BİRİKİMCİ HATUNLAR

aaa bi sürü alıntı yapmıştım,ne oldu anlamadım
yeni gelen arkadaşım h geldin
zytn cim inşallah çabuk atlatır kuzucum
biz de kızımla hasret gidiyoruz şimdi

Kızlar şimdi bitirdim geçmişi okumayı..

Varyemez güle güle kullan paranı ama ben o banyodaki 10tl'den bahsediyorum :)

delimideli ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum bir dur bakalım belli olmaz hemen bırakma

@zeytın ben de pek üzüldüm oğluna.. ama bunun normal bir şey olduğunu anlattığın taktirde çabuk atlatacaktır umarım

esma hoşgeldin aramıza ne kadar zamandır evlisiniz.

Bu arada ben de bugün 300tl lık doğalgaz yüklettim. Geçen ay sadece 90 satılıyorlardı, neyseki bu ay 300'e çıkarmış ben de yüklettim karta ne yapalım.

Benim eşimin kartı bende çünkü bizim her şeyimiz ortak ve sadece onun maaşıyla geçinemeyiz. Ama onun maaşı bir çok şeye yetecek gibi olsaydı oradan tüm ödemeleri, harcamaları yapar, kendi paramla sadece birikim yapardım heralde

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için ben çok beğendim çok da yakıştı ama kendine bir şey alınca içine sinmiyor eşimin çok zorluyor sen de al sen de al diye ben de ne biliyim beğenemedim hiç bir şey almadım. Giderek cimri olmuyorumdur umarım:)

Yesam olmuyor ya ama teyzemler bilio onlardan elimi yatkinlastirip oyle gidicem seneye bu sene imkanibyok

Tersten gideyim,yesa güzel günlerde giysin eşin inşallah montunu,gazınızda bereketli olsun deyim bari
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin
Deliş çok çabuk pes etme. Hocanın tavrını boşver sen,öğrenmeye bak bencede
Farmasicim bugünün çok ballı geçmiş,daim olsun inşallah. Bu sabah yazdığını okuyunca,internetten banka hesabıma baktım hemen. Çalışmam etmem,paranın geldiği gün belli,zembille inecek sanki durup dururken.
Çanta,ayakkabı mevzunda benim eşim çok meraklıdır. Çantamıda,ayakkabımıda onun zevkine bırakırım. Çokta akıllı seçimler yapar. Bana kalsa zaten çanta için "almayalım gereksiz" ,ayakkabı içinse "aman canım bu kadar para verilirmi"
Birine daha yazacaktımda neydi unuttum ..Çok yazıyonuz ben yokken,akılda tutamıyorum işte

Yesam olmuyor ya ama teyzemler bilio onlardan elimi yatkinlastirip oyle gidicem seneye bu sene imkanibyok

Anladım canım benim sen nasıl istersen artık ama aldıklarını kullan üstüne düş teyzenlerle beraber olur mu?

Z zeytin çok teşekkürler güzel dileklerin için... Umarım bu 300 pek bereketli olur dediğin gibi..

Anladım canım benim sen nasıl istersen artık ama aldıklarını kullan üstüne düş teyzenlerle beraber olur mu?
Aynen ablam evlensin ancak o zman rahatca teyzeme gider ogrenirim
orda dahada geridd dururum cnm daha cok uzulurum geride durdukca kendimi kptu hissediorum ayni seviyede olmak istiyrum ama teyzemden ogrencm

zytn-lmncum kuzucuk nasıl atlattı mı durumu ?

Evdede her şeyi bahane edip ağladı. Çok içlidir zaten. Ama anlattım bunlar olabilir şeyler,bir çok kişinin başına gelmiştir küçükken diye. Anladı anlamasınada gururu kırıldı heralde. Pek sakin. Oynadım,türlü şaklabanlık yaptım,ama içten bi güldüremedim. Gözümün içine hiç ama hiç bakmadı.yarın için kaygılanıyo sanırım. Yarın sabahıda atlatınca rahatlar ama.Çünkü öğretmeninin bu günkü tutumunu çok beğendim. Diğer çocukların bu konuyu açmalarına izin vermiycektir eminim.

Zaten benim çocuğum biraz tuhaf. Çoğu zaman ben kendimi daha çocuk hissederim onun yanında. Annem hep der ruhu kart bu çocuğun diye. Başka çocuklar öyle değil gözlemliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…