bende varım ben ev hanımıyım bende bir yerlerden kesip birikim yapmayı düşünüyorum hiç birikimimiz yok çünkü çocukta yok ne ev nede araba hiç birşeyimiz yok
Tesekkur ederm farmasicim:)yesacım eşin güle güle kullansın montunu
delimidelicim geçmiş olsun
Yesam olmuyor ya ama teyzemler bilio onlardan elimi yatkinlastirip oyle gidicem seneye bu sene imkanibyokKızlar şimdi bitirdim geçmişi okumayı..
Varyemez güle güle kullan paranı ama ben o banyodaki 10tl'den bahsediyorum :)
delimideli ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum bir dur bakalım belli olmaz hemen bırakma
@zeytın ben de pek üzüldüm oğluna.. ama bunun normal bir şey olduğunu anlattığın taktirde çabuk atlatacaktır umarım
esma hoşgeldin aramıza ne kadar zamandır evlisiniz.
Bu arada ben de bugün 300tl lık doğalgaz yüklettim. Geçen ay sadece 90 satılıyorlardı, neyseki bu ay 300'e çıkarmış ben de yüklettim karta ne yapalım.
Benim eşimin kartı bende çünkü bizim her şeyimiz ortak ve sadece onun maaşıyla geçinemeyiz. Ama onun maaşı bir çok şeye yetecek gibi olsaydı oradan tüm ödemeleri, harcamaları yapar, kendi paramla sadece birikim yapardım heralde
Yesam olmuyor ya ama teyzemler bilio onlardan elimi yatkinlastirip oyle gidicem seneye bu sene imkanibyok
Aynen ablam evlensin ancak o zman rahatca teyzeme gider ogrenirimAnladım canım benim sen nasıl istersen artık ama aldıklarını kullan üstüne düş teyzenlerle beraber olur mu?
Aynen bende meraktayimzytn-lmncum kuzucuk nasıl atlattı mı durumu ?
zytn-lmncum kuzucuk nasıl atlattı mı durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?