BİRİKİMCİ HATUNLAR

Maaş konusunda da bizim ortak excel listemiz vardır bir yılın giderlerini ay ay yazarız. Tahmin geliri de yazarız. Maaşli çalışan olduğumuz için fazla oynama olmaz.sonra da maaş yattikca ben eşime ödemeleri soylerim öderiz. Harcligi ayirip kalanı biriktiririz . Birikimve listeyi düzenleme işi bana ait. Eşimin gizli sakli biiktirmeme gerek yok birikimlerin hepsini venedik takip ediyorum. Ama eşim benden gizli biriktirmez biriktirse bilmiyorumüzülürüm herhalde

günaydın kızlar.
bir kilo verelim dedim,1 hafta spor yaptım bu hafta belimden zor hareket ediyorum.kaldı spor işi.
fıtıklarımı ağrımadıkları zaman çok seviyorum.
banucum sporu bırak canım. sadece diyet yaparak da kilo verebilirsin ki zaten çok fazlalığın yok. çok geçmiş olsun canım.

Herkese günaydın..
Papatyacim gecmiş olsun
banucum dikkatli ol canım fazla zorlama kendini.
çok teşekkür ederim.

harçlık ne kadar ayırıyorsunuz. bizim sistemimize benziyor. benimde defterim var. oraya yazıyorum.

bugün nöbetçiyim

toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş

soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı

Allah'ım beterinden korusun AMİN

Derslerin az olması da güzel

öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum

bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)

farmasim bel korsesi al,belini sıcak tutarsın.beklerken de oturmak için küçük bir tabure at arabanın arkasına ya da gezinerek bekle.ben de dikilemiyorum sabit durmak yaramıyor hiç.

O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı

farmasim bel korsesi al,belini sıcak tutarsın.beklerken de oturmak için küçük bir tabure at arabanın arkasına ya da gezinerek bekle.ben de dikilemiyorum sabit durmak yaramıyor hiç.
aslında taksaymışım iyiymiş bel korsemi

neyseki kaban giyip gitmiştim

kediler gibi sıcağı seviyorum

Günaydınlar herkese, hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum.
Dün 12 tl ye penye eşofman 10 tl ye da spor salonunda kullanmak için 2 adet havlu aldım.
İlk gün diye mi ne bir azim bir heves gittim benim gibi kilolu insanları görünce motive oldum ve fit insanları görünce azim geldi. ve tabii ne kadar ham oldugumu da gördüm daha bu yaşta

Zeytin pes etmek yok Azimle işeyen duvarı delermiş sen ne zamandır sabrediyorsun. Şeytana kanma.
Papatya ,çok geçmiş olsun..
Farmasi , havalar serinledi sıcak tutmak gerek. Bir de annemde bel fıtıgı vardı ameliyat olmuştu hatta sabahları yatakta kalkmadan bacaklarını beline dek 10 kere çek bırak yapıyor. Kasları gevşeyip açılsın diye öneririm. Ben de belimden hassasım çok en ufak birşeyde ağrır ya da fazla ayakta durmama gelmez. Bazı sabahlar yapıyorum o hareketi iyi geliyor.

Yesa ,eşin iyi günlerde kullansın.

Ben bekarken kıyafete ,ayakkabıya ,çantaya ne para veririmişim şimdi kotlara hiç o dadar para vermiyorum gidiyorum Kotondan falan o paraya 3 tane değişik kot alıyorum.
Ayakkabı klasik tarzda ise Hotiç ve Kemal Tancanın indirimlerini ya da internette markafoni vb. siteleri takip ediyorum ..
Aynı şekilde giyimi de enmoda ,markafoni vb.. mağazanın yarı fiyatına ayagıma geliyor hem de..
Ahhh zamanında verdiğim paralara yanıyorum.
Şu sıralar birşey alasım yok hiç. İçimden gelmiyor. Belki zayıflayınca gelir bir sürü giyilmeyi bekleyen içine sıgamadım kıyafetlerim var. Onlara bakıp azmedeceğim.

Evlenince nasıl oldu anlamadım 10 kg aldım

ne yazmışım ya
Varyemez , bu arada tesbihatı hangi topikte yapıyorsunuz?
ben dua kardeşliği sayfanı takibe aldım ama eylülden beri bir aktivite gözükmüyor.

Gunaydin...@donukpudra bu evlilik bi banami yaramadi yahu..islak 13 kg geliyorum.yandan bakinca gorunmuyorumdur heralde
Varyemez m dikkat et canim bel agrisi zordur
bende hastanedeyim su an.hasta degilim de oylesine diyelim.yanliz ben devlet hastanesine ilk kez yanliz basima geliyorum bide.nasil bir labirent yapmislarsa cikayim derken morga kadar inmisim nerdeyse.tenhaligi gorunce bendeki kosmayla sureyya yalcina (yalcinmiydi ki o)toz attirirdim heral..sahi bu aralar ne kostum beh!!!

eşim bana bel korsesi almıştı işten sonra takıyorum biraz rahatlatıyor beni.yanlız benim belim sürekli oturarark çalışmaktan kaynaklı.bu arada ne tespihi çekiyorsun farmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…