 10 gr altını 130 liradan bozdurdum 40 liraya yakın kar ettim düşsün tekrar alıcam![]()
Bereketli olsunselam birikimci hatunlar 126 liradan aldığım 10 gr altını 130 liradan bozdurdum 40 liraya yakın kar ettim düşsün tekrar alıcam![]()
Bereketli oldun canım :)selam birikimci hatunlar 126 liradan aldığım 10 gr altını 130 liradan bozdurdum 40 liraya yakın kar ettim düşsün tekrar alıcam![]()
126 TL'ye alıp, 130'a satınca karınız 40 TL olmaz ki... Bir 0 fazla olmuş...selam birikimci hatunlar 126 liradan aldığım 10 gr altını 130 liradan bozdurdum 40 liraya yakın kar ettim düşsün tekrar alıcam![]()
10 gram altını birden satmış canım. :) yani 40 tl ye yakın bir kar elde etmiş :)126 TL'ye alıp, 130'a satınca karınız 40 TL olmaz ki... Bir 0 fazla olmuş...
Daha doğrusu eşim bir öfke anında ağzından kaçırdıFarkına geç de olsa varmış olmanız güzel bir şey en azından
Yoksa belki hala maaşın bir kısmı gidiyor olacaktı
Bu arada nasıl öğrendiniz eşiniz mi söyledi
Onu ben de çözemedim işte. Oğluma karşı hiç sevgi yok. Oğlum ne babaanne ne de dede demiyor. Yani aramızda hiç öyle bir yakınlık olmadı. Aynı şehirdeyiz ama bu çocuk nasıl bu yaşa geldi haberleri bile Yok. Bayramlarda denk gelirsek Bi kaşık yemek yeriz. Onun dışında hiç yemek vs muhabbeti de olmadı. Oğlumun Doğum gününü bile bilmezler. Benimkiler pek değişik. Türlerinin son örneği resmenne tuhaf yaaa, ben anlayamıyorum öyle insanları.... hadi gelini sevmeyebilirsin, o yabancı tamam da, bir insan torununu, oğlunu nasıl görmeden durabilir.... aynı şehirde evladın ve onun evladı var, insan hiç özlemez mi, kendi canın yaaaa...
Benim eşimi öyle soğuttular ki eşim sırf görevini yapmak için ayda yada 2 ayda bir gidiyor. O da ailesine bizimle ilgili bilgi vermiyor. Arabayı bile söylemiyor. Aman boşver nazar olur diyor. Ama eskiden daha çok giderdi herşeyi anlatırdı. Babası herşeye kızdığı için zamanla bıraktı anlatmayı da gitmeyi deBenim kv kp hatta kaynım attığımız her adımı bilir
Eşim her gün annesi babası ve kardeşiyle uzun uzun telefonda konuşur , kardeşiyle ayrıca mesajlaşır
Eskiden haftanın bir kaç günü oraya giderdi , şimdi bazı hafta 2 , bazı hafta 1 gün orada , bu azalmış hali , umarım ayda 1 e düşer .. Bu imkansız gibi ama umut dünyası işte ..
Onu ben de çözemedim işte. Oğluma karşı hiç sevgi yok. Oğlum ne babaanne ne de dede demiyor. Yani aramızda hiç öyle bir yakınlık olmadı. Aynı şehirdeyiz ama bu çocuk nasıl bu yaşa geldi haberleri bile Yok. Bayramlarda denk gelirsek Bi kaşık yemek yeriz. Onun dışında hiç yemek vs muhabbeti de olmadı. Oğlumun Doğum gününü bile bilmezler. Benimkiler pek değişik. Türlerinin son örneği resmen
Benim eşimi öyle soğuttular ki eşim sırf görevini yapmak için ayda yada 2 ayda bir gidiyor. O da ailesine bizimle ilgili bilgi vermiyor. Arabayı bile söylemiyor. Aman boşver nazar olur diyor. Ama eskiden daha çok giderdi herşeyi anlatırdı. Babası herşeye kızdığı için zamanla bıraktı anlatmayı da gitmeyi de
Ben şahsen bunların evlendiğim ilk aylarda bu aile ile karakter ve olaylara bakış açısından ters düştüğümü hissettim o zamandan beri maaşıma sahip çıktım
Parasını çarçur etttiren eşim yansın kendi derdine