BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar, aldım çayımı çikolatamı okudum yazdıklarınızı. Aklımda kalanlar ile başlayayım;
Farmasi, bacım kocana söyle bu sevdadan vazgeçsin sonu pek iyi görünmüyor
Zeytin, benim oğlan 9-10 yaşına kadar altını ıslattığı için bana normal geliyor bu durumlar. Bence hiç üzerine gitme, her zaman ki gibi davran çabuk unutsun,
Kızlar bende farklı bir karnıbahar tarifi vereyim. Kıyma, soğan, domates sırayla kavurun, bir kaşık salça ekleyin, karnıbaharları ve çok az da suyu da katın pişirin. Öyleki piştiğinde hiç su kalmasın. Sonra borcama dökün, üzerine 2 tane çırpılmış yumurtayı ve kaşar peynirini gezdirin fırına verin. Kızarana kadar pişirin. Sunumu da tadı da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Bende de çanta hastalığı vardır, çok para veririm ama yıllarca kullanırım, marka vermek yasak mı bilmiyorum ama hotiç, kemal tanca ve terganın ayakkabılarını tercih ediyorum,
Saç uzatmak isteyen şampuanın içine bir kapak çamterabentin koysun,
Son olarakta Esma arkadaşımız hoş geldin,
Ohh bee

Kızlar bu akşam market alışverişi yaptık, içinde et ya da deterjan olmadığı halde bir sürü para tuttu. Sonra eve geldik elektrik 90, su 156 gelmiş. Apartman rekoru ben de yaklaşan var ama daha geçen olmadı
Hani bizlerin çok şükür var, ama Allah olmayana yardım etsin. Hele asgari ücretle ev geçindirip çoluk çocuk okutanları ayakta alkışlıyorum. Hepsine helal olsun...

lemide valla cocuk okutmuyorum ama 700tl ile geciniom bu ay maasta ablama gitcek kelepce alcm dugunu icin mecbur
ama gecim cok zor babam 3cocuk okuttu kredikartisi kredisi eglencesi fazlasiyla
tersanede calisiyordu ama ev moblyasi vs hic bimiyordu halada oyle bana bi dunya maaraf yapti simdi dusunuyorunda gecim zormus ya gercekten annelerimiz babalarimiz nasil yapti dior insan

Canım şöyle bir şey var ne kadar gelirse o kadar da harcıyorsun ama günümüzde geçiniyorum demek için bir eve en az 2-3 bin lira girmesi lazım. Bu anlamda seni ayrıca takdir ediyorum. Eskiden insanlar bahçesine ektiği ile kendi pişirdiği ekmek ile geçinebiliyordu. Şimdi mümkün değil. Allah'ım herkese bol ve helal kazançlar versin...

Amin ccnm amin kesinlikle haklisin helal olsun az ve oz olsun nerde eski zamn gecimi mumkun degil
umarim seni kircak bisi yazmamisimdir sana ithafen yazmadm zatn adini yazdim ama konuyla alakali oldugu icin cnm yanlis anlamano istemem kiridiysam ozur dilerm gercekten senn yazdiklarindan dolayi ozur degl kendi yazdiklarmda bisi varmi diye dedm

Yok kızz, gayet güzel bir mesajdı. Sanırım şu gülen ifadelerden daha çok kullanmalıyım Yoksa çok resmi oluyor

Günaydın kızlar
Şu hastalıktan bir türlü kurtulmadım. Yine boğazım acıyor. Bugün de full dersim var. Akşam da var. Doktora gitsem zaman yok
@zytn_lmn bunlar çok normal semptomlar. Dayanmaktan başka çaren yok. Şimdi içersen tüm emeğimi çöpe aymış ve o kısır döngüye yeniden girmiş olacaksın. Sakın pes etme

Herkes alışverişten bahsetmiş benim ayaklarım taraklı olduğu için kolay kolay rahat ayakkabi bulamam bulunca da kaçırmam. Kota ve pantolonda paraya kiyarm iyisini alirim en az 2 yıl giyerim
ama çanta için üst limitim 50 liradir onu da pazardan sosyete cantacisindan alirim:)ve üst bluz kazak vb için limitim 40 liradır daha fazla vermeye kiyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…