- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Evet ilk yili daha evliligimizin.Takilar ilkte bizdeydi hirsiz gelince onlar aldi. Kasaya koymuslar kendi adlarina...zaten gelen parasal takiyi gormedim elime bile gecmedi.eşin de anne ve babasının lafından dolayı sana yükleniyor demek ki..daha çok gençsiniz sanırım..evliliğin ilk yılları olur bu tarz anlaşmazlıklar..yavaş yavaş birbirinize, ailelere alışırsınız..dert edecek mevzu değil. güzel canını sıkmana değmez..
altınların kv de olması iyi olmamışş..ilk aldığında ben istiyorum kasaya koyacağım onlar bizim ailemizin ve gelecekteki çocuklarımızın güvencesi diyebilirdin. başta mevzu etmedin mi? size ait olanı kullanacaklarını düşünmüyorum, belki yaşlar genç, idaresini sağlayamazlar diye bir süreliğine koruma altına almışlardır.....kayınvalidene gittiğinde aranızın ve muhabbetinizin iyi olduğu bir gün tatlı bir dille anne o altınları bir ara kasaya koymak isterim başka düşünceniz yoksa falan deyip niyetini anlayabilirsin... bebeğine gelen altınlar da zaten düğün gibi tek seferde gelmeyecek, gelen oldukça takacaklar, sen de onları kaldırır,saklarsın..şayet kv ne veren olursa da, anne bebeğimin altınlarını ben altın hesabında topluyorum deyip isteyebilirsin.
Takilarda boyle gitti iste.. kaynanam hastlai durumunda ya da normal zamanda hep kendisinde kalmami ister ama ben dogumdan sonra orda kalmak istemiyorum.hastaneye yatirmislardi beni asiri bulanti ve kusmalardan dolayi cikinca kaynanama gectik gunduz diye aksam gtmek isteyince
Kayimbanam uzuldu
Niye gidiyorsunuz bende kendi evimde daha rahat olurum dedm burasida sizin eviniz falan dedi alindi.
Yok baba insam kendi yatagini ariyor rahat uyuyamadim hastanede bile diyince tamam o zaman demiati...
Bebek icinde kendi evimden ayriomak istemiyorum.
Bakcak kisi yok
Bakima muhtac olur muyum bilmiyorum insallalah olmam.