- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
walla kışın öyle oluyor :)))Hatun ütüleri 2 ayda bir yapıyor :))))
Geri kargolarken bozulmasın ama:)Ay yakın olsak gelcem inan :) içim acıdı :)) kargola yapim yolliyim :))
Evet, cozdurmeden yapıyoruz.Kış için caciklik mi bu salatalik. Çözdürüp yogurt mu eklicez ustüne
Hahahahha #))) ay bende sevmiom ütüyü kuzu. Anlıyorum seni tabi.Geri kargolarken bozulmasın ama:)
aynen canım cacıklık,yoğurda ekliyoruz.Kış için caciklik mi bu salatalik. Çözdürüp yogurt mu eklicez ustüne
ooo süper, 200 civarı bekliyordun sanırım di mi canım?Doğalgaz faturam 149 TL gelmiş kızlar:)
Gittiler ama bütçeyi sarsmaya devam ediyorlar:)Evet çok iyi gelmiş canım. Bana su geldi. İlk defa 37yi gördüm. 30 bile gelmez bana. Kv kp vardı ondan oldu.
Ya Ankara'da su pahalı sanırım canım, senin iyi gelmiş.kartlı sistem 50 lira yüklüyoruz aylık, Çok Da kullanmıyoruz ama düşmüyor. elektrik 24 lira gelmişEvet çok iyi gelmiş canım. Bana su geldi. İlk defa 37yi gördüm. 30 bile gelmez bana. Kv kp vardı ondan oldu.
Elektrik ne kadar uygunmusYa Ankara'da su pahalı sanırım canım, senin iyi gelmiş.kartlı sistem 50 lira yüklüyoruz aylık, Çok Da kullanmıyoruz ama düşmüyor. elektrik 24 lira gelmişekstra ufo falan da açıyoruz ama çok düşük geliyor maksimum 35 falan.
Su uygun geliyo gerçekten bilmem. Bana da elektrik hiç o kadar gelmedi malesef. Bende arada elektrikli soba kullanıyorum. 40 60 arası değişebiliyor.Ya Ankara'da su pahalı sanırım canım, senin iyi gelmiş.kartlı sistem 50 lira yüklüyoruz aylık, Çok Da kullanmıyoruz ama düşmüyor. elektrik 24 lira gelmişekstra ufo falan da açıyoruz ama çok düşük geliyor maksimum 35 falan.
Günaydın kizlarGünaydın kızlar. Feci yoğun bir gece geçirdim. Bugün iyi uyurum ben. Görüşürüz sonra
Günaydın kızlar. Feci yoğun bir gece geçirdim. Bugün iyi uyurum ben. Görüşürüz sonra
Günaydın kizlar
İyi dinlenmeler sana canım
Ben de bugün arkadaşımda olacağım
Hava buzzzz
teşekkür ederim :)15inde bizim şansımıza altın yükselir sanırım. 160ı vurabilir diyorum ben. Ama inşallah olmaz tabi. Bilezikte fiyatlar hakkında bilgim yok ayrıca değişir. Bi dünya çeşit var @Dropkick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?