Allaha şükür 3 yıldır hiç sıkıntı yasamadik kendime özel gizli birikim ihtiyacı da hissetmedim. İnşallah sizin de öyle olur canım:)Karamera bizim sistem size çok benziyormuş ben yazmış gibi okudum:)
banucum sporu bırak canım. sadece diyet yaparak da kilo verebilirsin ki zaten çok fazlalığın yok. çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar.
bir kilo verelim dedim,1 hafta spor yaptım bu hafta belimden zor hareket ediyorum.kaldı spor işi.
fıtıklarımı ağrımadıkları zaman çok seviyorum.
çok teşekkür ederim.Herkese günaydın..
Papatyacim gecmiş olsun
banucum dikkatli ol canım fazla zorlama kendini.
harçlık ne kadar ayırıyorsunuz. bizim sistemimize benziyor. benimde defterim var. oraya yazıyorum.Maaş konusunda da bizim ortak excel listemiz vardır bir yılın giderlerini ay ay yazarız. Tahmin geliri de yazarız. Maaşli çalışan olduğumuz için fazla oynama olmaz.sonra da maaş yattikca ben eşime ödemeleri soylerim öderiz. Harcligi ayirip kalanı biriktiririz . Birikimve listeyi düzenleme işi bana ait. Eşimin gizli sakli biiktirmeme gerek yok birikimlerin hepsini venedik takip ediyorum. Ama eşim benden gizli biriktirmez biriktirse bilmiyorumüzülürüm herhalde
aynen ya bu nedirgünaydın kızlar
of çalış çalış nereye kadar ya
farmasim bel korsesi al,belini sıcak tutarsın.beklerken de oturmak için küçük bir tabure at arabanın arkasına ya da gezinerek bekle.ben de dikilemiyorum sabit durmak yaramıyor hiç.bugün nöbetçiyim
toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş
soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı
Allah'ım beterinden korusun AMİN
Derslerin az olması da güzel
öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum
bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)
O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.banucum sporu bırak canım. sadece diyet yaparak da kilo verebilirsin ki zaten çok fazlalığın yok. çok geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim.
harçlık ne kadar ayırıyorsunuz. bizim sistemimize benziyor. benimde defterim var. oraya yazıyorum.
aslında taksaymışım iyiymiş bel korsemifarmasim bel korsesi al,belini sıcak tutarsın.beklerken de oturmak için küçük bir tabure at arabanın arkasına ya da gezinerek bekle.ben de dikilemiyorum sabit durmak yaramıyor hiç.
ne yazmışım ya
Varyemez , bu arada tesbihatı hangi topikte yapıyorsunuz?
ben dua kardeşliği sayfanı takibe aldım ama eylülden beri bir aktivite gözükmüyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16641-ya-latif-dilek-icin.741562/page-90
canım burada dönüşümlü sürekli ya latif ismi celilini çekiyoruz
eşim bana bel korsesi almıştı işten sonra takıyorum biraz rahatlatıyor beni.yanlız benim belim sürekli oturarark çalışmaktan kaynaklı.bu arada ne tespihi çekiyorsun farmasibugün nöbetçiyim
toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş
soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı
Allah'ım beterinden korusun AMİN
Derslerin az olması da güzel
öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum
bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?